MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Audi jeździ naprawdę męsko, na ciasnym i krętym torze dorównuje rasowym Subaru STI i Lancerom Evo 500KM po prostu dobry kierownik:wink: gratulacje
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 O Ty mendo nic nie powiedziałeś!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Booster Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 na tydzień przed zawodami byłem nieogarnięty, musiałem przygotować auto bo pogoda się zmieniła na mega z d*py, latałem za felgami, oponami, musiałem ogarnąć zawias, ale nie bój nic 02.02.2014 jest kolejna runda i miejmy nadzieje że już w śniegu to też możesz polatać bez obaw o opony, hamulce czy zawieszenie, być może jeszcze w przyszły weekend będzie zorganizowany rajd pod patronatem WOŚP na Kopaniewie:wink: ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- Foty:
Booster Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 jakieś tam jeszcze się znalazły
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 kurcze ja nie mam dla Ciebie za dużo fot takich fajnych ja wyżej Bo nie było okazji
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 qurrrr.... chciałem przyjechac ale mam sprzegło wyebane
Booster Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 posypał się napinacz paska rozrządu, na szczęście udało się w porę zareagować, po zdjęciu obudowy pasek był w strzępach do połowy zjedzony
Booster Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Ile wytzrymal ? około 20tys, w tym tygodniu poskładamy rozrząd na porządnych gratach z paskiem Gates Racing
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 W dyszlach zakładają tłumik drgań mechaniczny ze sprężyną przy większych mocach. Tutaj też tak da radę?
krzysiekvtec Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 na jakim biegu jechałeś ? bo słychac jak byś go dusił
Bieniek Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Dźwięk jest z innych aut. Momentami słychać jak jest bardzo blisko. Kamerzysta był poprostu daleko.
Booster Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 ładnie w d.... dostaja przeguby wiem o Tym Tomku, nie tylko ty czy ja, ale gdybym się o to bardzo martwił to moje quattro nie wyjeżdżało by w zimę z garażu co by było nonsensem, a o startowaniu w rajdach bym nawet nie pomyślał na jakim biegu jechałeś ? bo słychac jak byś go dusił w którym momencie to słychać? głównie jechałem na 2 biegu
Rekomendowane odpowiedzi