duffy Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 wczorajsze tuningi, wymiana oleju i dołożona chłodnica na jeździe próbnej około litra oleju zostało na ulicy bo nie dokręciłem jednego przewodu dokręcany już po ciemku i mam nadzieję że teraz będzie szczelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 a gdzie słuchawka od prysznica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 wczorajsze tuningi, wymiana oleju i dołożona chłodnica na jeździe próbnej około litra oleju zostało na ulicy bo nie dokręciłem jednego przewodu dokręcany już po ciemku i mam nadzieję że teraz będzie szczelnie Duffy powiem Ci szczerze żę strasznie wkurfiłeś mnie na OEM`ie... Przez twoje b5 przestałem lubić swoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 chcesz kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 chcesz kupić ? A konia samego sprzedasz? Buda mi się bardziej moja podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 nie, motor mam juz prawie ogarnięty, dopracować szczegóły, wymienić intercoolery na większe i nowe przedewszystkim, wszystko porządnie zamocować i pozostanie wybudować większy garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 kolego co te colery takie zabite??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markors400 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 widok jest dobry a ten wentylator daje rade w upalne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 collery są jakie są, do wiosny musza dać radę, później wymiana na większe i na pewno nowe, te coolery to największy "drut" jaki jest w moim aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ten wiatraczek daje cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 ten wiatraczek daje cos? Coś na pewno. Ori jest niedużo większy a na tych coolerach mógłbyś poćwiczyć cierpliwość i poprostować te pozaginane lamelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Moja cierpliwosc skonczylaby sie na kuonie nowych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 fiu fiu fiu jestem ciekaw jak to jeździ gratuluje fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 spadła coś temp oleju? czy po prostu nie idzie w górę? Te węże masz gdzieś tam spięte? trytytki brakuje podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 trzyma temperaturę na około 90 stopni, węże są na tyle sztywne że nie ma sensu ich nigdzie spinać, chociaz w przyszłości na pewno to jakoś dodatkowo zamontuję oszczędności z tego miesiąca poszły w diabły nowe sprzęgło uszczelki kolektora ssącego uszczelki kolektorów wydechowych uszczelki pod głowice uszczelki napinaczy uszczelki pod dekle tak teraz na to patrzę i chyba łatwiej będzie wyjąć silnik do tej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Kupowałeś w detalu, czy masz jakieś rabaty? Jak detal to trzeba było mówić... Edytowane 3 Października 2014 przez MaxsteRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 za komplet uszczelek niecałe 500 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 A po pas wpadasz dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 nowa osłona silnika z 2mm blachy i jakis człowiek spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Duffy napewno jedna od Ciebie wezne ale narazie jestem splukany, mam nadzieje ze na wiosne oferta bedzie nadal aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi