Kowi87 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Te halo w zderzaku to orginaly sa. Wersja USA tak miala, zderzak przedliftowy i halogeny. Poluje na takie kratki ale nie moge ich dostac... przeca wiem, dlatego chce z bliska zobaczyć ja kto wygląda zderzak przedlift USA ma mocowania, których brakuje w EU, zresztą przejrzyj wątek przemciotoruń, kiedys na podstawie etki i fotek z usa rozpracowalismy co trzeba na tym wątku:wink:
przemciotorun Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 jest wszystko a jak ktos chce taki ori gladki us zakladac to jeszcze trzeba klu zmienic/przerobic i dac dluzsze sruby
Krycha Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 A więc tak, zderzak usa ma inne kły i mocowania boczne jak przedlift. Halogeny siedzą w sumie jak w polifcie, zdjęcie mogę zrobić jak będę miał chwile Bardziej pojepany jest zderzak tylny do którego pasuje jedynie dokładka od oryginalnego zderzaka, tą co mam musiałem przedłużać o jakieś 2-3cm Konus to B2Q które obecnie składam już prawie od dwóch lat a i tak dalej stoi sama skorupa
przemciotorun Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 z przodu sa slizgi z przed lifta, a kly od eski lub trzeba dolozyc dystans od gory ok 5cm...
konus Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 A więc tak, zderzak usa ma inne kły i mocowania boczne jak przedlift. Halogeny siedzą w sumie jak w polifcie, zdjęcie mogę zrobić jak będę miał chwile Bardziej pojepany jest zderzak tylny do którego pasuje jedynie dokładka od oryginalnego zderzaka, tą co mam musiałem przedłużać o jakieś 2-3cm Konus to B2Q które obecnie składam już prawie od dwóch lat a i tak dalej stoi sama skorupa to widze grubo lecisz z tym b2 a ogarnąłeś tą dokładkę jako czy dalej na trytytkach?
Krycha Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 zdjąłem trytyki i narazie jest bez, kupiłem strukturę, pokleje i zamaluje, to chyba jedyne mądre wyjście
konus Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 to aż się prosi w kolor jebnąć ale w sumie mi bardziej leży czarny spód przy białasie.
Krycha Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 miała być ale okropnie nie mam czasu, auto stoi sobie i chyba w tym sezonie dużo nie pojeździ zrobię trochę kilometrów wokół komina, walnę parę zdjęć i pójdzie w sen zimowy o ile nie przyjedzie jakiś kupiec z odpowiednią gotówką :grin:
lapek85 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Krycha, a A6 już sprzedałeś?
Krycha Opublikowano 10 Października 2013 Autor Opublikowano 10 Października 2013 tak tak, kolega zabrał
junior_tdi Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 no auto miażdży łeb! mega dobrze jest, chętnie będę śledził dalsze poczynania
Krycha Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Panowie, a więc miałem już nie grzebać przy tym aucie z względu na kompletny brak czasu na zabawki, ale kobieta nie pozwala mi go sprzedać więc auto poszło w sen zimowy, a ja zbieram nowe graty. Udało mi się wyrwać kompletne progi od S4 B5, zderzaki ściągam, daje do spawania dokładek i jadę całość w kolor. W miedzy czasie szukam usilnie czarnego sufitu do sedana pod komplet jaśków i szyberdach oraz białych recaro, tak wiem wiem ze to białe kruki ale może się uda Swoją drogą mam chętnego na koło, tylko tak... sprzedać to żaden problem, ale co kupić ? trzeba by dorzucić drugie tyle do moich kółek to może by coś kupił
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 działasz działasz, rejke też zaspawaj:naughty:
przemciotorun Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Panowie, a więc miałem już nie grzebać przy tym aucie z względu na kompletny brak czasu na zabawki, ale kobieta nie pozwala mi go sprzedać więc auto poszło w sen zimowy, a ja zbieram nowe graty. Udało mi się wyrwać kompletne progi od S4 B5, zderzaki ściągam, daje do spawania dokładek i jadę całość w kolor. W miedzy czasie szukam usilnie czarnego sufitu do sedana pod komplet jaśków i szyberdach oraz białych recaro, tak wiem wiem ze to białe kruki ale może się uda http://s6.ifotos.pl/mini/PC197443j_nqshrpq.jpg Swoją drogą mam chętnego na koło, tylko tak... sprzedać to żaden problem, ale co kupić ? trzeba by dorzucić drugie tyle do moich kółek to może by coś kupił bedzie wyciagarka w b5
Kowi87 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 kowi jaką rejke aaa zapomniałem że tam gładko w przedlifcie:grin:
Michał Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 faktycznie sen zimowy:decayed: na kobyłkach oklejona folią Kowi ja na zimę zmieniam zawias, Ty zderzaki a pacz co Krystyna robi:grin:
marcin120383 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Jak zawsze fura pierwsza klasa :kox:
Rekomendowane odpowiedzi