Arturoo Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 Ty durna parówo :polew::polew: idź mi stąd
Majkel Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 ...no zresztą sami popatrzcie... http://www.funiaste.net/obrazki/2013/wrzesien/10/34106327.jpg :polew::polew::polew:
horny devil Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wyplułem obiad :polew::polew:
Dev Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Art, wrzuc foty, tez jestem ciekaw.
siemian Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 no macie auto artura: ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- :polew::polew:
SebaMC Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 :polew: poeby! w końcu bixa wyrezałeś? zderzak ze spryskami dałeś ori czy rezany w stodole? daj w końcu jakieś foto
kudalty66 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Artur pakaż te foty, może i ja się skusze,
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 w końcu trochę czasu...na ogarnięcie zaległych fot ....a więc......... tak było... i po przełożeniu lamp (soczewki Q7 ,żarniki d4s ,przetwornice Koito) by Gwerty (podziękowania dla Grześka za ładne lampki:hi:) ...przed montowaniem zderzaka (trafił się ori ,kompletny do przemalowania ,ze zbiorniczkiem i pompkami) ze zrzuconym starym ryjem...(tak wiem ...nie ma prawej kierownicy....gdzieś zniknęła ) i zderzaczek na aucie dzięki Polko_V za pomoc przy wrzuceniu i spasowaniu zderzaka jestem mega zadowolony ...gdyby ktoś się wahał to nie ma sensu zwlekać.....teraz faktycznie widać :banan:gdzie się jedzie......
kudalty66 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 czym sie różnią d2s od d4s ??? inaczej swieca czy tylko sposób montażu i rodzaju przetwornic, jaka barwę żarnika wsadziłeś?? polerowane szkła lamp były??
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 d4s są tańsze...na pewno... barwa 4300 Klosze na pewno były "odświeżone"...bo wyglądały jak new w porównaniu do moich lamp
Pretor Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 kudalty66 czym sie różnią d2s od d4s ??? inaczej swieca czy tylko sposób montażu i rodzaju przetwornic, jaka barwę żarnika wsadziłeś?? polerowane szkła lamp były?? Różnica pomiędzy D2S i D4S jest taka, że D4S jest nowszą konstrukcją pozbawioną w 100% rtęci i pracuje na niższym napięciu roboczym w porównaniu do D2S. Wczoraj widziałem na żywo jak to świeci Arturowi i powiem że jest super .
Arturoo Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Patrz Piotrze ,że ja tylko na jedną rzecz zwróciłem uwagę przy wyborze
Gwerty Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 cieszę się , ze dobrze świeci. nie ma sensu oszczędzać parę groszy i pchać się w hidy.
Magicbattle Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 jest za***iście. Gwerty jak zawsze musi odjebac robote jak nalezy:shock3:. Ale powiedz mi czego nie zrobiles odrazu dokladki w kolorze
Majkel Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 no w koncu jakieś foto dałeś, choć miałem okazje zobaczyć już jak świecą to jeszcze raz graty kolejnego moda
Rekomendowane odpowiedzi