Waski0077 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 No właśnie i jest z litrką Q a u mnie nie działa...
marjankowi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Tu macie numery sterownikow kolumny co obsluguja grzanie kiery Cruise Control Retrofitting (8E) - Ross-Tech Wiki Dopisałbym jeszcze literke T bo ja taki Modul kiedys mialem . Na stronie Ross-Techa są błędne dane, moduły pod grzanie to wyłącznie, tak jak podawałem wyżej te z końcówką R i T
niestandardowy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 wlasnie ja w b7 mialem Q i wymienialem modol na R. ale powiem szczerze ze nie sprawdzalem czy obsluguje kierownice. sugerowalem sie tylko forum...
Waski0077 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ok to teraz czeka mnie zmiana modułu kierownicy. Teraz pytanie czy jak zmienie ten moduł będe mógł podgrzewanie załączyć przyciskiem z koła kierownicy czy jak pisał "niestandardowy" tylko z podgrzewanymi fotelami? Czy po zmianie panelu klilmatronika będę musał ciągnąc jeszcze jakąś instalacje czy wystarczy sam panel?
niestandardowy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 w b7 tylko wymiana klimatronika wystarczyla, bez dodatkowych przewodow. tak jak pisalem wczeniej w b7 zalaczasz kierownice grzanym stolkiem kierowcy. nie pamietam czy przycisk cos w module zmienia, ale chyba nie...
rayh Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Orientuje się ktoś co potrzebuje żeby założyć podgrzewaną kierownicę z MF do A4 B7, poprzednio była kierownica tylko z MF.
Waski0077 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Moduł kierownicy, taśmę poduszki do grzanej kierownicy no i kierownicę
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Tu macie numery sterownikow kolumny co obsluguja grzanie kiery Cruise Control Retrofitting (8E) - Ross-Tech Wiki Dopisałbym jeszcze literke T bo ja taki Modul kiedys mialem . Na stronie Ross-Techa są błędne dane, moduły pod grzanie to wyłącznie, tak jak podawałem wyżej te z końcówką R i T Sa przeciez ORI grzane kiery w B6
Waski0077 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Z racji tego, że nie chciałem kolejny raz wymieniać modułu kierownicy i kupować nowego panelu klimatronika żeby załanczać kierownice trochę wieć wszystko przerobilem pod siebie. Podgrzewanie załącza się przyciskiem na kierownicy i można je wyłączyć tym przyciskiem ale również wyłączy się samo jak się nagrzeje. Fajny bajer i gorąco polecam taką kierownicę
niestandardowy Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 waski... to dawaj ladny opiss na forum bo nie robiles w orginale?
Waski0077 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie ma problemu zrobie opis na weekend...
marjankowi Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Tu macie numery sterownikow kolumny co obsluguja grzanie kiery Cruise Control Retrofitting (8E) - Ross-Tech Wiki Dopisałbym jeszcze literke T bo ja taki Modul kiedys mialem . Na stronie Ross-Techa są błędne dane, moduły pod grzanie to wyłącznie, tak jak podawałem wyżej te z końcówką R i T Sa przeciez ORI grzane kiery w B6 Masz rację , dla B6 są moduły z końcówką M i P Ale Q z B7 na pewno nie obsługuje grzania, miałem taki i musiałem zmienić.
BeyerBrown Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Czy moduł kierownicy od B7 (końcówka R/T) będzie działał z kierą B6 z multifunkcją?
Maciek02 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Wie ktos moze czy pod osprzet z b7 podejdzie kiera z poliftowej b8? Oczywiscie tu i tu multifunkcja.
niestandardowy Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 musi byc kierownica 4F0, a pytasz o podgrzewana?
Maciek02 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Nie. Mam poprostu wszystkie moduly tasmy itp z b7 z multiFu i chce zalozyc do swojej b6 kiere z b8 po lifcie. Bez grzania. Interesuje mnie tylko czy bedzie to kompatybilne. Bo z tego co wiem to z przed liftowej b8 kiera jest kompatybilna z osprzetem z b7 natomiast nie wiem wlasnie czy kiera poliftowa ta z okragla poducha tez. powiedzcie mi jak jest z kiera z b8 grzana czy podejdzie pod osprzet z b7. Czy taśma z b7 MuFu wystarczy zeby zalozyc podrzewana kiere z b8 przedliftowa czy musi byc extra tasma do podgrzewanej? Edytowane 18 Listopada 2014 przez Maciek02
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 W B8 nie ma podgrzewanej kiery .
Maciek02 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Pytanie mam moze nie w tym temacie powinno byc ale z tej dziedziny. Znajde w opolskim kogos kto kto zajmuje sie przelozeniem i instalacja kierownicy np chcialbym zmienic w swojej b6 kierownice na ta z b8...
turzol Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Pytanie mam moze nie w tym temacie powinno byc ale z tej dziedziny. Znajde w opolskim kogos kto kto zajmuje sie przelozeniem i instalacja kierownicy np chcialbym zmienic w swojej b6 kierownice na ta z b8...Podjedz do Katowic to ci zamontuje
Rekomendowane odpowiedzi