Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecam Elektrocar - Karol Chrzczonowski Raszyn ul. Wysoka 7 tel. 669 950 109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://player.pl/programy-online/zakup-kontrolowany-pierwszy-samochod-odcinki,4608/odcinek-8,S00E08,64400.html

od 17:10 sek.

Od teraz wizerunek Pana Karola = "magika, czarodzieja samochodowego" jest szerzej znany i nie będzie możliwości pomyłki ;-)

Napisane z Oneplus 3

Edytowane przez mariusz-jagi

Opublikowano

Witam,

Zrobiłem u Karola generalny remont auta. SWAP na 1.8T BEX + montaż Quattro + Nowe zawieszenie + hamulce (320/288). Karol nie tylko pomógł z wymianą ale też ze sprzedażą części starych gratów, dokładnie powiedział co jest potrzebne do przeróbek, jak coś brakowała to sam zorganizował jednocześnie mnie informując telefonicznie o tym fakcie, zweryfikował stan części które przywiozłem i jak coś się nie nadawało to od razu mi mówił że tego nie założy i szukał rozwiązania. Niesprzedawalne części zełomował we własnym zakresie żebym się tym nie zajmował. Na koniec przyjechał po mnie bo miałem problem z dojazdem po auto. Tak że fachowa pomoc od A do Z.

Żeby nie było za kolorowo to powiem że trzeba trochę poczekać na termin (czekałem niecierpliwie ponad miesiąc:)). Oczywiście auto było u mnie do czasu aż dostałem cynk że już czas. Cała operacja trwała 3 dni!!! Koszt to już kwestia indywidualna dla jednych dużo dla drugich mało dla pozostałych akurat.

Odbiory komisyjne trwały ponad godzinę, wszystko mi na podnośniku i w środku pokazał co zrobił, jak zrobił, jak zabezpieczył. Opisał jak mam się z nowym zestawem obchodzić podczas jazdy i serwisu.

Technicznie: Wszystko działa jak należy, nie mam obaw że auto się rozkraczy na drodze. W każdej chwili mogę zadzwonić do Karola i podpytać co się dzieje.

Podsumowując: 10/10 myślę że ASO powinno przyjechać do Karola na praktyki (od tej pory Karol zostaje jedynym mechanikiem mojego audi:))

Wielkie dzięki Karol!!!

Edytowane przez Jaro959

Opublikowano

I kolejny zadowolony. Pozdrawiam i też polecam

Opublikowano

No nie i wszystko jasne, to przez te TVNy ciężko z terminami się zrobiło :D :D

Gratuluję występu Karol ;)

Edytowane przez mateszymanski

Opublikowano

O Karol, co prawda bylem u Karola (moze dokladniej u Dominika) raz z uwagi na odleglosc, ale bardzo pozytywnie odbieram ten zakład. Gdybym mial robic cos powazniejszego w aucie, to gnalbym do nich.

BTW - Ta S'ka w avancie, chyba jakiegos filmowca jak dobrze pamietam, to stala u Was jeszcze w tamtym roku

Edytowane przez mravel

Opublikowano

Dołączam się do grona zadowolonych. Sypnęło mi się łożysko - sprawa gardłowa, bo wyjeżdżam na święta. Karol mimo pełnych rąk roboty przyjął mnie i 3h później Pacjent już był na chodzie. Polecam. Na pewno jeszcze będę korzystać z jego usług.

Opublikowano

Kolejny zadowolony!

Oddałem w sobotę, a w poniedziałek w południe telefon, że samochód można odbierać.

Wymiana wałka, osprzętu, oleju i wszystkich filtrów.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Goraco polecam zakład Pana Karola ! Pełna profeska i ceny uczciwe za wykonaną prace :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Karol - Wielkie dzięki za kolejną naprawę mojego Audi ( rozrząd , płyny, węże, olej , paski itd ) - Kolejna wizyta umówiona ( sond lambda, tarcze i klocki ) Najlepszy Fachowiec w Mieście !!!  POLECAM W 1000000 %

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam  - dołączam z dobrym słowem. Nie tylko mechanika ale szybkie ogarniecie tematu NAVI 3G zepsutego softem z chomika (..nie ściągajcie upgrade'ow z chomika...) - super znajomości w świecie elektroniki, przystępne ceny i osobiste traktowanie każdej sprawy. Polecam!

Opublikowano
Witam  - dołączam z dobrym słowem. Nie tylko mechanika ale szybkie ogarniecie tematu NAVI 3G zepsutego softem z chomika (..nie ściągajcie upgrade'ow z chomika...) - super znajomości w świecie elektroniki, przystępne ceny i osobiste traktowanie każdej sprawy. Polecam!

A jak dawno byłeś u Karola?Już przyjmuje?Ja od ponad miesiąca staram się wbić ale nie przyjmuje :-/ a mam dość partaczy.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak - w tym tygodniu ale zabiegalem od kilku tygodni bo u karola "nowe" sprawy rodzinne :) - takze pelne zrozumienie.  Probuj sie umawiac.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy pan Karol zajmuje się również serwisem klimatyzacji? W moim B7 2.0 ALT (Pb) ostatni mechanik wymienił mi tylko sprężarkę klimatyzacji na nową, ale po wymianie mam teraz nieszczelności i wszystko gdzieś ucieka. Z tego co wyczytałem na forum, wolałbym to zrobić dobrze, a nie tylko nabić jakiegoś uszczelniacza. Co dziwne, klimatyzacja nie działa od razu, tylko po jakimś czasie jak jadę, często wyłącza się na postoju, lub w korku, (włącza się ECON). Nie był wymieniany osuszacz, co mnie trochę martwi, bo naczytałem się tu na forum, że to podobno obowiązkowa rzecz przy wymianie kompresora. Myślicie, że pan Karol poradzi z tym problemem?

Opublikowano

Obstawiam że napewno sobie poradzi i ogarnie temat.Najlepiej zadzwoń i dopytaj.

Opublikowano
28 minut temu, mzbro napisał:

Czy pan Karol zajmuje się również serwisem klimatyzacji? W moim B7 2.0 ALT (Pb) ostatni mechanik wymienił mi tylko sprężarkę klimatyzacji na nową, ale po wymianie mam teraz nieszczelności i wszystko gdzieś ucieka. Z tego co wyczytałem na forum, wolałbym to zrobić dobrze, a nie tylko nabić jakiegoś uszczelniacza. Co dziwne, klimatyzacja nie działa od razu, tylko po jakimś czasie jak jadę, często wyłącza się na postoju, lub w korku, (włącza się ECON). Nie był wymieniany osuszacz, co mnie trochę martwi, bo naczytałem się tu na forum, że to podobno obowiązkowa rzecz przy wymianie kompresora. Myślicie, że pan Karol poradzi z tym problemem?

A nie prościej do niego zadzwonić i się zapytać ? :)

Opublikowano

Chodziło mi o to, czy ktoś u niego już naprawiał układ klimatyzacji i czy był zadowolony, bo każdy może powiedzieć, że potrafi :) ale faktycznie, dzwoniłem i pan Karol poprosił o kontakt po 24 lipca, ponieważ wkrótce ma urlop i dopiero wtedy wraca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie do zadowolonych klientów, bądź samego Pana Karola, jeśli to przeczyta: czy Pan Karol elektryką również się zajmuje?

Opublikowano

Z tego co wiem, ogólnie elektryką tak. Najlepiej zadzwoń i zapytaj [emoji5]

Wysłane z OP5

Opublikowano

Chyba będę pierwszą osobą,która negatywnie wypowie się odnośnie tej osoby i jego podejścia,mimo że wcześniej korzystałem z jego pomocy i polecałem jako mechanika.
Otóż od dłuższego czasu próbowałem umówić się na wizytę,jednak z powodu spraw rodzinnych owej osoby termin był odwlekany.Po kolejnym wykonanym telefonie i nakresleniu tematu co bym chciał zlecić do zrobienia w mojej Audi,zachowanie p.karola było chamskie i nie na poziomie,zachował się jak burak,któremu woda sodowa uderzyła do głowy.A chciałem tylko wymienić heble z tyłu,sprawdzić bicie piast i ciśnienie układu hamulcowego,łożyska z przodu do wymiany i podejrzewam klapkę WG na turbine.Co usłyszałem?
-"z tego co Pan mówi to samochód nadaje się na złom."
Ku*wa mac,nie każdego stać na nowy samochód,a wiadomo że B5 już swoje lata ma.Poza tym jest jeszcze coś takiego jak sentyment i "historii tego samochodu i tak nie zrozumiesz".
Przepraszam że się tak rozpisałem,ale słowa tego gościa mocno mną tąpnęły,dosłownie jak by mi ktoś bombę na twarz yebnął.

Opublikowano

Panie Biały przyznaje się ze powiedziałem żebyś oddał go na złom bo słysząc przez telefon ze chcesz wymienić łożyska a w (między czasie ) naprawić wszystko tego samego dnia przepraszam za wyrażenie ale trafia mnie hu... Wyjaśnij mi proszę co to jest między czas? Dziura w czaso przestrzeni czy co za h... Jeżeli jeździ się i kolekcjonuje usterki to proszę przesiądź się do metra wtedy uniknę zawracania mi d*py telefonami bo mam naprawdę dość. Pracuje od 8 do 16 i daje z siebie 150% i chce wolny czas spędzić z rodzina a nie przy uzbieranych usterkach i poroni za czasem.Dla sprostowania powiedziałem żebyś dzwonił gdzie indziej bo naprawa tego u mnie będzie mało opłacalna dla portfela. Nie powiedziałem ze to stary złom bo wbrew twojej wiedzy mam sentyment do starych aut  i umiem z nimi "rozmawiać" Dziękuje za wyrażenie swojej opinj i proszę nie zbieraj nowych usterek tylko naprawiaj na bierząco zaoszczedzajac i czas i pieniążki. Powodzenia. Ps zacząłem walkę z czasem bo mam syna i chce by i on miał ojca a nie jego chwale ze jest dobry dla samochodów a nie dla rodziny?

Edytowane przez Karolchrz