Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy chiptuning z hamownią DYNO Rybnik - Anderllh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Pany a powiedzcie mi w moim tez da rade coś podejść w gore? silnik w opisie

Żadnych odczuwalnych przyrostów nie będzie, niestety.

Opublikowano
W przypadku multitronika modyfikacja również jest możliwa?

Jest możliwa, natomiast charakterystyka momentu obrotowego będzie inna z uwagi na skrzynie. 160-170KM/330-340Nm.

Witam,

A ile za 2.0 TDI z 2007 BPW i 2.0 TDI BPW z 2005 ?

Co można z tego bezpiecznie wyciągnąć ?

Pozdrawiam

Mateusz

ok. 160-170KM/360-380Nm.

cena 600zł :wink:

Czy warto od razu wywalić DPF'a ma to jakieś przełożenie na widoczne obniżenie spalania ? Na co ewentualnie jeszcze ? Jakieś problemy po usunięcie czy wręcz przeciwnie .... bo nie wiem którą opcję wybrać ?

Wysłałem PW.

Dzięki.

Opublikowano

Grzegorz, a w tym tygodniu, tzn. jutro ewentualnie w poniedziałek miałbyś czas na mojego AJM`a? Daj tel. na priv.

Opublikowano

Hello, moge prosic o nr do kolegi anderllh?

Opublikowano

Owocny dzień u Grzegorza i z AJM`a wyczarował 155 kucyków in 341 Nm. Czarny po wymianie turbo na AWX, wycietym Kat i Egr + wspawana struminenica reklamowała się w standardzie 111 KM i 273 Nm. Grzesiu wyczarował +40 % mocy i +25% momentu. Jestem bardzo zadowlony z efektu. Wyszło jeszcze że mam uszkodzoną wtyczkę od czujnika temperatury paliwa - to też Grzesiu znalazł ;)

Polecam Grzegorza, wie co robi chłopak, i robi to bardzo dobrze - ma do tego talent i wiedzę. Doskonała jakość i profesjonalne podejście do klienta.

Ja wiem że u Grzesia zrobię jeszcze Cytrynę i AVB`ka.

Poniżej wykresy.

http://imageupload.pl/photos/20131007138114713177491.JPG

Pozdrawiam Grzesiu.

P.S. W Żorach jednak mi nie zrobili tego licznika ;) muszę chyba wysłać do Zielonej Góry, chyba że się jednak podejmiesz tego lutowania ;)

Opublikowano

również proszę o numer do Pana Grzegorza, moje BRD B7 woła o pomoc, coraz częściej migają kontroli świec żarowych, zwłąszcza gdy DPF chyba próbuje się przepalić, ja wyjeżdzam na trase, chcę mu deptąć, on się dusi, szarpie i wpada w tryb awaryjny .... i tak co ok 500km w kółko macieja ;/

Opublikowano
również proszę o numer do Pana Grzegorza, moje BRD B7 woła o pomoc, coraz częściej migają kontroli świec żarowych, zwłąszcza gdy DPF chyba próbuje się przepalić, ja wyjeżdzam na trase, chcę mu deptąć, on się dusi, szarpie i wpada w tryb awaryjny .... i tak co ok 500km w kółko macieja ;/

Napisz do Grzesia na priv.

---------- Post dopisany 12-10-2013 at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany 11-10-2013 at 18:11 ----------

Grzesiu, zrobiłem te kabelki od czujnika temperatury paliwa i wydajem mi się że idzie jak burza teraz. Może wstąpię kiedyś do ciebie, na jeszcze jeden pomiar?

Opublikowano

:hi:

Niebedzie problemu wystroic 1.9TDI AWX z Turbo od BRD??

Opublikowano

W końcu się zdecydowałem i wyszło tak:

biszczan_awx.jpg

Nie była to moja pierwsza wizyta u Grzesia i na pewno nie ostatnia :)

Podobnie jak moi poprzednicy polecam go z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy i wie co robi, naprawdę profesjonalne podejście :)

Pozdro ! :)

Opublikowano

Grzesiu, zrobiłem te kabelki od czujnika temperatury paliwa i wydajem mi się że idzie jak burza teraz. Może wstąpię kiedyś do ciebie, na jeszcze jeden pomiar?

Mówiłem,że przybędzie :) Zapraszam na pomiar!

Niebedzie problemu wystroic 1.9TDI AWX z Turbo od BRD??

Nie będzie, z reszta napisałem w PW :wink:

W końcu się zdecydowałem i wyszło tak:

http://s17.postimg.org/9d2dy2izf/biszczan_awx.jpg

Nie była to moja pierwsza wizyta u Grzesia i na pewno nie ostatnia :)

Podobnie jak moi poprzednicy polecam go z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy i wie co robi, naprawdę profesjonalne podejście :)

Pozdro ! :)

bezawaryjności! :wink:

Opublikowano

Grzesiu, a myślisz że założenie kolektora z AWX`a/AVF`a i FMIC dadzą lepszy efekt?

Opublikowano

Andrerllh opróznij szkrzynke bo PW nie da rady do Ciebie wysłać.

jak mozesz wyślij mi PW z namiarami do Ciebie

Pozdro

Opublikowano
Grzesiu, a myślisz że założenie kolektora z AWX`a/AVF`a i FMIC dadzą lepszy efekt?
Andrerllh opróznij szkrzynke bo PW nie da rady do Ciebie wysłać.

jak mozesz wyślij mi PW z namiarami do Ciebie

Pozdro

Poszły PW :wink:

Opublikowano

No i kolejna A4`czka zrobiona przez Grzesia :D . Okazało się że AVB`ek,którego kupiłem w wakacje jest w świetnej formie. Zamiast standardowych 101 KM i 250 Nm, reklamował się 109 KM i 266 Nm. Grzesiu dopieścił wykresy i wyszło 142 Km i 322 Nm. Furacz zapiernicza jak głupi, nie będę pisał o osiągach, ale wypróbowałem jego możliwości w drodze powrotnej na A4`ce :D micha od ucha do ucha.

Poniżej wykres:

View image: zrywka avb

P.S. Kolejna w kolejce cytryna 1.4 HDI i jej malutkie 68 Kucy i 150 Niutonków. Ciekawe co wyczaruje Grzesiu.

Pozdrawiam

P.S.2. Grzegorz jeszcze skrynie biegów mi wyślij ;)

Opublikowano

Sprawdź skrzynke :wink:

Opublikowano

Sprawdź skrzynke :wink:

nie doszło ... ślij na [email protected]

Opublikowano

Ogarniasz A4 B8 3.0tdi ?

Ile sztuk już zrobiłeś ?

Opublikowano

Grzesiu,a nie myślałeś żeby podpisywać swój soft w sterowniku, tak żeby na vagu twoja wizytówka się wyświetlala. Kto wie może za kilka lat twój program będzie tak kultowy jak mtm'a ;-)

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Witam

Co można wyciągnąć z Audi A4 B7 3,0 Tdi Quattro 2005r, Tiptronic 204 km ?

Jakie koszty ?

Pzrd