afroo. Opublikowano 24 Października 2023 Autor Opublikowano 24 Października 2023 12 godzin temu, BartoszSoldier napisał(a): Jak z tą rozpórkę, czuć różnicę jakaś? Ostatnio też na nią wpadłem i się zastanawiam do swojej. Jest delikatnie sztywniej na zakrętach ale równie dobrze może to być placebo. U mnie seryjnie w zawieszeniu 1BA nie było fabrycznej rozpórki za grodzią więc jakieś tam odczucie jest. Jak masz 1BE/BV i fabryczną rozpórkę to nie potrzebna Ci dodatkowa, tylko zwiększysz masę na przodzie. 1
BartoszSoldier Opublikowano 24 Października 2023 Opublikowano 24 Października 2023 1be, gwint ap i wszystko w poliuretanach, więc raczej ta rozpórka nic nie wniesie z tego co mówisz, dzięki ? 1
Rob@k Opublikowano wczoraj o 10:00 Opublikowano wczoraj o 10:00 Ja bym się cieszył jak u mnie tak by się stało 😅
Gorczyk Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Wymieniałem ostatnio odboj silnika Masz jeszcze link do poliuretanu gdzie kupić. Nad rozpórką też myślałem ale właśnie nie wiem czy to wszystko mi wejdzie do bfb.
afroo. Opublikowano 15 godzin temu Autor Opublikowano 15 godzin temu 25 minut temu, Gorczyk napisał(a): Nad rozpórką też myślałem ale właśnie nie wiem czy to wszystko mi wejdzie do bfb. Do bfb powinna wejść, nie ma tam zbyt dużo osprzętu. Nie masz fabrycznej za ścianą grodziową? 26 minut temu, Gorczyk napisał(a): Masz jeszcze link do poliuretanu gdzie kupić. Brałem bezpośrednio ze sklepu powerflex.pl 1
BartoszSoldier Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 13 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Wymieniałem ostatnio odboj silnika Masz jeszcze link do poliuretanu gdzie kupić. Nad rozpórką też myślałem ale właśnie nie wiem czy to wszystko mi wejdzie do bfb. Powerflex strongflex poliuretany Olkusz Przy tym zawieszeniu na pewno musisz mieć oryginalną rozpórkę między akumulatorem a ścianą grodziową. 1
Gorczyk Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wiesz co jeśli jakiś płaski element to chyba jest. Widziałem fajna rozpórke ale do b5 w tej pierwszej grodzi gdzie aku, i to jest naprawdę spoko.
Rekomendowane odpowiedzi