MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Audi jeździ naprawdę męsko, na ciasnym i krętym torze dorównuje rasowym Subaru STI i Lancerom Evo 500KM po prostu dobry kierownik:wink: gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 O Ty mendo nic nie powiedziałeś!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 na tydzień przed zawodami byłem nieogarnięty, musiałem przygotować auto bo pogoda się zmieniła na mega z d*py, latałem za felgami, oponami, musiałem ogarnąć zawias, ale nie bój nic 02.02.2014 jest kolejna runda i miejmy nadzieje że już w śniegu to też możesz polatać bez obaw o opony, hamulce czy zawieszenie, być może jeszcze w przyszły weekend będzie zorganizowany rajd pod patronatem WOŚP na Kopaniewie:wink: ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ---------- Foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 jakieś tam jeszcze się znalazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 kurcze ja nie mam dla Ciebie za dużo fot takich fajnych ja wyżej Bo nie było okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 qurrrr.... chciałem przyjechac ale mam sprzegło wyebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A co to za laweta:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 zapierdalacz się posypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Uuuu... Co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 posypał się napinacz paska rozrządu, na szczęście udało się w porę zareagować, po zdjęciu obudowy pasek był w strzępach do połowy zjedzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ile wytzrymal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ile wytzrymal ? około 20tys, w tym tygodniu poskładamy rozrząd na porządnych gratach z paskiem Gates Racing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 W dyszlach zakładają tłumik drgań mechaniczny ze sprężyną przy większych mocach. Tutaj też tak da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 ładnie w d.... dostaja przeguby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 na jakim biegu jechałeś ? bo słychac jak byś go dusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dźwięk jest z innych aut. Momentami słychać jak jest bardzo blisko. Kamerzysta był poprostu daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ładnie w d.... dostaja przeguby wiem o Tym Tomku, nie tylko ty czy ja, ale gdybym się o to bardzo martwił to moje quattro nie wyjeżdżało by w zimę z garażu co by było nonsensem, a o startowaniu w rajdach bym nawet nie pomyślał na jakim biegu jechałeś ? bo słychac jak byś go dusił w którym momencie to słychać? głównie jechałem na 2 biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi