Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówki H7 świecące na biało - efekt xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie ponad rok, a jak to srednio wyglada?

Opublikowano

Często spotykam opis że pół roku. Niestety.

Opublikowano

Ja zakupiłem ostatnio te żaróweczki :http://allegro.pl/h7-55w-zarowka-blue-vision-super-white-xenon-look-i4961711167.htmlmuszę powiedzieć że są bardzo bardzo dobre.Fajnie wyglądają , i mega dają radę.Nie miałem jeszcze okazji testować w deszczu , ale jestem z nich bardzo zadowolony.Bardzo dobra widoczność oraz efekt wizualny.

Edytowane przez ParasoleK

Opublikowano

ciekawe jak w tych z trwałoscią :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi Tungsram megalight +90% padly jedna po 4 miesiącach, druga po 6 ;/

plus taki, że para 40zł, połowe tego co nightbreaker osramu

Opublikowano
Opublikowano

Wygląda to bardzo przyzwoicie.

Opublikowano

Rok bez jednego tygodnia i spaliła się pierwsza Tungsram +120%. Druga tydzień temu zaczęła słabiej świecić - okopcenie.

Ile to godzin świecenia to nie wiem ;/, ale kilometrów 6500-7000km bo tak by wynikało z wpisów tankowania.

Po lewej spalona bo prawej ta co jeszcze zipie, ale już oczywiście nie tak jasno jak wcześniej.

22592166144_28712fd2aa_o.jpg

23194492976_0efc6052bc_o.jpg

22592166374_b8abce3b5f_o.jpg

Edytowane przez soulmaster3m

Opublikowano

Niestety z h7 tak już jest , dawno temu jakieś 15lat jak kupiłem sobię vectrę A to postanowiłem zainwestować w porządne żarówki kupiłem dwie H4 za 120zł Hella +60% i świeciły 9lat tyle nią jeździłem aż poszła do innego właściciela.

Opublikowano

Ja bym sie nie pchał w te żarówki ala xenon bo nie dość, że żywotność słaba to widoczność okropna. Miałem u siebie żarówki h7 z efektem "tęczy" miały mega zielonkawą poświatę, widoczność zerowa, tak mała, że miałem przez to wypadek

Opublikowano

Jeżdźę często w nocy B8 i dlatego chcę przetestowac te żarówki:

Osram NightBreaker +110

i Philips WhiteVision +60

Wiecie może które dłużej wytrzymają jako światła mijania? :)

Edytowane przez zyznos321

Opublikowano

Weź coś General Electric, jest to ori asortyment VW

http://allegro.pl/h7-zarowki-general-electric-megalight-120-2szt-i5212508030.html

Najlepiej znajdź w wersji +30 lub +50/60. Ja już dwa lata nie wymieniłem w skodzie. Bardzo trwałe.

Opublikowano

Osram NightBreaker starczą na ok. rok. Moim zdaniem bez rewelacji. Ciekaw jestem tych Philipsów właśnie.

Opublikowano

Kupiłem żonie do Passata Osram Cool Blue Intense 120% i światła mega świecą.

Ciekawe ile wytrzymają.

Opublikowano

Żarówki jakieś no name z efektem "tęczy" o czym pisałem w poprzednim poście jednak postanowiłem dodać zdj jak to wygląda :

porównanie do zwykłej żarówki h7 z przezroczystą bańką

bikepics-2767614-800.jpg

https://www.bikepics.com/pics/2015/12/07/bikepics-2767615-full.jpg---> zdjęcie w dzień już na dwóch żarówkach

Ogólnie w nocy widoczność niemal zerowa, kolor podchodzi bardziej pod zielony w realu :lol1:

Opublikowano

Kupiłem żonie do Passata Osram Cool Blue Intense 120% i światła mega świecą.

Ciekawe ile wytrzymają.

Daj znać ile wytrzymują ( też myślałem o nich)
Opublikowano

U mnie te osrAmy wytrzymaly 5 miechow jedna,czekam az sie druga spali nie polecam tego w deszczu nic nie widac ,

Opublikowano

Jak mi ktoś zasponsoruje zacną paletę żarówek jakie chcecie widzieć w teście świecenia to jestem w stanie taki miarodajny test zrobić. :decayed:

Oczywiście długości czasu świecenia niestety nie podam chyba, żeby wkładać zaczynając od tych najtańszych bo te to wypalą się zdecydowanie najszybciej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema!To jakie żarówki założyć w miejsce mijania i długich?Zmieniłem postój na led spoko to wygląda ale w połączeniu z żółtym światłem jakie dają mijania i długie to lipa.Na jedną lampe w miejsce mijania i długich wchodzą H7,jakie polecacie bo już sam nie wiem a chce zmienic bo nie fajnie wygląda biale ledowe swiatło z postojówek z żółtym mijania :kox: .

Aaa... no i jeszcze halogenki zostają.....Pozdrawiam

Siema!To jakie żarówki polecacie w miejsce światła mijania i długich?Zmieniłem postój na led i teraz żółte mijania razem postojem nie fajnie wygląda :kox: trzeba zmienic.No i jeszcze halogenki...Pozdrawiam

Opublikowano

Ja kupiłem osram cool blue intense, świecą naprawde fajnie ale po deszczu widzę tylko ciemność:)