mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie lampy to już seryjne siedzą łoooł horsi prrrr nie tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie lampy to już seryjne siedzą łoooł horsi prrrr nie tak szybko nie dyskutuj wpadaj do Solar garage bedzie montowane.... dużo węża jest w zapasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mrogal ja bym puścił jeszcze szybki w czerń, dach pasi wg do lamp :gwizdanie:, ale to tylko moje zdanie lampy to już seryjne siedzą łoooł horsi prrrr nie tak szybko nie dyskutuj wpadaj do Solar garage bedzie montowane.... dużo węża jest w zapasie? za ile mam byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 na 19ste sie ustawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 na 19ste sie ustawiamy to wpadne z 6cio pakiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 na 19ste sie ustawiamy to wpadne z 6cio pakiem:) Jak tak to zapraszam [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 17:40_________________________________________________mrogal ale bez woza bedziesz wbic po Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 na 19ste sie ustawiamy to wpadne z 6cio pakiem:) Jak tak to zapraszam [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 17:40_________________________________________________mrogal ale bez woza bedziesz wbic po Ciebie :gwizdanie: puerto mnie zgarnie spod lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mrogal, cykaj dużo fotek , sprzydadzą się n 1/2 bixenonu zrezana, letko nie ma ale dalem rade slepy troche fotek nacykalem, pisz co Ci jeszcze sfotografowac to przy drugiej Ci cykne Tak naprawde przy takiej skali rzezby nie da sie zrobic know-how jak bixy wpasowac.trzeba mierzyc docinac szlifowac pasowac, w moim przypadku by sie nie pierdzielic z mocowaniem kosza soczewki do odblysnika przykleilem go poprostu do wkladu lampy. Jedno foto, lampa schnie, zreszta nie ma co cykac, bo rozni sie tylko wielkoscia soczewki. Mial byc filmik z cykania Bixem, ale mam za slaby zasilaczyk 12v i xenon nawet nie wstal [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:18_________________________________________________ z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW ooops przepraszm własnie sie dowiedzialem ze moje bixy poczhodza z audi A8, wiec zostalo w rodzinie albo merca W211 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________ witam jak taki scyzoryk (kluczyk) załatwić żeby działał w B5? trzeba kupic ori scyzoryk tzw. banan, i do tego w quasar electrinic dedykowany alarm z plytka pasujaca p&p w tego pilota. Mam pytanie, jaki dokładnie alarm kupiłeś do tego scyzoryka? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mrogal, cykaj dużo fotek , sprzydadzą się n 1/2 bixenonu zrezana, letko nie ma ale dalem rade slepy troche fotek nacykalem, pisz co Ci jeszcze sfotografowac to przy drugiej Ci cykne Tak naprawde przy takiej skali rzezby nie da sie zrobic know-how jak bixy wpasowac.trzeba mierzyc docinac szlifowac pasowac, w moim przypadku by sie nie pierdzielic z mocowaniem kosza soczewki do odblysnika przykleilem go poprostu do wkladu lampy. Jedno foto, lampa schnie, zreszta nie ma co cykac, bo rozni sie tylko wielkoscia soczewki. Mial byc filmik z cykania Bixem, ale mam za slaby zasilaczyk 12v i xenon nawet nie wstal [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:18_________________________________________________ z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW ooops przepraszm własnie sie dowiedzialem ze moje bixy poczhodza z audi A8, wiec zostalo w rodzinie albo merca W211 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________ witam jak taki scyzoryk (kluczyk) załatwić żeby działał w B5? trzeba kupic ori scyzoryk tzw. banan, i do tego w quasar electrinic dedykowany alarm z plytka pasujaca p&p w tego pilota. Mam pytanie, jaki dokładnie alarm kupiłeś do tego scyzoryka? Pozdrawiam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102027.msg2149909#msg2149909 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_franz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mrogal, cykaj dużo fotek , sprzydadzą się n 1/2 bixenonu zrezana, letko nie ma ale dalem rade slepy troche fotek nacykalem, pisz co Ci jeszcze sfotografowac to przy drugiej Ci cykne Tak naprawde przy takiej skali rzezby nie da sie zrobic know-how jak bixy wpasowac.trzeba mierzyc docinac szlifowac pasowac, w moim przypadku by sie nie pierdzielic z mocowaniem kosza soczewki do odblysnika przykleilem go poprostu do wkladu lampy. Jedno foto, lampa schnie, zreszta nie ma co cykac, bo rozni sie tylko wielkoscia soczewki. Mial byc filmik z cykania Bixem, ale mam za slaby zasilaczyk 12v i xenon nawet nie wstal [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 00:18_________________________________________________ z czego je wziąłeś? S6? taaa siuśki skoda, silniczki od "samopoziomu" też skoda, więc bix z czego może być? z BMW ooops przepraszm własnie sie dowiedzialem ze moje bixy poczhodza z audi A8, wiec zostalo w rodzinie albo merca W211 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________ witam jak taki scyzoryk (kluczyk) załatwić żeby działał w B5? trzeba kupic ori scyzoryk tzw. banan, i do tego w quasar electrinic dedykowany alarm z plytka pasujaca p&p w tego pilota. Mam pytanie, jaki dokładnie alarm kupiłeś do tego scyzoryka? Pozdrawiam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102027.msg2149909#msg2149909 A co myślicie o tych nowych obudowach nieoryginalnych? http://moto.allegro.pl/kluczyk-audi-a4-a6-q7-inne-nowa-obudowa-klucz-i1435507496.html Czy są podobnej jakości jak oryginalne, czy to jakiś badziew? A może lepiej kupić oryginalny używany pilot, np ten: http://moto.allegro.pl/kluczyk-pilot-obudowa-do-audi-oryginalny-868mhz-i1424559288.html i wywalić z niego po prostu elektronike? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 mrogal...usuń woadomki z PW..bo nic nie wysle do Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 mrogal...usuń woadomki z PW..bo nic nie wysle do Ciebie... sorki juz czysto, slepy mi zapchal skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 mrogal...usuń woadomki z PW..bo nic nie wysle do Ciebie... sorki juz czysto, slepy mi zapchal skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mrogal, przyodziewaj felgi w nowe lacze Chciałbym zobaczyć jak wyglądają węższe opony, zanim je zamówię. Cały czas się waham czy 215 czy 225. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 jak szukałem opon na 18stki to w grę wchodził tylko rozmiar 215/40, niestety ceny powalały albo wcale takich nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 a co Wam sie podoba w szerkosci 215 ? z tylu to wyglada jakbys jechal na 16" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 a co Wam sie podoba w szerkosci 215 ? z tylu to wyglada jakbys jechal na 16" nie targa tak w koleinach i nie ociera a u mnie to wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 a co Wam sie podoba w szerkosci 215 ? z tylu to wyglada jakbys jechal na 16" Mi też się to nie podoba 235 wygląda, dlatego się zastanawiam czy ich nie zostawić czy kupować nowe opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mrogal, przyodziewaj felgi w nowe lacze Chciałbym zobaczyć jak wyglądają węższe opony, zanim je zamówię. Cały czas się waham czy 215 czy 225. u ciebie 225, 215 to bedzie juz naaciag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 a co Wam sie podoba w szerkosci 215 ? z tylu to wyglada jakbys jechal na 16" Mi też się to nie podoba 235 wygląda, dlatego się zastanawiam czy ich nie zostawić czy kupować nowe opony. 305 jeszcze lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi