Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TorSen na tylną oś, robim terenufffkie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zadnych nowszych nie ma torsena na tyle... jedyny wyjatek to stare v8, a ten custom pewnie podejdzie

Opublikowano

To słabo, wiele bym dał, żeby ktoś mi zabrał auto na parę dni i oddał z torsenem....

Opublikowano

Gadaj z tomkiem to ci zrobi

Opublikowano
  • Autor
Przeleciałem cały wątek i ani razu nie widziałem, żeby ktoś pytał się o b7 3.0tdi. Czy mam rozumieć, że w nowszych jest już torsenik? :D ew. jeśli nie to czy ten z quaife podejdzie?

Szukaj dyfra z V8-ki to Ci ogarnę temat.

Chyba ze chcesz Quaifa ale to masa kasy

Opublikowano

Na allegro jest jeden- 1500zł..... no co za dno

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

moge za 900 zalatwic od goscia u mnie ze wsi

Opublikowano

znalazłem w stanach za 400$ jakiejś firmy, która robi torseny. Czekam na odpowiedź. Jak się nie dogadam to będę się odzywał ;)

Opublikowano

dolicz jeszcze przesylke ze 100 dolcow i cło ileś procent do ceny :)

Opublikowano

Spokojnie ;) ja od dziecka zajmuję się sprowadzaniem części rowerowych ze Stanów. Na wszystko są sposoby ;) W ostateczności cło to tylko 26,7%, dostajesz produkt 100% p&p bez żadnej rzeźby.

Opublikowano

no tak ale u deva zamawiasz i tez dostajesz plugnplay wiec w czym problem, co wiecej, kupujesz trupa dyfer z byle jakiej b7 i wysylasz go tomkowi, a on przysyla ci caly dyfer tak ze podmieniasz go w 2 godziny ze swoim, a swoj dodatkowo sobie odsprzedasz

Opublikowano
Spokojnie ;) ja od dziecka zajmuję się sprowadzaniem części rowerowych ze Stanów. Na wszystko są sposoby ;) W ostateczności cło to tylko 26,7%, dostajesz produkt 100% p&p bez żadnej rzeźby.

dostajesz tylko sam mechanizm róznicowy, który poźniej trzeba zamontować w twoim dyfrze:wink:

Opublikowano

dokladnie dokladnie

Opublikowano
  • Autor

Wrzuc link tego TorSena

Zobaczymy co to jest

Opublikowano

caly sek w tym ze i tak sam musisz rozbeirac dyfer i przekladac wszystko

Opublikowano

No tak przecież nie kupujesz kompletnego dyfra z Torsenem tylko "wkład" i oczywiście liczę się z pewnym poświęceniem czasu na rozebranie tego itd. ale uważam, że gra warta nie tylko świeczki :D

Opublikowano
caly sek w tym ze i tak sam musisz rozbeirac dyfer i przekladac wszystko

no nie mogę, przecież jakby kupił dyfer z V8 to i tak ta robota go nie o minie...

Opublikowano

Dobra nie czaisz ze chodzi to ze quaife wyjdzie drozej I wraz Sam musi upchac go do dyfra, a tu nawet jak dyfer wyjdzie sporo, to podejrzewam że cała robota tomka i tak wyjdzie taniej jak quaife a w dodatku ominie go robota przy rozbieraniu dyfra, wystarczy że zdemontuje stary i zamontuje nowy

Opublikowano
Dobra nie czaisz ze chodzi to ze quaife wyjdzie drozej I wraz Sam musi upchac go do dyfra, a tu nawet jak dyfer wyjdzie sporo, to podejrzewam że cała robota tomka i tak wyjdzie taniej jak quaife a w dodatku ominie go robota przy rozbieraniu dyfra, wystarczy że zdemontuje stary i zamontuje nowy

przeczytaj, on nie pisze o quaife za 800 funta, tylko innej szperze za 400 $ w dodatku sam ogarnie sobie sprowadzenie tego, nic nie stoi na przeszkodzie żeby dokupił dyfer i wysłał do deva

Opublikowano
  • Autor

Quaife 790 £ netto czyli jakies 5 torsenow z przekladką :grin: