Randor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Ja miałem brać z allegro w kolorze ale po zbadaniu tematu odpuściłem. Jeśli błotnik jest przytarty do blachy to nie wierzę, że nie wchodzi tam ruda. Chyba, ze stało się to tydzień temu albo jest na tym jakiś wosk czy coś podobnego.
zapsu Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 4 minuty temu, greg2505 napisał: U kumpla 2 rok 2 zamienniki siedzą w b6 i nic się nie dzieje,spasowanie ok ,jeden ma nawet przytarty i zero rudej,kupione na allegro w kolorze Podaj proszę namiary na sprzedawcę.
greg2505 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 1 godzinę temu, zapsu napisał: Podaj proszę namiary na sprzedawcę. Zderzakiwkolorze
greg2505 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Randor napisał: Ja miałem brać z allegro w kolorze ale po zbadaniu tematu odpuściłem. Jeśli błotnik jest przytarty do blachy to nie wierzę, że nie wchodzi tam ruda. Chyba, ze stało się to tydzień temu albo jest na tym jakiś wosk czy coś podobnego. Rok jeździ z przytarciem do podkładu,nie licz że ori przetarty do blachy nie skoroduje, ostatnie auta z dobrą blachą to b5 ,reszta gnije jak każdy
nitroo Opublikowano 1 Lipca 2019 Opublikowano 1 Lipca 2019 W dniu 29.06.2019 o 13:17, zapsu napisał: Skoro piszesz, że był problem ze spasowaniem to napisz gdzie były kupione te elementy. Oskarżać jest łatwo. Dokładnie
MIRON 86 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 A ja miałem kilka 80 tek b4 w sumie jedną dalej mam i złego słowa nie powiem czołg na kołach, w b6 hm.. pewnie tego niema
zigula11 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 A ja mam pytanie odnośnie A5 B5. Do b5 przychodziły błotniki z dwoma rodzajami listew, szerokimi i wąskimi. Drzwi kupiłem igiełki ale z cienkimi listwami. Znalazłem igły błotniki ale z szeroką listwą, da się zmienić na cienkie listwy czy będzie to bardzo widać ?
windus Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Panowie może ktoś napisać jak spisują się błotniki od sprzedawcy "zderzaki w kolorze"? Może jest więcej opinii?
keq Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 Witam, Przeszukuje watek dt. błotników LZ9W. Prosilbym o jakies opinie odnosnie zamienników. Zawuażyłem również, że nie ma sprzedawcy zderzakiwkolorze. Ktos cos poleca? Czy warto kupic zamienniki juz gotowe polakierowane?
keq Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 Właśnie przeglądam oferty ocynkowanych błotników na allegro od taniej-czesci. Dodaje je do obserwowanych i pewnie się skuszę na ich kupno. Są z certyfikatem i jeśli już dojdzie do ich zakupu oraz montażu, to spróbuje cyknąć parę fotek allegro.pl ALLEGRO.PL allegro.pl ALLEGRO.PL
Remo deu Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 Ja kupiłem w inter cars prawy przyszedł cały lewy uszkodzony. Na miejscu oglądasz czy są uszkodzone. Na allegro będziesz odsyłał szkoda czasu. Jeśli chodzi o spasowanie nie ma problemy jest git ale musi być certyfikat.
keq Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 14 minut temu, Remo deu napisał: Ja kupiłem w inter cars prawy przyszedł cały lewy uszkodzony. Na miejscu oglądasz czy są uszkodzone. Na allegro będziesz odsyłał szkoda czasu. Jeśli chodzi o spasowanie nie ma problemy jest git ale musi być certyfikat. Jesli chodzi o uszkodzenia, to czynnik losowy. Każdemu mogło sie zdarzyć. W przypadku allegro mam mozliwosc darmowego zwrotu, wiec nie ma z tym problemu
Remo deu Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 Spytaj czy podkład epoksydowy kładą na kataforeze
keq Opublikowano 17 Maja 2021 Opublikowano 17 Maja 2021 Dostałem odpowiedź, że tylko fabryczny. Czy po zakupie polecasz jakiś sprawdzony podkład i jak go rozprowadzić?
Remo deu Opublikowano 18 Maja 2021 Opublikowano 18 Maja 2021 To te elementy przyjdą polakierowane czy w podkładzie fabrycznym
Remo deu Opublikowano 18 Maja 2021 Opublikowano 18 Maja 2021 Jak elementy będą już polakierowane to kup baranka i pryśnij od środka szczególnie przy rancie i będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi