Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

przeciemnianie szyb cena?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojj Chłopaki , kolego Łega , jak chcesz to zrób sam nikt Ci inny nie zabroni , a jak zrobisz jeden jedyny błąd z folii to będziesz miał pęcherzyki lub inne sprawy ,no więc powodzenia :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
ojj Chłopaki , kolego Łega , jak chcesz to zrób sam nikt Ci inny nie zabroni , a jak zrobisz jeden jedyny błąd z folii to będziesz miał pęcherzyki lub inne sprawy ,no więc powodzenia :decayed:

Powietrze z czasem wyjdzie ale jak mu paprochów naleci to bedzie profi ;-)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam Panowie Odgrzewam temacik.

Chcę u siebie przyciemnić szybki w Avancie tylne, bez przednich bocznych. Kogoś polecićie z Podlaskiego, Białystok okolice, ewentualnie gdzieś nie daleko jechać że by za dzień to zrobić w jakiejśc w miarę sensownej cenie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie wyszło 450pln za przyciemnienie wszystkich szyb :)

przod tez musi być troche przyciemniony : :)

cały tył: 20%, przod 50%

Opublikowano

Przód wcale nie musi i nawet nie powinien być przyciemniony.

Opublikowano

ktoś poleci kogoś w lubelskim/podkarpackim kto dobrze wykona robotę bez wyciągania szyb?

zamość lublin lub ewentualnie okolice rzeszowa.

przód musi mieć przepuszczalność na poziomie 75%?

Opublikowano

Przód już teraz ma maksymalnie dopuszczoną do ruchu przepuszczalność. Jakakolwiek ingerencja powoduje utratę dowodu.

Opublikowano

Przód już teraz ma maksymalnie dopuszczoną do ruchu przepuszczalność. Jakakolwiek ingerencja powoduje utratę dowodu.

a mi się wydaje ze fabrycznie mam przyciemnione szyby, czyli że mogę stracić dowód? xD

absurd.

dam lekką ściemę :)

Opublikowano

Masz ściemnione fabrycznie do granic możliwości. Czegoś nie zrozumiałeś?

Ściemniaj, to Twoje auto, ale pamiętaj, że to Ty stworzysz niebezpieczeństwo na drodze, jak auta w zbyt ciemnej szybie nie zobaczysz.

Opublikowano

15 czy 20% ciemniej różnicy nie zrobi, jeśli wcześniej było dozwolone 25% :)

bardziej bym się martwił o osoby które ściemniają na 90% tył i przód :)

tak więc, wracam do pytania.

ktoś kogoś poleci w lubelskim/podkarpackim?

Edytowane przez tracer123

Opublikowano

ktoś poleci kogoś w lubelskim/podkarpackim kto dobrze wykona robotę bez wyciągania szyb?

zamość lublin lub ewentualnie okolice rzeszowa.

Miejscowość Rokietnica nr 609190688 Polecam

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli ktoś przyciemni przód delikatnie to żeby stracić dowód trzeba trafić na wyjątkowego upierdliwca :)

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli ktoś przyciemni przód delikatnie to żeby stracić dowód trzeba trafić na wyjątkowego upierdliwca :)

obyś nie musiał przekonać się na własnej skórze, jak np rozwalisz auto z własnej winy i będziesz chciał naprawić z AC

wtedy zobaczysz jak wartość odszkodowania poleci w dół przez Twoją mądrość do przyciemniania przednich szyb :grin:

Opublikowano

Ja robiłem u chłopaków z Rokietnicy. Koszt z tego co pamiętam to 250 zł i około 2,5 godziny czekania za 5 szyb. Tylne pasażerów wyciągane były, reszta klejona na aucie.

Co do jakości to na razie wszystko się trzyma :P :P

Ja jak robiłem pierwszy przegląd w Polsce mojej A4 B5 sprowadzonej z germani to gość mierzył mi przepustowość przednich szyb bocznych i coś wychodziło 70% , coś mu nie pasowało ale w końcu doszli do wniosku , że to tak fabrycznie :facepalm::D

Opublikowano

obyś nie musiał przekonać się na własnej skórze, jak np rozwalisz auto z własnej winy i będziesz chciał naprawić z AC

wtedy zobaczysz jak wartość odszkodowania poleci w dół przez Twoją mądrość do przyciemniania przednich szyb :grin:

Zapewne dzięki mojej mądrości tak będzie. ;) każdy robi jak uważa.

Opublikowano

400 zl w Lodzi..B5 przyciemnialem razem z przodem,ale pewnie za B6 tyle samo by wzieli :) A na miski trzeba wtedy uwazac..moga sie czepiac za przod.Sorry za brak polskich znakow.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w łodzi gdzie przyciemniałeś?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w Radomiu za wszystkie szyby 350zl okolo 5 godzin roboty i autko wyjechalo cacy :)

Opublikowano

a w Warszawie kogoś znacie? jak tak patrzę na te ceny to :kox: ja najtaniej znalazłem same tylne szyby w sedanie za 500, a Wy tutaj piszecie że wszystkie 350-400 :decayed:

Opublikowano

A podpowie ktoś gdzie najlepiej udać się z przyciemnianiem szyb w trójmieście ? :)