Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Konserwacja opon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widze nigdzie tematu o srodkach do konserwacji opon. Wiec piszcie co stosujecie, co polecacie lub czego nie.

Od siebie dodam ze teraz stosuje takie cos

Farba impregnat do opon KONCENTRAT bardzo wydajna - m.allegro.pl

typowe czernidlo z serwisow opon

Opublikowano

Jeden z lepszych i tanszych to Megs Endurance, osobiscie uzywam Zymol Tire i bardzo sobie chwale.

Opublikowano

polecam Shiny Garage Back2Black fajny efekt produkt wydajny o fajnym waniliowym zapachu

Opublikowano

Ja tez uzywam Megs Endurance, dla mnie rewelacyjny i chyba nie mialem wczesniej bardziej wydajnego i trwalego srodka. Pierwsza warstwa jest z lekkim polyskiem a po nalozeniu po 15min drugiej jest mega wysoki polysk. Najwazniejsze to, ze kurz nie kleji sie do opony.:wink:

Opublikowano

ja tez mam megsa i jest super. bardzo długo sie utrzymuje, ładnie kropelkuje i nie klei sie do brudu.

Opublikowano

AG instant tyre dresing, chyba najlepsze co mnie spotkało. Uniwersalny.

Opublikowano

poor boys natural look pieknie pachnie migdalami i sprawia ze oponka robi sie czarna i ladnie blyszczy

Opublikowano
poor boys natural look pieknie pachnie migdalami i sprawia ze oponka robi sie czarna i ladnie blyszczy

Taa i splynie po pierwszym deszczu

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

To samo Auto Finesse ;)

Megs tutaj wg mnie wymiata pod tym kątem. Czasami używam Swiss Wax Pneu glossy, ale wygodniej się nakłada Megsa.

Opublikowano

Nielsen Brillance też jest dobry :hi:

Opublikowano

ja używam car pro pearl, w zależności od stężenia można go stosować do opon i plstików

Opublikowano

Z tanszych megs wymiata i ten zapach...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

testowałem różne smarowidła ale CARTEC VINYL TP-49 podszedł mi najbardziej.Dodatkowo można plastiki czyścić zabezpieczać.:wink:

Opublikowano

mi nielsen robil sie brązowy po kilku dniach... ale sam w sobie fajny srodek, tylko ze wzgledu na brązowienie opon z niego zrezygnowałem...

Opublikowano
polecam Shiny Garage Back2Black fajny efekt produkt wydajny o fajnym waniliowym zapachu

kupilem wlasnie wiele srodkow tej firmy i miedzy innymi back2black,zobaczymy jak on poradzi sobie z oponka

Opublikowano
testowałem różne smarowidła ale CARTEC VINYL TP-49 podszedł mi najbardziej.Dodatkowo można plastiki czyścić zabezpieczać.:wink:

Ja też go mogę polecić, robi fajny efekt:naughty::naughty:

Opublikowano

mi nielsen robil sie brązowy po kilku dniach... ale sam w sobie fajny srodek, tylko ze wzgledu na brązowienie opon z niego zrezygnowałem...

Bo opony się dokładnie myje :wink:

Opublikowano

Megs jest bardzo dobry , ale polecam też Diamond Brite do gum

Opublikowano

a ja nie stosuje żadnych środków,jak sie je raz zastosuje to trzeba juz czesto uzywac bo po nich opona robi bardziej szara i wyblakła.