Wujek-West28 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam Zostałem posiadaczem Hondy Type-S ( Audi pozostało na forum u nowego właściciela ) Miał być inny model Hondy , ale trafiła się ta wiec już jest u mnie Samochód wymaga trochę wkładu w sumie troszkę więcej niż myślałem :-P Mam nadzieję że choć trochę zbliży się do mojej poprzedniczki ROK: 2004 MODEL: Tourer Type-S SILNIK: K24a3 UKŁAD DOLOTOWY: Seria UKŁAD WYDECHOWY:magnaflow ... Mruczy :mrgreen: ELEKTRONIKA: seria + ksenony UKŁAD NAPĘDOWY: seria ZAWIESZENIE: Eibach Pro Kit -35mm UKŁAD HAMULCOWY: Seria BODY-KIT: Type-S. ŚRODEK: Seria pół-skaj CAR-AUDIO: Seria + Xcarlink KOŁA: jakieś tam 17 :-P MOC: 190 KM Chwilowe nudy w domu Przed Po
carrera369 Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Paskudnie wygląda na zewnątrz to kombi, ale pewnie dobrze się jeździ wersją Type-S. Dziwiłem się trochę, że pracując w ASO Honda jeździłeś Audi, ale oczywiściue co kto lubi
Wujek-West28 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 kto co lubi , dla mnie jest to jedno z ładniejszych kombi , ale o gustach się nie rozmawia .
Ans Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 jak sie śmiga w porownaniu do audi?
Wujek-West28 Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 przede wszystkim ciszej ,
Skyliner89 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Silnik się fajnie wkręca w obroty?
Wujek-West28 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 coś tam się wkręca do 7600rpm
paput Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 w porównaniu do tdi jak to 2.4 jedzie?
Wujek-West28 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Nie ma co porównywać samochodu z turbo a jego brak , mnie ten samochód uszczęśliwia czego niestety o audi nie mogłem powiedzieć , choć bardzo chciałem mieć b6 , ale to nie było to
Wandej Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Nie ma co porównywać samochodu z turbo a jego brak , mnie ten samochód uszczęśliwia czego niestety o audi nie mogłem powiedzieć , choć bardzo chciałem mieć b6 , ale to nie było to No właśnie jakbyś miał V6 w Audi to też by Cie "uszczęśliwiało" a diesel tylko mało pali:wink: Fajnie musi wydech gadać przy takich obrotach:naughty:
Wujek-West28 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Żeby nie było że u West-a nic się nie dzieje Wiedz tak spoiler na klapę polift doszedł i już został polakierowany Przed Po nocna sesja ze wczoraj :-)
PiterA4 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 ta d*pa jest ochydna a tak pozatym fajna
Zemis Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Bardzo fajny trumniak:) Powodzenia w modach
Wujek-West28 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 W końcu dotarła lampa na klapę tył z Angola Oczywiście została od razu zamontowana Teraz czekam na diody Będą dwa wsteczne i dwa przeciwmgłowe zamontowałem gałkę i teraz tylko czekam na odebranie od Żurawia mieszka i skrócenie gałki No i zamontowałem oryginalne dywaniki Jakieś tam foto wstępne ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- Jako że tylne szyby były przyciemnione postanowiłem to samo zrobić z przednimi , oczywiście najjaśniejsza folią jaka była
Rafi78 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 szkoda że taki brudas furka fajna ale o tyle sie nie wypowiadam
Rekomendowane odpowiedzi