Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koło chyba zostanie, bo żeby zmienić na coś rozsądnego to trzeba mieć 6-8 tys conajmniej, zmienię zderzak, założę intercooler i to tyle... dolatam do końca sezonu, a potem papa :grin:

Opublikowano

zmienisz zderzak na Es ?? :thumbdown:

Opublikowano

Zmienie, ten jakiś za seryjny jest... poza tym chce fmic, ale zobaczę co lepiej siądzie bo oczywiście tego sobie zostawie. Założe, wrzuce zdjęcia to zobaczysz :wink:

Opublikowano

zobaczę :thumbup1: fajny jest, szkoda by mi było zrobić papa z nim :decayed:

Opublikowano

ktoś chętny na moje kółka ? chętnie sprzedam :wink: 3,5k zł całość, felgi w bdb stanie, prawie nowe dekle, opony 225/35 w bdb stanie, jak coś to PW :wink:

Opublikowano

Krycha jak by to wygladało na mojej b6? Sprzedałem swoje.

Opublikowano

rzecz gustu :wink: dobra gleba i będzie wyglądać jak trzeba

Opublikowano

Tyś jest z tymi felgami gorzej niż baba:facepalm:fela:banan:,eske wsadz z fmic ale fela??Twój wybór:grin:

Opublikowano

Trzeba coś zmieniać, a nie stać w miejscu :grin:

---------- Post dopisany 09-06-2014 at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2014 at 22:37 ----------

Wystawiając felgi na sprzedaż dostałem chyba że 3 czy 4 PW odnośnie tego czy nie chce sprzedać całego auta :grin: odpowiadam tak mogę sprzedać jak znajdzie się chętny, jak nie to bujam się dalej, cena 25 tys zł tak jak stoi :wink: i bez głupich komentarzy :grin:

Opublikowano

Myślę żę cena jest bardzo atrakcyjna:kox: Ale jak to zawsze jest, milion pytaczy i żadnego zdecydowanego:grin:

Opublikowano
Myślę żę cena jest bardzo atrakcyjna:kox: Ale jak to zawsze jest, milion pytaczy i żadnego zdecydowanego:grin:

Dokładnie, a Ci co pytają chcieli by za darmo :decayed:

Opublikowano

Widziana u Nosba jak zawoziłem moją :wink: i powiem Ci że jest kozak! :thumbup1::banan: Jak oglądam te Wasze B5 to czasami ślinka cieknie :decayed:

Opublikowano

Pany nikt nie chce tego auta ? wystawione za 23k zł, mogę jeszcze ponegocjować :grin: mam na oku inne auto i chciałbym się pozbyć jej jak najszybciej bo brakuje mi trochę grosza :wink: jak się nie sprzeda to jadę na dub it, a potem rozbieram na graty :wink:

Opublikowano
Pany nikt nie chce tego auta ? wystawione za 23k zł, mogę jeszcze ponegocjować :grin: mam na oku inne auto i chciałbym się pozbyć jej jak najszybciej bo brakuje mi trochę grosza :wink: jak się nie sprzeda to jadę na dub it, a potem rozbieram na graty :wink:

mówiłem Ci że nie sprzedam jeszcze mojego:kwasny: to tak nalegasz:decayed:

jak będziesz rozbierał to daj znać:naughty:

Opublikowano

Krycha jak byś rozbierał to ja jestem chętny na osłony VR5:whistling:

Opublikowano

Krycha przeje...e sprzedać.Sam myślę to zrobić po Ostrowie.

Opublikowano

Za to co wkładamy w b5 możemy mieć młodrzego wiec czas sprzedać :grin:

Opublikowano
ile?
Opublikowano

mrogal;4349279]

ile?

Pojęcia nie mam.Lepiej chyba na graty sprzedać.

Opublikowano

panowie szkoda aut,tyle chajsu włożone i pracy że wolałbym zostawić jak sprzedać i kupić drugiego chrapa i lepić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...