pastaldo Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam, Nietypowy może temat. Kto używa maszynek Gillette Mach 3? A jeszcze bardziej mnie interesuje czy macie jakies sprawdzone źródła nożyków do tych maszynek? Bo oczywiście na allegro wszystkie sa oryginalne a jak to jest u Was? Kupowałem raz takie nożyki na Alle... ale fakt do tych które zakupiłem z maszynką sporo im brakowało.
bialy986 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/showthread.php?t=240703 tu masz kolego podobny temat. wysłane za pomocą tapki
pastaldo Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Opublikowano 14 Lipca 2013 No dzięki kolego. Nie znalazłem tego wczesniej dlatego założyłem nowy temat. Mimo wszystko tam jedyne rozwiązanie jakie podali to Rossmam ale tam chore ceny tych nożyków.
gelo_leczna Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Również raz kupiłem nożyki na allegro . Był to pierwszy i ostatni raz. Wole pójść do rossmana i zapłacic pare groszy wiecej.
Gość Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Popieram, ja również kupiłem dwa rodzaje : do Gillette Fussion oraz Gillette Venus - opakowanie wygląda na oryginał ale same nożyki tępe już przy pierwszym użyciu. Tutaj macie na ten temat więcej danych : Wykop.pl - Zobacz: Podróbki Gillette na grouponie + krótka instrukcja jak je rozpoznać Jak rozpoznać podróbki Gillette Fusion? - Nieoryginalny.pl
adadur Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 jakis czas temu zonka mi kpiła gdzeiś jedną sztukę ... porażka totalna ale niedawno w cerfie kupiłem Mach 3 jakieś zielone ... są exstra ... 4 szt. ok. 40zł więc cena OK
pastaldo Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 jakis czas temu zonka mi kpiła gdzeiś jedną sztukę ... porażka totalna ale niedawno w cerfie kupiłem Mach 3 jakieś zielone ... są exstra ... 4 szt. ok. 40zł więc cena OK gdzie?
Mike_D Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 W Tesco można jeszczse te nożyki nabyć - sam wciąż mam tą samą maszynkę Mach 3 którą dostałem 12 lat temu od ojca
ŁYSY44 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 najpewniejsze w rossmanie , na allegro kilka razy kupowałem ale samo dziadostwo mają w dobrej cenie w tesco spotkałem ale nie zawsze są
pastaldo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 o widzisz z tym Tesco to może dobra rada. Zobacze przy najbliższej okazji jak będę.
adadur Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 jakis czas temu zonka mi kpiła gdzeiś jedną sztukę ... porażka totalna ale niedawno w cerfie kupiłem Mach 3 jakieś zielone ... są exstra ... 4 szt. ok. 40zł więc cena OK gdzie? carrefour
pastaldo Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Opublikowano 18 Lipca 2013 jakis czas temu zonka mi kpiła gdzeiś jedną sztukę ... porażka totalna ale niedawno w cerfie kupiłem Mach 3 jakieś zielone ... są exstra ... 4 szt. ok. 40zł więc cena OK gdzie? carrefour dzięki
Rekomendowane odpowiedzi