Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówki H7 świecące na biało - efekt xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miały niebieską bańkę i ładnie na biało świeciły.

Opublikowano

To moje maja niebieska bańkę ale świecą zupełnie żółto :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

To może jakieś podróby masz?

Edytowane przez nitroo

Opublikowano

Na pewno będą jakieś podróby bo ja też mam te same żarówki i święcą ładnie na biało z lekko zimną barwą.

Opublikowano

bcb691e4672cb5cc70e157610c091efe.jpg

Opublikowano

Z tego zdjęcia nie wynika ze świecą na żółto jak zwykle postojówki.

Wieczorem pstrykne foto jak swieca moje

i porownamy;-)

Edytowane przez gregor2208

Opublikowano

Wiadomo że są trochę bielsze od zwykłych ale z drugiej strony z "cool blue" czy ze zdjęciem davido nie maja nic wspólnego. Mam drugie za 1,50 zł szt. i świeca o niebo lepiej

Opublikowano

Czyli podobna barwa... Ale i tak zmieniłem na postojówkę z www.sklepledowy.pl i jest dużo lepiej a kosztowała 2 albo 3 zł

a29b2debce3ca09c3dcd4155db52123b.jpg

Opublikowano

Faktycznie bardziej wpadaja w niebieski :banan:

Opublikowano

Przekaźniki założone, na żarówkę idzie prądu ile fabryka przykazała i ile szło przez manetkę i ori instalację po wyjeździe z fabryki.

Nawet marketowe żarówki z końca rankingów, z części "nie kupować" świecą lepiej jak te wasze +100000% :D

Będę miał okazję to pstryknę zdjęcie porównawcze.

Edytowane przez soulmaster3m

Opublikowano

Ja pierd... 2 mijania na raz mi się zjarały, a może z 5 dni temu wymieniałem prawą :( bo mi została z poprzednich kompletów ;/

Opublikowano

No... Porażka. Nigdy więcej nie kupię Osram NB. Szkoda mi na to kasy. Jeszcze postojówka mi padła, a to już szczyt...

Opublikowano

kupiłem zwykłe H7 Valeo. I niestety nie byłem w stanie stwierdzić różnicy miedzy Valeo a Osram (bo zjarały się 2 na raz). Ale wydaje mi się, że świecą bardzo podobnie i mają +50% więcej światła od standardowych. Koszt 2x17zł czyli 34zł a nie 70 zł za komplet, który zjara się po 6miesiącach. Później zrobię zdjęcie i wrzucę dla porównania.

Opublikowano

Ja teraz przetestuję Tungsramy i sprawdzę, jak świecą.

Opublikowano

Ja u siebie mam Valeo H7 od ponad roku i świecą jaśniej niż zwykłe H7 ale nie tak jasno jakby mozna było oczekiwać :wink: Cena podobna bo również cos okolo 16-17zł sztuka.

Opublikowano

ja moge polecić żarówki http://www.bosma-group.eu/pl/produkty/kolekcja-premium/testowałem classic gold - genialne w mojej byłej a3 8l w kolorze nargo blue s3 super efekt, a i samo światło w nocy bardzo przyjemne na deszcz najlepsze żarówki jakie miałem. Wcześniej testowałem pure white w punto II fl lampa bez soczewki, mocne światło ale niczym nie różni się od zwykłego więc po co przepłacać. Kolega testował laser efekt i efekt faktycznie super mega fajerwerki, ale jakość światła kiepska na trase wkurzałbym się tylko że słabo świecą. Super white też ten kolega testował i naprawdę rewelacja barwa światła jak xenon 4300k i jakość świecenia na b.wysokim poziomie. Mają też serie tuning ale z tego co czytałem nie polecają użytkownicy, ich niestety nie testowałem.

Aktualnie nie bawię się w białe światełka xenony itp. zależy mi na jakości świateł i komforcie poruszania się i zawody wygrały Tungsram Halogen H7 żarówki za 9zł a świecą lepiej niż osramy za 80. Jakość światła rewelacja

tutaj test auto świat

tungsram.jpg

Opublikowano

Ja testowalem osram night break i philips blu vision nie widze różnicy zdemontowalem kupiłem ksenon za 140 zł z cienkimi przetwornicami i to jest dopiero światło jedyna wada gdy jest mokry asfalt to gorzej widać

Opublikowano

Xenon za 140 zł?