miszka Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 widziałem są nawet poniżej tej ceny co andri3 podał , tylko że w UK allegro nie ma a ja myślałem że może na ebayu wyrwał
Stichy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 No to niezla dziura - w IE mamy allegro
Stichy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Bo wszystko schodzi jak cieple buleczki - silniczki po 18zl
kris-krzysztof Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 za 18zł jest jedna aukcja +przesyłka Reszta SILNICZEK REGULACJI LAMPY VW PASSAT B6 EOS VALEO (3224337217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SILNICZEK REGULACJI REFLEKTORA AUDI A5 PASSAT B6 (3286389079) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SILNICZEK REFLEKTORA VW PASSAT B6 TOUAREG AUDI A5 (3234063755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SILNICZEK REGULACJI LAMPY VW PASSAT B6 (3257196924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
andr3i Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 tak jak Krzysiek mowiles, ktos zweszyl okazje i ceny poszly w gore odrazu
slo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 SILNICZEK REGULACJI LAMPY VW PASSAT B6 (3257196924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SILNICZEK REGULACJI LAMPY PASSAT B6 B7 LAMPA W-WA (3297178235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. które są ok ? bo się różnią ? Trzeba tą płytkę zmieniać ?
kris-krzysztof Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 A zaglądałeś na wcześniejszą strone?
slo Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 tak. płytki widzę, ten pierwszy typ silniczka który wkleiłem jest dobry tak ? Bo te inne mają inny, bardziej kwadratowy kształt dlatego się pytam
hellboy868 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wjaki sposob zmieniles kostke??da sie ja jakos rozebrac czyu poprostu odcioles kable i polutowales?? ok niebylo pytania da sie wyciagnac piny ze srodka:D
andr3i Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 piny wyciagasz normalnie nic nie ucinasz szpilka lub cos cienkiego podwazasz blokade pine i wyciagasz tak robisz z 3 pinowa i 4 pinowa z bixow
slo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 dobra, silniczki z passata b6 mam. Teraz zostało dorwać silniczki od zwykłych lamp a4 b6. Ma ktos namiar ?
andr3i Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 a Ty nie miales swoich zwyklych lamp przypadkiem? a jak nie to allegro, choc po tej zmianie ja tam nie moge nic znalesc
Stichy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Poczekaj do soboty - wyciagne lampe i sprawdze czy da rade podlaczyc te z VW - ja nie mialem czasu i przelozylem srodek Jak nie da rady to poradzimy z silniczkami cos tam mam na stanie
Malinioo93 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witajcie mam mały problem a raczej pytanko:) Chcę zaopatrzyć swoją A4 B6 w Bi-xenon a obecnie na pokładzie mam zwykłe lampy. Tutaj jest temat coś dla ludzi co też mieli zwykłe lampy i regulację ręczną a teraz mają BI-XENON. Tak więc czy przy wymianie lamp wszystko pasuje p&p, czy trzeba coś z kostkami robić, jakieś adaptery czy coś w tym stylu? Bo na internecie widziałem jakieś przejściówki z lamp zwykłych na bi-xenon. Jeszcze jak z tym kodowaniem? trzeba kodować, żeby to świeciło?
andr3i Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 kostki pasuja p&p ale z lewej strony musialem dolutowac troche kabla bo bylo doslownie na styk i byl naciagniety na maxa kodowanie jak masz bixy mozesz zrobic jak najbardziej
scubi206 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Panowie. Miałem zwykłe lampy a zakupiłem xenon (nie bixenon). Poprzekładałem silniczki ze zwykłych lamp i niestety regulacja nie działa Muszą być silniczki od passata? Jak to podłączyć? W lampie są 4 kabelki a w silniczku 3. Biały zostaje niepodłączony? Problem regulacji xenonu z kabiny rozwiązany silnik w xenonie ma 4 piny, w zwykłej lampie H7 na 3 piny. Wyjmujemy silniczki wraz z kostkami (3 pinowymi) z lampy H7 i przekładamy do ksenonów. Musimy zmienić podłączenie kabelków. Kolory w kostce: 1.Czarny 2.Brązowy 3.Niebieski.
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 czytam i czytam i tutaj jest tylko o wyrezaniu i podlaczeniu silniczkow,teraz tak mam bixy ale nie posiadam panelu sterowania w kabinie i wie ktos jak calosc ogarnac?chodzi mi o takie poziomowanie reczne od a -z robil ktos od podstaw?
scubi206 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 czytam i czytam i tutaj jest tylko o wyrezaniu i podlaczeniu silniczkow,teraz tak mam bixy ale nie posiadam panelu sterowania w kabinie i wie ktos jak calosc ogarnac?chodzi mi o takie poziomowanie reczne od a -z robil ktos od podstaw? A fabrycznie co miałeś? xenon? Jeśli nie masz regulacji poziomu z kabiny to wygląda jak by było fabryczne autopoziomowanie.
Rekomendowane odpowiedzi