mrogal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 znalazł się mądry po szkodzie :polew: życie...
_Solar_ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 trza było juz zakladac a nie tylko przymiarka :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 cos CI wystaja z nadkoli te kola za duzy dystans dales jak sie bawic to sie bawic :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:18_________________________________________________ trza było juz zakladac a nie tylko przymiarka :gwizdanie: oj cycku nie mam garage a w pracy i tak to robilem
_Solar_ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 _________________________________________________ trza było juz zakladac a nie tylko przymiarka :gwizdanie: oj cycku nie mam garage a w pracy i tak to robilem Toć ja sie tylko żartuje
mrogal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 tak patrze to fajnie by sie komponowalo to czerwone audi na kole z tym znaczkiem pod kierunkiem jak bys go na czerwono zrobil sie zoabczy cos bedziemy kombinowac na wiosne narazie na detale nie bede sie porywal a tu taki maly cytat kumpla po obejrzniu tych fotek Średnio, jednak jakbyś zostawił te fele co miałeś i dołożył trochę chromów dookoła szyb i na relingi to byłby fajny efekt :-) no i obowiązkowa stylizacja na A6 czyli chromowana listwa na dole tylnej kalpy :-) ehh ci mercedesiarze :polew: :polew: dobry z niego heratnik, ale lubi chyba chrom madafak klab [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:29_________________________________________________ tak patrze to fajnie by sie komponowalo to czerwone audi na kole z tym znaczkiem pod kierunkiem jak bys go na czerwono zrobil spy photos
Kowi87 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zrób no jakieś porównawcze foto tych lampek ze stanem ze sklepu
mrogal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zrób no jakieś porównawcze foto tych lampek ze stanem ze sklepu jak poskladam do kupy to cykne narazie rzezbie caly czas czekam na Moskalito i od niego taile tylne lampki beda troche zmodyfikowane wywale ta jajecznice kolorowa i bedzie wsio na ledach zrobione [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 11:50_________________________________________________ znalazł się mądry po szkodzie :polew: życie... te fele bajecznie wygladaja dzieki mi sie tez podobaja zimo precz bo sie doczekac na autku ich nie moge
mrogal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 MRogal malyna będzie :kox: mam nadzieje :gwizdanie: do wiosny nie usiedze
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 MRogal malyna będzie :kox: mam nadzieje :gwizdanie: do wiosny nie usiedze nie Ty jeden
rafalekx Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 mam nadzieje :gwizdanie: do wiosny nie usiedze To se coś na powstrzymanie kup, jakie czopki może czy coś Ja się na tym nie znam, idź do apteki doradzą Ci nie Ty jeden nom A jeszcze kilka miesięcy temu myślał o zmianie auta, a tu proszę rezanie pełną gębą kupuj te 201 cm. wiesz o czym mówię
Kowi87 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dawaj teraz karbony takie jak u mnie i dawids'a i program jakisbo padło spowolni na toczyfelach :polew:
mrogal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 mam nadzieje :gwizdanie: do wiosny nie usiedze To se coś na powstrzymanie kup, jakie czopki może czy coś Ja się na tym nie znam, idź do apteki doradzą Ci nie Ty jeden nom A jeszcze kilka miesięcy temu myślał o zmianie auta, a tu proszę rezanie pełną gębą kupuj te 201 cm. wiesz o czym mówię pomyslec pomarzyc mozna narazie moj portfel mieszka w Edynburgu wiec nie mam sie z czym rozpedzic inne wydatki wazniejsze a 201cm bedzie jak sie ciepelko zrobi na wiosne [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 14:24_________________________________________________ Dawaj teraz karbony takie jak u mnie i dawids'a i program jakisbo padło spowolni na toczyfelach :polew: lans sie liczy dzidzidzidziwko :kox:
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 te przednie lampki to dla mnie porazka a moglo byc tak ladnie....
Michał Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 te przednie lampki to dla mnie porazka a moglo byc tak ladnie.... nie mów hop... na samochodzie mogą się prezentować kox zwłaszcza przy black madafaka edition szacun za wkład pracy, robisz jakieś fotostory z przeróbki lamp?
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 te przednie lampki to dla mnie porazka a moglo byc tak ladnie.... nie mów hop... na samochodzie mogą się prezentować kox zwłaszcza przy black madafaka edition szacun za wkład pracy, robisz jakieś fotostory z przeróbki lamp? fotostory nie robie, bo rezam sobie z doskoku jak mam czas i aparata nie targam ze soba zawsze. no zoabczymy jak to wyjdzie, jak jej dorezam i poskladam. najwyzej pojda dalej, mam polifty nowe ktorych nie zamierdzam sie pozbywac wiec bede mogl sobie zaleznie od humoru zakladac jedne jak i drugie :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 16:00_________________________________________________ te przednie lampki to dla mnie porazka a moglo byc tak ladnie.... nie mów hop... na samochodzie mogą się prezentować kox zwłaszcza przy black madafaka edition szacun za wkład pracy, robisz jakieś fotostory z przeróbki lamp? fotostory nie robie, bo rezam sobie z doskoku jak mam czas i aparata nie targam ze soba zawsze. no zoabczymy jak to wyjdzie, jak jej dorezam i poskladam. najwyzej pojda dalej, mam polifty nowe ktorych nie zamierdzam sie pozbywac wiec bede mogl sobie zaleznie od humoru zakladac jedne jak i drugie :gwizdanie: nowy gadzecik leci
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ile taki kluczyk? i jak z programowaniem tego? dało by się też otwieranie klapy z pilota zrobić?
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no właśnie, ile taki kluczyk bo w końcu muszę w taki zainwestować :gwizdanie: odnośnie otwierania klapy, to jest to możliwe jeśli posiada się elektryczny zamek w klapie, a taki jest w II lifcie oczywiście klapa sama się nie otworzy, no chyba że zamontuje się siłownik
Rekomendowane odpowiedzi