siemian Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 narazie odwagi mu starczyło na ZMIANE koloru zacisków :polew:
Arturoo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany 15-08-2013 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 13:09 ---------- Jako ,że wczoraj po południu było trochę wolnego czasu to kolor zacisków i jarzm zmienił się w czarny mat......fotki zrobię jutro bo będzie trochę wolnego czasu... znowu ...,a przy okazji może... trzeba będzie miejscami zrobić poprawkę nie mogłes dac mi znac ? byc Ci to odmalował jak trzeba dziwisz sie... toż to durna parówa jest... Zobaczył jak zmieniam silnik w aucie to też mu się zachciało zmian :polew::polew: ehhh ....prosze Cię .... ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- ---------- Post dopisany 15-08-2013 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 13:09 ---------- Jako ,że wczoraj po południu było trochę wolnego czasu to kolor zacisków i jarzm zmienił się w czarny mat......fotki zrobię jutro bo będzie trochę wolnego czasu... znowu ...,a przy okazji może... trzeba będzie miejscami zrobić poprawkę nie mogłes dac mi znac ? byc Ci to odmalował jak trzeba Dev...do oka zrobione ....ale i tak przyzwoicie...jak na pierwszy raz .....to ma tylko jedno zadanie spełniać ....a zmatowiłem w czerń bo wyglądają teraz super dyskretnie
siemian Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No to dobrze bo nie ma sie czym zbytnio chwalić ;-) ... Chociaż w sumie... To tak jakby mieć 20 calowe alufelgi w powozie sprzed wieków :-)
Arturoo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 no przeskok jest ......... widziałeś filmik u Hammera..........byłby miał "całkę" gdyby nie hebelki....a ludzie się dziwią ,że wymieniam coś co nie hamuje na coś co trochę lepiej zwalnia
H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 no przeskok jest .........widziałeś filmik u Hammera..........byłby miał "całkę" gdyby nie hebelki....a ludzie się dziwią ,że wymieniam coś co nie hamuje na coś co trochę lepiej zwalnia Dużo nie brakowało i siemian by mi nowy zderzak wcisnął
srb38vx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 ---------- Post dopisany 15-08-2013 at 14:40 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 13:09 ---------- Jako ,że wczoraj po południu było trochę wolnego czasu to kolor zacisków i jarzm zmienił się w czarny mat......fotki zrobię jutro bo będzie trochę wolnego czasu... znowu ...,a przy okazji może... trzeba będzie miejscami zrobić poprawkę nie mogłes dac mi znac ? byc Ci to odmalował jak trzeba dziwisz sie... toż to durna parówa jest... Zobaczył jak zmieniam silnik w aucie to też mu się zachciało zmian :polew::polew: :polew: skubany :polew:
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 trzeba mu zrobić to b7 w zebrę .............co kawałek się ściągnie folię i będzie gites.....znowu mu wątek do przodu pójdzie
srb38vx Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 trzeba mu zrobić to b7 w zebrę .............co kawałek się ściągnie folię i będzie gites.....znowu mu wątek do przodu pójdzie Takich gości jak siemian nic nie jest w stanie zmienić on się już taki głupek urodził :polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 trzeba mu zrobić to b7 w zebrę .............co kawałek się ściągnie folię i będzie gites.....znowu mu wątek do przodu pójdzie Takich gości jak siemian nic nie jest w stanie zmienić on się już taki głupek urodził :polew::polew::polew: :decayed:
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Artur, mam dla Ciebie kolejną propozycje na SWAP-ik :whistling: Jak widzisz ja juz zacząłem
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 po co mi ................................dynamo na półosi ??
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To jest drugi TorSen na tylna os gamoniu Na Wasze wiejskie zasniezone gorki zayebista sprawa
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 pisz dalej......... zaś trza będzie heble zmieniać bo się waga auta znowu zmieni ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- ja tego tipa to już pewnie roz.upię tej zimy na pewno................łożyska w ciagu zimy 2 razy z tyłu zmieniam......a Tymi jeszcze takie cuda proponujesz ....
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-a Przy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu EDS nie swiruje za mocno
siemian Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-aPrzy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu EDS nie swiruje za mocno Ty go tam już nie namawiaj on ma teraz inne sprawy na głowie
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 jak z montażem ...?? p-p ??
Rekomendowane odpowiedzi