Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-aPrzy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu EDS nie swiruje za mocno Ty go tam już nie namawiaj on ma teraz inne sprawy na głowie rozeznaje temat
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Co znowu ? na szczęście nic przy aucie ---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- B8 ????????? broń Boże....
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A co tu pisac, wywalasz przekladnie planetarna i wrzucasz TorSen-aPrzy ruszaniu na sniego od razu kreca trzy kola, jedno z przodu a dwa z tylu EDS nie swiruje za mocno tutaj masz małe porównanie:
siemian Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 B8 ????????? :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ufff.... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 :decayed: by chłopa udusiło :grin::grin::grin: ---------- Post dopisany 03-09-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 03:39 ---------- Rezanka żadnego nie było od kilku dni ale wczoraj za to wpadł nowy aku bo stary odszedł do "krainy wiecznych łowów"...jak to pisywali autorzy książek przygodowych z indiańskimi bohaterami ...w końcu motor na dzień dobry kręci jak trzeba bo od dobrych kilku dni to startował jakby chciał ,a nie mógł
srb38vx Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ty lepiej porządek zrób w bogażniku bo syf masz straszny nawet nie było gdzie starego aku. włożyć
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Ty lepiej porządek zrób w bogażniku bo syf masz straszny nawet nie było gdzie starego aku. włożyć Tam są wszystkie potrzebne rzeczy........muszę wozić te narzędzia bo jakbym chciał zdjąć np.podszybie ,to bez udaru po tym jak wczoraj dokręcałeś śruby sie nie obędzie .
horny devil Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ja zawsze mówię lepiej wozić niż się prosić. U mnie dyżurne narzędzia są zawsze
danielom Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ja zawsze mówię lepiej wozić niż się prosić. U mnie dyżurne narzędzia są zawsze Narzedzia a nie caly warsztat
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Po tym jak Andrzej coś u mnie dłubie to muszę mieć te wszystkie rzeczy....... Ostatnio widziałem jak dokręcał swoje kółka.......jestem pewien ,że mógłby mieć założone dystanse 5mm bez kołnierza ,a i tak by nie mial bicia......tak dopieprzył śruby na przedłużce ,że nie było mowy by ktoś pneumatem do osobówek je ruszył ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ----------
horny devil Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Ja mam zgrabną skrzyneczke. Zajmuje tylko 1/3 bagażnika
kudalty66 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 :decayed:by chłopa udusiło :grin::grin::grin: ---------- Post dopisany 03-09-2013 at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 03:39 ---------- Rezanka żadnego nie było od kilku dni ale wczoraj za to wpadł nowy aku bo stary odszedł do "krainy wiecznych łowów"...jak to pisywali autorzy książek przygodowych z indiańskimi bohaterami ...w końcu motor na dzień dobry kręci jak trzeba bo od dobrych kilku dni to startował jakby chciał ,a nie mógł jaka baterie kupiłes, dokąłdnie jaki model, rozmiar i moc???
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 we wtorek prawdopodobnie jadę do Chorzowa jakiś kościół robić,jak to ogarnę to do Mikołowa kończyć sąd także tego
Arturoo Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 źle to widzę ................
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Łaziska Górne ul. Moniuszki bydziem chlać
Rekomendowane odpowiedzi