paput Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ładna ale mogłaby chociaż lekko usiąść wiem ze gleba nie idzie w parze z agresywną jazdą po polskich drogach no ale jakiś niższy setup i 18" miło widziane
Gracjan Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ładna ale mogłaby chociaż lekko usiąśćwiem ze gleba nie idzie w parze z agresywną jazdą po polskich drogach no ale jakiś niższy setup i 18" miło widziane Założyć 19, spasować i da się jeździć
paput Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ładna ale mogłaby chociaż lekko usiąśćwiem ze gleba nie idzie w parze z agresywną jazdą po polskich drogach no ale jakiś niższy setup i 18" miło widziane Założyć 19, spasować i da się jeździć przyjedz do Lublina
Armi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Gracjan, chyba nie byłeś w Lublinie:wink: męka dla glebowiczów:grin: Nie to, że są nierowności. Tam są mega koleiny. Ba, nawet nowa droga S17 prowadząca do tego miasta jest krzywa, ma fałdy i koleiny. Dramat. Jeździć może i można ale na pewno nie zapi$#%#$
Gracjan Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Gracjan, chyba nie byłeś w Lublinie:wink: męka dla glebowiczów:grin: Jeździć może i można ale na pewno nie zapi$#%#$ No nie byłem i szczerze mówiąc się nie wybieram Ale przecież nie trzeba pasować na piczy kłak, zejść żeby było ładnie i wszystko...
Dev Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 ładna ale mogłaby chociaż lekko usiąśćwiem ze gleba nie idzie w parze z agresywną jazdą po polskich drogach no ale jakiś niższy setup i 18" miło widziane Założyć 19, spasować i da się jeździć Biorac pod uwage Twoją jazdę to na pewno :polew::polew:
Armi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Gracjan, chyba nie byłeś w Lublinie:wink: męka dla glebowiczów:grin: Jeździć może i można ale na pewno nie zapi$#%#$ No nie byłem i szczerze mówiąc się nie wybieram Ale przecież nie trzeba pasować na piczy kłak, zejść żeby było ładnie i wszystko... Tam nawet na 1be to czasem strach jechać. Chociaż hardcory są np. Jaco z Raceism (passat B5 fl)
pawelwor Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 I tak czasem potrafie gdzies przytrzec w lbn, wiec gleby nie bedzie ta ekspresowke na lublin sprawdzalem do 270, ale tylko przez chwile, bo sie wlasnie balem, za bardzo rzucalo...
JONNYxPL Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Niezła S4:wink: bezawaryjnosci życze:hi:
pawelwor Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 dzisiaj sprawdzone Lublin - Mińsk mazowiecki (140km) średnie spalanie 8,5 A mówią, że nie możliwe... Fakt, że jechałem do roboty, a bardzo mi się nie chciało i 120 nie przekraczałem:decayed:
kaFFFar Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Zadbana i ładna -)) bezawaryjnosci
Rekomendowane odpowiedzi