Kaju77 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Co do halogenów nie przejmuję się tym bo jestem w trakcie polowania na zderzak S-line. to zmienia postać rzeczy...sorki za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Tłuuuusto !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 i wcale nie jest taka koza na 1BE chyba, ze już modziłeś coś w zawiasie a mi się wydaje że koza też tak miałem na zawiasie sline autko bbbb- fajne , ale obniżyć go musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No jak zmienisz springi będzie jeszcze lepiej chociaż już teraz jest:kox::kox: Widzę, że Twój tata ma duży wpływ na Ciebie, pamiętam jak żeśmy się ostatnio widzieli to powiedział " ale ta od Twojego kolegi jakaś taka ładniejsza" no i chłopak ruszył z modami jak szalony:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 No jak zmienisz springi będzie jeszcze lepiej chociaż już teraz jest:kox::kox:Widzę, że Twój tata ma duży wpływ na Ciebie, pamiętam jak żeśmy się ostatnio widzieli to powiedział " ale ta od Twojego kolegi jakaś taka ładniejsza" no i chłopak ruszył z modami jak szalony:decayed: A tam mówił tak bo mu dałeś butelkę Jacka Danielsa więc się nie liczy... Poza tym on zatrzymał się na epoce 17stek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Prosi sie przod od S LINE jak nic FELA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Prosi sie przod od S LINE jak nic FELA Z przodu do S-line jak na razie udało mi się skompletować tylko dokładki pod zderzak zwykłą w kolorze platinum i satyne od S4. Zderzaka jakoś nie mogę upolować w dobrym stanie w dobrej kasie. Dzisiaj wpadły emblematy na błotniki S-line I zakupione całkiem przypadkowo po taniości ori dekory piano black. Co prawda tylko w drzwi ale za tą cenę resztę się doreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dekory fajna sprawa:decayed:ja właśnie czekam na przesyłkę z moim brakującym drewienkiem, 3 tygodnie pisania maili z do ASO w niemczech ale się udało:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.jedesign Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ładnie kółka się prezentują,ładnie! możesz wlepić jakieś foto z wyprostowanymi przednimi kołami -widok z przodu lub z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
livenet Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jaką masz barwę ledów od Tomnika, 6000K? Nie ma z nimi żadnych problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jaką masz barwę ledów od Tomnika, 6000K? Nie ma z nimi żadnych problemów? 4500K i taką też polecam. Świeci rewelacyjnie każdy pyta skąd takie oświetlenie zero problemów a użytkuję już je jakiś czas tak że polecam w 100% ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- ładnie kółka się prezentują,ładnie!możesz wlepić jakieś foto z wyprostowanymi przednimi kołami -widok z przodu lub z tyłu Na co chciałeś zwrócić uwagę ? napisz to może uda mi się lepiej uchwycić to o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Kola roooobia robote. Obecnie mam 18stki z oponami 245/40/18 i raczej bede szukal takowych felg w rozmiarze 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Kola roooobia robote. Obecnie mam 18stki z oponami 245/40/18 i raczej bede szukal takowych felg w rozmiarze 18" 18 jest mała do b8 szukaj 19cali. Komfort jest taki sam na 245.35.19 jak na 245.40.18 wcześniej miałem 245.40.19 i też nie odczuwam różnicy. Natomiast czuję różnicę między zimówkami 225/50/17 oczywiście na plus dla 19cali jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Puki co nie mialbym na co opon 19" zarzucic....musze letnie na czasie kupic o felgach myslalem bardzie przy sierpniu....wczesniej kasowo nie dam rady :-( tak wiec w tym sezonie na 100% beda 18" niestety... Pytanko tylko czy do kazdej fegi (pewnie o ET chodzi) podejda zaciski od S4rki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 do 18 i 19 wsadzisz spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 autko prezentuje się pięknie :thumbup1::thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dawno nie pisałem nic więc trzeba trochę odświeżyć temat... w czwartek jestem umówiony w ASO na wymianę rozrządu. Oryginalny rozrząd już czeka u mnie. W piątek będę odbierał samochód więc trzeba było załatwić sobie jakąś robotę na weekend Więc wpadło trochę wygłuszenia Oryginalna ramka piano black, której mi brakowało. (jeszcze zostało tylko dorwać w deskę rozdzielczą) Rączka pod składane lusterka, którą trzeba w końcu założyć... Nowiutka kierownica ścięta S-line. (muszę tylko dorwać poduchę do niej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kiera na wielki +. VAG i te jego przedpotopowe paski:facepalm: Tych luster do dzisiaj nie mogę przeżałować. Moja pra pra prababka musiała się z Mośkiem jakimś zadawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Piekne MODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kiera na wielki +. VAG i te jego przedpotopowe paski:facepalm: Tych luster do dzisiaj nie mogę przeżałować. Moja pra pra prababka musiała się z Mośkiem jakimś zadawać A mówiłem bierz bo dobra cena może się jeszcze trafią to będę pisał w pierwszej kolejności do Ciebie Grześ moje mody przy Twoich to wiesz.... ale mam nadzieję że idę faktycznie w dobrą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi