wojciu0308 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 u siebie tez mialem to malowac ale własnie słyszalem ze to zawsze bedzie pękac ale skoro gdzies na allegro sa plastikowe to mozna pomodzic [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 11:47_________________________________________________ http://allegro.pl/audi-a4-s4-b5-95-01-listwy-na-drzwi-tfb-tuning-i1395780335.html http://allegro.pl/audi-a4-s4-b5-95-01-spoilery-progowe-s4-tfb-tuning-i1401622606.html aaa to te co powiecie o tym progach al'a S4? jest sens to kupowac i zakladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 oranżyk musi fajniejszy ten to troche za bardzo ukrainski, ale Rafalekx'owi sie podoba ukraincowi idź biały muzinie Ładny turkusik/blękicik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Panowie, jest jakiś utwardzacz do gumy, który podobno załatwia sprawę - mój majster mi kiedyś mówił, ale nie pamiętam co to było dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz wystarczy uważać jak się drzwi otwiera aby nigdzie nie uderzać Mrogal a co do twojego autka, myślisz że czarny dach będzie pasował do pomarańczowych kół :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz wystarczy uważać jak się drzwi otwiera aby nigdzie nie uderzać Mrogal a co do twojego autka, myślisz że czarny dach będzie pasował do pomarańczowych kół :?: moze i nie ale za to bedzie pasował widok bezcennych min ludzi patrzacych sie na jego wozidełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ale za to bedzie pasował widok bezcennych min ludzi patrzacych sie na jego wozidełko jeżeli na tym mu zależy to prościej i taniej będzie jebnąć sobie płomienie na bokach samochodu i efekt osiągnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 morgal maluj to w pomarańcz bedzie gicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ale za to bedzie pasował widok bezcennych min ludzi patrzacych sie na jego wozidełko jeżeli na tym mu zależy to prościej i taniej będzie jebnąć sobie płomienie na bokach samochodu i efekt osiągnięty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz wystarczy uważać jak się drzwi otwiera aby nigdzie nie uderzać Mrogal a co do twojego autka, myślisz że czarny dach będzie pasował do pomarańczowych kół :?: a do jakich? mam dach na pomaranczowo pomalowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 dach pomaranczowy to juz z lekka festyn relingi w pomarańcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 relingi w pomarańcz :polew: Wojtuś turkusik :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 relingi w pomarańcz :polew: Wojtuś turkusik :!: gejek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 gejek! idę do artystki się jej zapytam który lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie są usztywnione, ale co z tego jak rogi nie sa na tyle twarde żeby przy uderzeniu pod naciskiem nie odgieła sie minimalnie, pierw trzeba by krawędź gumy czymś usztywnić od wewnątrz wystarczy uważać jak się drzwi otwiera aby nigdzie nie uderzać Mrogal a co do twojego autka, myślisz że czarny dach będzie pasował do pomarańczowych kół :?: a do jakich? do czarnych bądź srebrnych mam dach na pomaranczowo pomalowac ? lepiej nie ale jak koła będą pomarańczowe to lepiej aby dach wrócił do poprzedniego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 do czarnych bądź srebrnych czarne sie zmniejsza srebrne nudne opatrzyly mi sie mam dach na pomaranczowo pomalowac ? lepiej nie ale jak koła będą pomarańczowe to lepiej aby dach wrócił do poprzedniego koloru a za rok mi sie koncept zmieni i znowu bede oklejal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 relingi w pomarańcz :polew: Wojtuś turkusik :!: tak tylko mi sie głośno pomyślalo [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 16:55_________________________________________________mrogal zostaw dach jest git nie słuchaj tych zazdrośników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie słuchaj tych zazdrośników to ja lepiej już się nie wypowiadam ale jak dla mnie to zrobi się tzw. "choineczka" z tyloma kolorami na aucie..... ale kto co lubi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie lampy to już seryjne siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi