Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak Zaślepić EGR w 1.9 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia mi tak apetyt skoczył że gratów nie mogę dorwać takich jak chce i dalej leże i kwiczę :kwasny:

Jakich gratow szukasz i w jaka moc uderzasz:>?

Icka i całęgo dolotu z neirdzewki dlatego ejszcze nie zrobiłęm ani nei kupiłem tej flanszy a moc jaką chce mieć to 170 ale nie wiem czy się uda choć wtryski mam nowe Boscha to nie bezie źle :wink:

Opublikowano

zeby dojsc do 170hp to tyle kasy wydasz ze lepiej ci kupic awxa zrobic swapa i program na 170 i jest lala bo z afna zrobic 170hp to turbo brd, 230tki, fmic, 11tka i wydech i cos moze jeszcze sie znajdzie

Opublikowano
zeby dojsc do 170hp to tyle kasy wydasz ze lepiej ci kupic awxa zrobic swapa i program na 170 i jest lala bo z afna zrobic 170hp to turbo brd, 230tki, fmic, 11tka i wydech i cos moze jeszcze sie znajdzie

myślisz że aż tyle trzeba zrobić żeby ze zdrowego AFN-a zrobić 160+.coś mi się wierzyć nie chce

Opublikowano
  • Autor

Co do AWX i innych 130 to je pier... Spalanie o litr jak nie wiecej od AFNa więc dziękuje 110 to najlepsza opcja :wink:

Opublikowano
Witam

Chłopaki przeczytałem cały wątek ale dalej nie wiem ;/ Kupuje kolektor od AWX i tą przejściówkę za 96zł i tyle? czy jeszcze bedzie coś do przerabiania?

To przeczytaj jeszcze raz:) szczegolnie strone 6 i 7 masz tam moj foto-opis co kupic i co zrobic,

Potrzebny ci kolektor awx lub sharana(tanszy), zaslepka na kolektor,flansza zamiennik egr i przerobic mocowanoe sruby by przesunac rure dolotowa do flanszy i tyle..

Opublikowano
  • Autor

No wszystko jest :hi:

Opublikowano

Faken to 200zł delikatnie ;/ to tą opcje zostawie na potem :) A gdy tylko zaślepie EGR ale nie wyłącze go na kompie to nie będzie skutów ubocznych? Dzięki za zainteresowanie zib0l :)

Opublikowano

Nie bedzie zadnych :wink:

Opublikowano
  • Autor

Co najwyżej może śrubkę wydmuchać z wężyka jak słabo wciśnięta :hi:

Opublikowano

Chyba wciagnac:decayed::whistling:

Opublikowano
  • Autor

O kurrr... chyba poje... wężyki :grin:

Opublikowano

Dziś w końcu znalazłem chwilę i na spokojnie wymieniłem dziada:decayed:

Roboty na 1,5 z obcięciem flanszy bo była za długa.

Nic nie obcinałem z kolektora.

Efektu to nie robi,poza wizualnym:decayed:

Potem wrzucę fotki:wink:

Opublikowano

Moja redukcja dopiero sie robi , jak będzie to wrzucę jakieś foty , może w następną sobotę uda sie to ogarnąć

Opublikowano
Zapomniałem sobie o was już wam wrzucam jakość zdjęć nie powala ale coś tam na pewno widać :wink:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

A teraz jak podobają się foty ? :wink:

Dobra robota !

Czikita widzę że lubujesz się w żółtych kolorach

Kiedyś od ciebie kupowałem osłonę silnika i tak się zastanawiałem czy nie będzie w twoich kolorach :)

Opublikowano
d1b9a91478c7a94dm.jpg
Opublikowano

powitać !:decayed: zabieg w AJM'ie został zaaplikowany :wink: a wygląda to tak

20140313_202154.jpg całkiem sympatycznie :wink: węzyki zaślepione i słychać tylko pcyt kultura gaszenia auta taka sama jak u teścia w vectrze B 2.0 td heh całkiem całkeim ;)nie jest źle , turbina świszczy aż miło i gwizdek zaczyna sie od 1100 obr a nie jak wczesniej 1700 :slina:

20140313_202208.jpg zaślepki własnoręcznie robione :naughty: z malowaniem ok 20 min :dancing: ..

20140313_202203.jpg

a tak to wygląda z lotu ptaka :D zobaczymu jeszcze jak jutro pojdzie na trasie :a4fan: ... jeszcze przy okazji byłem dzis u pana Gruchota (mieszka za winklem) i kupiłem zamienniek kata ...nie zwróciłem uwagi ze cymbał który jeździł moją OOOOO wstawił tam jakąś ochydną rue :sick3: wiec jakby ktoś chciał to moge opylić ..jak jej ode mnie nie odbierze :wallbash: yo!

Opublikowano
  • Autor
Zapomniałem sobie o was już wam wrzucam jakość zdjęć nie powala ale coś tam na pewno widać :wink:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

A teraz jak podobają się foty ? :wink:

Dobra robota !

Czikita widzę że lubujesz się w żółtych kolorach

Kiedyś od ciebie kupowałem osłonę silnika i tak się zastanawiałem czy nie będzie w twoich kolorach :)

Żółty dobry kolor :hi:

---------- Post dopisany at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ----------

powitać !:decayed: zabieg w AJM'ie został zaaplikowany :wink: a wygląda to tak

http://s27.postimg.org/4kvs88hr3/20140313_202154.jpg całkiem sympatycznie :wink: węzyki zaślepione i słychać tylko pcyt kultura gaszenia auta taka sama jak u teścia w vectrze B 2.0 td heh całkiem całkeim ;)nie jest źle , turbina świszczy aż miło i gwizdek zaczyna sie od 1100 obr a nie jak wczesniej 1700 :slina:

http://s17.postimg.org/pivcddoob/20140313_202208.jpg zaślepki własnoręcznie robione :naughty: z malowaniem ok 20 min :dancing: ..

http://s30.postimg.org/5ms3am4x9/20140313_202203.jpg

a tak to wygląda z lotu ptaka :D zobaczymu jeszcze jak jutro pojdzie na trasie :a4fan: ... jeszcze przy okazji byłem dzis u pana Gruchota (mieszka za winklem) i kupiłem zamienniek kata ...nie zwróciłem uwagi ze cymbał który jeździł moją OOOOO wstawił tam jakąś ochydną rue :sick3: wiec jakby ktoś chciał to moge opylić ..jak jej ode mnie nie odbierze :wallbash: yo!

Dobra robota tylko coś ci chyba silnik cieknie co to mu dolega ? :hi:

Opublikowano

Egr tak mi orzygal silnik :/

Opublikowano
  • Autor

O ten brzydal to ładne tam miał niestrawności w środku :wink: