mrogal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 na uj CI grill S4? a co to za pytanie masz obsesje na punkcie grilli?dajesz 270 i grill z RSa Twoj [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 07:02_________________________________________________ to Piataka za pakowanie na orlenie w deszczu :polew: Piotrek zarobiony je to Ci odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Pośmiałem się z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Z rsa ladniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Z rsa ladniejszy. mam z RSa mam Z S4 mam zwykły przed liftowy, mam bez znaczka brakuje mi tylko poliftowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Z rsa ladniejszy. mam z RSa mam Z S4 mam zwykły przed liftowy, mam bez znaczka brakuje mi tylko poliftowego na kazdą okazje.... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Z rsa ladniejszy. mam z RSa mam Z S4 mam zwykły przed liftowy, mam bez znaczka brakuje mi tylko poliftowego kiedyś podjedzie do Ciebie gościo co zna sie na a4 a ty będziesz miał akurat założonego polifta i powie ":no fajne auto tylko brakuje grilla z rsa, a ty powiesz że masz,a on to czemu nie jeździsz???" tak więc nie czaję gdzie tu logika posiadania wszystkich tych plastików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Łyka jak młody pelikan :> ładny był ten grill z rsa [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa Dajesz się wkręcić paput jak mało kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Łyka jak młody pelikan :> ładny był ten grill z rsa [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa Dajesz się wkręcić paput jak mało kto może i tak nie wiem gdzie on ma zdjęcia tego grilla z rsa dlatego strzelam że to ori bo tyle pamiętam ze spota który był dawno temunie widuje tego auta tak często jak wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 ori ori :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Łyka jak młody pelikan :> ładny był ten grill z rsa [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa Dajesz się wkręcić paput jak mało kto może i tak nie wiem gdzie on ma zdjęcia tego grilla z rsa dlatego strzelam że to ori bo tyle pamiętam ze spota który był dawno temunie widuje tego auta tak często jak wy a masz okazje co raz w puławach spotowac bo czesto przejezdzam to sie kitrasz ostatnio okazja byla przedwczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Łyka jak młody pelikan :> ładny był ten grill z rsa [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa Dajesz się wkręcić paput jak mało kto może i tak nie wiem gdzie on ma zdjęcia tego grilla z rsa dlatego strzelam że to ori bo tyle pamiętam ze spota który był dawno temunie widuje tego auta tak często jak wy a masz okazje co raz w puławach spotowac bo czesto przejezdzam to sie kitrasz ostatnio okazja byla przedwczoraj nie jest to moja wina że przejeżdżasz wtedy akurat kiedy mam popołudniówki w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Z rsa ladniejszy. mam z RSa mam Z S4 mam zwykły przed liftowy, mam bez znaczka brakuje mi tylko poliftowego kiedyś podjedzie do Ciebie gościo co zna sie na a4 a ty będziesz miał akurat założonego polifta i powie ":no fajne auto tylko brakuje grilla z rsa, a ty powiesz że masz,a on to czemu nie jeździsz???" tak więc nie czaję gdzie tu logika posiadania wszystkich tych plastików bo dzis do butow mi pasuje grill z Ski, zmieniam je sobie w zaleznosci od humoru i dzis trafil na humor na grilla z S jeden powie ze brakuje grilla z RSa drugi ze recaro a trzeci ze zupa była za slona, Grill z S tez jest ok i jest bardziej miesisty w budowie niz RS narazie pasuje mi z S jak mi sie odwidzi zaloze z RS potem znowu ucieszy mnie z S i tak w kolko [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:47_________________________________________________ Łyka jak młody pelikan :> ładny był ten grill z rsa [br]Dopisany: 14 Październik 2011, 10:17_________________________________________________Ten co się na a4 zna od razu pozna, że to nie jest grill od rsa Dajesz się wkręcić paput jak mało kto może i tak nie wiem gdzie on ma zdjęcia tego grilla z rsa dlatego strzelam że to ori bo tyle pamiętam ze spota który był dawno temunie widuje tego auta tak często jak wy a masz okazje co raz w puławach spotowac bo czesto przejezdzam to sie kitrasz ostatnio okazja byla przedwczoraj nie jest to moja wina że przejeżdżasz wtedy akurat kiedy mam popołudniówki w pracy wyjatkowo zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 tak ustalacie daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 a na spota bez grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 tak ustalacie daty no wiesz daty spotkania w centrali nie ustawie sobie pod Twoja prace....[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 11:02_________________________________________________ a na spota bez grilla z ognichem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 tak ustalacie daty no wiesz daty spotkania w centrali nie ustawie sobie pod Twoja prace....[br]Dopisany: 14 Październik 2011, 11:02_________________________________________________ a na spota bez grilla z ognichem czyli sam widzisz jak jest, ja mam system zmianowy i jak mi wypadnie tak idę i tez nie mogę tego przesunąć tak jak ty spotkania w centrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 no udalo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 efekt finalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja bym pomalował te ringi w czarny połysk, bo wszędzie cimno a tu jebudu chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi