Away Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Raczej do malowania :/ Dramat.. Chyba lepiej poszukać ori blach z rozbiórki, chociaż wtedy też nic pewnego
turzol Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Raczej do malowania :/ Dramat.. Chyba lepiej poszukać ori blach z rozbiórki, chociaż wtedy też nic pewnego Powodzenia w szukaniu. Prawie 3 miesiące szukałem ori używek w ładnym nadającym się do założenia stanie.
kewlys Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na 100% błotniki są tylko w podkładzie bez lakieru ! Mówię o tych z ASO.
szczepan24 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Płacąc 2 tysie za komplet np przednich błotników do tego lakiernik to już robi się 3 tysiące.. Z drugiej strony jak się z tym tematem nic nie będzie robić to audi będzie wyglądała jak astra 1. Mam tylko nadzieje, że w ślad za błotnikami ruda nie posunie się dalej to już wtedy była by porażka
Wandej Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Na allegro jest firma która sprzedaje ocynkowany blotnik nowy malowany pod kolor za 500zl:whistling: tylko ciekawe co to za blotnik:wink:
rav85 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 błotnik sztuka 1 koszt w aso 1199zl no masz Ci los! Trochę drogo, ale to już polakierowane pod dany kod farby? Czy gołe blachy do pomalowania? golusieńkie jak dupcia niemowlaka u mnie w mazdzie chcieli za lakierowanie 1500zl sztukę żeby było porządnie zrobione na parę lat, wiec 2 błotniki + lakierowanie 5400zl tak wiec na razie śmigam z pordzewiałymi i modle się żeby ktoś mi wjechał ze swojej winy ze szrotu są same pordzewiałe albo powgniatane jak by ktoś je kopal , kupować taki i go szpachlować bez sensu a zamienniki te po 99zl to cienkie jak kartka papieru a spasowanie jak by pijany chinol montował , nic nie pasuje ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Na allegro jest firma która sprzedaje ocynkowany blotnik nowy malowany pod kolor za 500zl:whistling: tylko ciekawe co to za blotnik:wink: te po pińcet to to samo co po 99zl tylko ze ci niby lakierują pod kolor twojego auta z tym ze cieniowanie innych elementów do błotnika musisz zrobić we własnym zakresie
szczepan24 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Powoli zaczyna mnie to irytować, schodzący lakier z wszystkich przycisków i teraz ta korozja:facepalm:
Wandej Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 błotnik sztuka 1 koszt w aso 1199zl no masz Ci los! Trochę drogo, ale to już polakierowane pod dany kod farby? Czy gołe blachy do pomalowania? golusieńkie jak dupcia niemowlaka u mnie w mazdzie chcieli za lakierowanie 1500zl sztukę żeby było porządnie zrobione na parę lat, wiec 2 błotniki + lakierowanie 5400zl tak wiec na razie śmigam z pordzewiałymi i modle się żeby ktoś mi wjechał ze swojej winy ze szrotu są same pordzewiałe albo powgniatane jak by ktoś je kopal , kupować taki i go szpachlować bez sensu a zamienniki te po 99zl to cienkie jak kartka papieru a spasowanie jak by pijany chinol montował , nic nie pasuje ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Na allegro jest firma która sprzedaje ocynkowany blotnik nowy malowany pod kolor za 500zl:whistling: tylko ciekawe co to za blotnik:wink: te po pińcet to to samo co po 99zl tylko ze ci niby lakierują pod kolor twojego auta z tym ze cieniowanie innych elementów do błotnika musisz zrobić we własnym zakresie No właśnie nie. Zwykły blotnik mają po 300zl a ocynkowany 500zl. Ale ile w tym prawdy:whistling:
Away Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 błotnik sztuka 1 koszt w aso 1199zl no masz Ci los! Trochę drogo, ale to już polakierowane pod dany kod farby? Czy gołe blachy do pomalowania? golusieńkie jak dupcia niemowlaka u mnie w mazdzie chcieli za lakierowanie 1500zl sztukę żeby było porządnie zrobione na parę lat, wiec 2 błotniki + lakierowanie 5400zl tak wiec na razie śmigam z pordzewiałymi i modle się żeby ktoś mi wjechał ze swojej winy ze szrotu są same pordzewiałe albo powgniatane jak by ktoś je kopal , kupować taki i go szpachlować bez sensu a zamienniki te po 99zl to cienkie jak kartka papieru a spasowanie jak by pijany chinol montował , nic nie pasuje ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Na allegro jest firma która sprzedaje ocynkowany blotnik nowy malowany pod kolor za 500zl:whistling: tylko ciekawe co to za blotnik:wink: te po pińcet to to samo co po 99zl tylko ze ci niby lakierują pod kolor twojego auta z tym ze cieniowanie innych elementów do błotnika musisz zrobić we własnym zakresie No właśnie nie. Zwykły blotnik mają po 300zl a ocynkowany 500zl. Ale ile w tym prawdy:whistling: Może już ktoś taki błotnik "testował", jaka grubość blach, trwałość, ocynk?
rav85 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 błotnik sztuka 1 koszt w aso 1199zl no masz Ci los! Trochę drogo, ale to już polakierowane pod dany kod farby? Czy gołe blachy do pomalowania? golusieńkie jak dupcia niemowlaka u mnie w mazdzie chcieli za lakierowanie 1500zl sztukę żeby było porządnie zrobione na parę lat, wiec 2 błotniki + lakierowanie 5400zl tak wiec na razie śmigam z pordzewiałymi i modle się żeby ktoś mi wjechał ze swojej winy ze szrotu są same pordzewiałe albo powgniatane jak by ktoś je kopal , kupować taki i go szpachlować bez sensu a zamienniki te po 99zl to cienkie jak kartka papieru a spasowanie jak by pijany chinol montował , nic nie pasuje ---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Na allegro jest firma która sprzedaje ocynkowany blotnik nowy malowany pod kolor za 500zl:whistling: tylko ciekawe co to za blotnik:wink: te po pińcet to to samo co po 99zl tylko ze ci niby lakierują pod kolor twojego auta z tym ze cieniowanie innych elementów do błotnika musisz zrobić we własnym zakresie No właśnie nie. Zwykły blotnik mają po 300zl a ocynkowany 500zl. Ale ile w tym prawdy:whistling: miałem ten droższy i to to samo co te po 99 zl które tez odesłałem do sprzedawców bo jakość była mizerna, jak by był dobry tak jak oryginał przynajmniej z 60% to bym zostawił zamiast jeździć z pordzewiałem bądź mieć na względzie wydatek ponad 2tys na błotniki ;/
Away Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dramat.. CCCO i takie rzeczy, to nawet Fiaty, Renówki czy inne na F z tych roczników maja zdrowe blachy.
Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dramat.. CCCO i takie rzeczy, to nawet Fiaty, Renówki czy inne na F z tych roczników maja zdrowe blachy. Niestety epoka nie rdzewiejacych audi skończyła się na B4 i b5. Każde następne to już oszczędność i ekologia:kwasny:B6 i 80 razem staną na szrotach:kwasny:
edekxp Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pytałem lakiernika o pomalowanie tych rantów.Powiedział że to trzeba dobrze zrobić, czyli odkręcić błotnik potem wypiaskować rdzę (szczególnie od środka) i pomalować cały Koszt około 300zł za błotnik.Czy to drogo?
rav85 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 w Warszawie za to samo by ci policzyli z 900zl wiec jak dla mnie to tanio
edekxp Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ok Dziś zdemontowałem sam błotniki, lakiernik powiedział że będzie taniej i szybciej Ma sporo aut do roboty.Jeden z droższych lakierników w okolicy, ale robi dobrze Śrubek z kilogram po odkręceniu , ale w miarę szybko poszło Koszt pomalowania 2 błotników, wcześniej wypiaskowania itp 400zł
rav85 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 jak darmo u mnie za pomalowanie lotki s4 chca 350zl lol
lukone Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 czy od tego sprzedawcy ktoś testował? jakieś opinie? Audi A4 B6 Błotnik przedni Nowy Wszystkie kolory (4231963026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi