hteb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Cieżkie czy nie - ważne że nie połamią/pokrzywią się na pierwszej lepszej dziurze - wiem coś o tym - miałem z ATS DTC doczynienia na polskich dziurach i walić takie lekkie felgi w naszym asfaltowym "off-road'zie"
moro99 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No i zdjecia zrobione czyms lepszym niz aparat z telefonu. Autko stoi ciut za wysoko ale puki co bedzie musialo zostac na seryjnym 1be
franio Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 felgi może i ciężkie, ale bardzo, bardzo wytrzymałe
moro99 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 wiem ze moje zdanie nie bedzie obiektywne ale ten wzor chyba bardzo basuje do tego kombiaka - zastanawialem sie nad felgami od RS'a (np RS6) te wieloszprychowe gladkie) ale te chyba oddaja klimacik - no i nie widze ich za czesto zdjecia nie oddaja tego widoku [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 22:44_________________________________________________jest troche czystszy niz zawsze Jeszcze kiedys po woskowaniu bede musial dac fotki [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 21:22_________________________________________________tak jak powiedzialem wrzucam fotki po wosku + myciu No wyglada naprawde niezle
.Szczepan. Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 No avancik malina Jeszcze lampy poliftowe i prawie jak mój.
czakul Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 można by dorzucić relingi - trochę zabawy + 300,- i zrobione
moro99 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 nie chce relingow [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 22:16_________________________________________________Piekny dzien akurat mam wolne w pracy sie nudzilem wiec postanowilem wyprobowac wosk TURTLE BEACH ICE na autku Na opakowaniu napisane jest ze "woskowanie w 10 min" - i jest to prawda - jak woskujesz malucha lub mini (to pierwsze) Z avantem nie jest juz tak rozowo ale ... ... ale jest o niebo lepiej niz z woskiem np Turtle Beach Color ktory nakladalem ok 5 - 6 h (rozbilem sobie na 2 dni ) Woskowanie Avanta trwalo +/- 40 min wiec czas jest naprawde swietny - nakladanie jest proste i bezproblemowe. wylewasz troszeczke na gombeczke (w zestawie) i jazda po przewoskowaniu elementu wycierasz szmatka (a jakze dodana do zestawu) i po klopocie. Jak dla mnie wosk bomba. Bylem lekko sceptyczny bo konsystencje ma wody ale przy nakladaniu to bajka normalnie. Moge smialo polecic. A tak sie prezentuje Avancik po wosku (kola tez pociagniete) - a wlasnie tym woskiem mozemy woskowac wszystko lakier, gume, plastik bez bialego nalotu i bez smug (nie testowalem na wycieraczkach - za nowe sa ). Przed zdjeciami dodam iz to jest moj drugi wosk nalozony wlasnorecznie na autko - mam nadzieje ze wmiare dobrze to zrobilem.
Adriano007 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bardzo ładny samochodzik. Silnik Extra! Widze że radyjko masz takie jak moje :>. Pozdrawiam
jnx Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 wosk bardzo natłuszcza polecam po wosku walnąć politure do lakieru nanieść ją odczekać godzinke i pucu pucu szmatką, efekt jest o nieeebo lepszy. kup sobie jutro w tesco bo maja 22% taniej w ten weekend, jakis sonax albo cos z tego rodzaju. pozdro
moro99 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Modyfikacje czas zaczac Info post #1[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 14:38_________________________________________________i jest update
Reniu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No teraz lepiej autko stoi Przemyśl sprawę poliftowych lamp, autko bardzo młodnieje po tym zabiegu
moro99 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 co do rzeczy ktore bede chcuial zrobic z wygladu to napewno lampki + Xenony z mechaniki cos ok 200 - 230 KM (na poczatek sam chip na 180 - jak sie uda to na wiosne) FMIC, turbulum obowiazkowo i zapewne heble od A6 te 312mm[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 10:37_________________________________________________i kolejne zmiany w autku - powoli ale sukcesywnie
mrogal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No i mam zawieche na aucie. Roznica w wygladzie jest a w twardosci tez i to znaczna. Jest naprawde sporo twardziej niz na 1BE - nie spodziewalem sie ze bedzie az taka roznica nie jeczą Ci te amorki? szczegolnie jak jest wilgotno? I kolejna zmiana stylistyczna Tym razem dokupilem lamki DEPO dzielone a'la ori Valeo efekt jak dla mnie bardzo dobry zdjecia robione tel kom i nawet ladnie swieca jak na H7 - porownania z starymi nie ma - planuje w przyszlosci wsadzic zenona w nie no coraz ladniejsza ta paskuda
moro99 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie NIe ma zadnych stukow pukow ani innych dziwnych odglosow komfort jest ale tez nie jest za miekko - dla mnie idealnie. tyle ze teraz krawezniki jakies takie mega wielkie sie zrobily
Olaf Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 fajna furka dobre mody na pczatek fajnie wygladaja te lampki tez musze nad takimi pomyslec ;p ale brakuje mi jednej rzeczy mianowicie na avanta to musza byc relingi bo jakis taki goly sie wydaje ;/
moro99 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 relingow nie ma i nie bedzie. nigdy nie mialem potrzeby relingow i sie to raczej nie zmieni
PiterA4 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ale dziwne ze niemasz chyba wszystkie mialy
moro99 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 moj byl kupiony przez Firme w Niemcowni wiec moze zazyczyli sobie bez
Rekomendowane odpowiedzi