soolek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Eeee tam. Co się tak czepiacie tego lusterka. Przecież wsztystko w nim widać, a przynajmniej wygląda oryginalnie. Poza tym w czarnym będzie się mnie rzucało w oczy.
mrogal Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 fajnie wujek :kox: dawaj jeszcze lusterka w czarny mat bedo [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 09:20_________________________________________________ fajnie wujek :kox: dawaj jeszcze lusterka w czarny mat fajniej wyglądał by na Twoich felgach :gwizdanie: ale ja bym MAM8 do tego projektu nie widział :gwizdanie: gadaj z SMSemna temat... [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 09:22_________________________________________________ Lustereczka przecież można też okleić na próbę i będzie wiadomo ale troche lipa jedno małe drugie duze ty cycu !
_Solar_ Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 jak tam z ciornym daszkiem sie jezdzi wyrwales już jakies nasze kukuryny spod tesco
mrogal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 jak tam z ciornym daszkiem sie jezdzi wyrwales już jakies nasze kukuryny spod tesco oj jezdzi sie kórwa, albo zgubilem albo mi zajebiali dekielek ;( ;( nigdzie w necie nie moge namierzyc nowego
_Solar_ Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 taki fajny z Twojej feli to ja chyba mam u siebie w bagazniku Nie pitol zgubiłes dekla z którego koła ?? jak by Ci rąbneli to myslę ze wszystkie a nie tylko jeden
mrogal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 taki fajny z Twojej feli to ja chyba mam u siebie w bagazniku Nie pitol zgubiłes dekla z którego koła ?? jak by Ci rąbneli to myslę ze wszystkie a nie tylko jeden oj kórwa szkoda gadac ;(
ajax Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 taki fajny z Twojej feli to ja chyba mam u siebie w bagazniku Nie pitol zgubiłes dekla z którego koła ?? jak by Ci rąbneli to myslę ze wszystkie a nie tylko jeden oj kórwa szkoda gadac ;( Z zapasu?
mrogal Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 taki fajny z Twojej feli to ja chyba mam u siebie w bagazniku Nie pitol zgubiłes dekla z którego koła ?? jak by Ci rąbneli to myslę ze wszystkie a nie tylko jeden oj kórwa szkoda gadac ;( Z zapasu?
moicz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Przecie napisałem że podśmiec**jka zapodałem więc o co cho? :gwizdanie: Ładnie wyszło, gdyby mi się chciało to też bym coś modził mrogal :notworthy: :notworthy: mega wygląda na tej focie gratki
mrogal Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Przecie napisałem że podśmiec**jka zapodałem więc o co cho? :gwizdanie: Ładnie wyszło, gdyby mi się chciało to też bym coś modził mrogal :notworthy: :notworthy: mega wygląda na tej focie gratki padło nie jezdzace i tyle do tego bez dekielka na feldze siorpaj :bicz3: dekielek bedzie
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mrogal a co się stało że nie jeździ? powoli robi się pierwszy avant który mi się zaczyna podobać
mrogal Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mrogal a co się stało że nie jeździ? bo nie ma c*p.a icka burbo i wytryskow serja panie powoli robi się pierwszy avant który mi się zaczyna podobać na zdjeciach kazdy ladny
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć
Michał Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć najpierw jeździć, później wyglądać
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 najpierw jeździć, później wyglądać zależy kto jakie ma priorytety i do czego mu samochód
mrogal Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew:
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 aaa o to chodzi no to ładuj bo pamiętaj że jak już wygląda to jeszcze musi i jeździć dzis klient od ktorego biore papier do firmy zapytaj sie ile to ma koni :decayed ja mu mowie 110 a on a wyglada na 200 :polew: :polew:jaki papier :gwizdanie: :polew:
A-rek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 najpierw jeździć, później wyglądać zależy kto jakie ma priorytety i do czego mu samochód dokladnie
_Solar_ Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 najpierw jeździć, później wyglądać zależy kto jakie ma priorytety i do czego mu samochód dokladnie Jemu to tyko do lansu :gwizdanie: teraz na miescie z tym ciornym dachem to robi niezłą furore a lasek na weekend to nie daje rady pomiescic w tym swoim avanciku :polew:
aju Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 gumki im w majtkach same pękają :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi