MARCIN607 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 doooogra gęba jest :slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spideros Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Z poczwarki w motyla, gratki za taki projekt, przyjemnie sie oglada taka galerie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Łoszzzzz qr**! :kox: Pięknie to wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulbiks Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 chmm... a z tablicą co wymyśliłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wojtek bierze wszystko na klate hehehe ten czerwony kolor robi i tak cala robote jak przyjdzie mi na zywca pomacac to obejrze dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 któreś z poziomych zdjęć wrzuć do kalendarza pionowe świetne, ale no właśnie.. jest pionowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laszek91 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 O kur.... rozjebałeś system tym autem )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dokładka wygląda wyku...! Nie zmieniaj jej! Rzuca się w oczy tylko jasna podsufitka przez szybę. Konkretnie to słupki i lusterko. Cała reszta... Bajka : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demzorq Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 któreś z poziomych zdjęć wrzuć do kalendarza poczekaj aż dojdą progi i heble to będzie dopiero sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Front mnie rozje.... Jak i całe auto:) Jest zacnie:) Nowym autą wiele do kosy nie trzeba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 auto jest kozak , jeszcze tylko z moca podlubac cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 z mocą śrenio tu w tym dłubać a te 180 mi wystarcza do turlania udało się po 2 tygodniach walki złożyć heble. 2mm felgi od zacisku i 2 mm felgi od błotnika - weszło idealnie dzięki toczeniu dystansów bo delikatnie zmieniło się osadzenie. Co za tym idzie auto siadło 1 cm niżej z przodu Odebrałem listwy progowe i tyłek, teraz trochę pierdół i poskładam na weekend chociaż czasu coraz mniej. We wtorek auto idzie na pełną korektę i powłokę ceramiczną u kumpla w auto spa Jelenia Góra... co do fotek - więcej będzie już niebawem. Zaplanowane są 2-3 sesie w kwietniu i 2 klipy z autem także cierpliwości Auto będzie na BBQ Wolfsgruppe o ile się wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kawał hebla. Teraz felga jest schowana w blotnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 na BBQ w sobotę jest wajazd otwarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wg. mnie najładniejsze koło na rynku. Lewa tarcza na prawej stronie chyba jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Masz racje nie zauważyłem nawet, i tak tarcze do wymiany po sezonie Przód schowany tył nie Bbq w niedziele wjazd otwarty z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a co z sobotą w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wojtek te autospa cale to na widoku u mlodego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtsen Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dokładnie to ! nikt nie robi korekt w okolicy lepiej. Wiem bo kilka razy byłem przy jego robocie a na korektach się znam co nieco ---------- Post dopisany 05-04-2014 at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 21:50 ---------- Dziś 700 km pękło żeby sprawdzić czy nic nie poodpada progi od S4 już pomalowane w piano tak jak tylny dyfuzor którego zdjęć nie mogę ciągle zrobić bo nic nie widać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Co masz w planach położyć na lakier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi