H4mm3R Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Siemian teraz reza siebie obcina włosy, zmienia skarpetki itd...
RS Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Siemian- masz ORI S4-kapy czy repliki?
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 z G**na cacy nie zrobi :polew: :polew:
siemian Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Siemian teraz reza siebie obcina włosy, zmienia skarpetki itd... dokładnie. Przeszedłem lekki facelifting co by wyglądać troche młodziej [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:12_________________________________________________ Siemian- masz ORI S4-kapy czy repliki? ori ori [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 15:13_________________________________________________ z G**na cacy nie zrobi :polew: :polew: widze że dzielisz się z nami swoimi przeżyciami. Co ja Ci poradze że słyszysz to na codzień. I to w stosunku do auta jak i do siebie :polew:
RS Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No pytam sie tak bo w niedziele tu spocilem sie z niemieckimi kierownikami A4 i własnie jeden twierdził ze tych ori kap już nie ma w programie audi i ze nie można tego nowego kupić. Jest to prawda?
PABLO Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Potwierdzam, widziałem dzisiaj, siemian jest po faceliftingu
siemian Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No pytam sie tak bo w niedziele tu spocilem sie z niemieckimi kierownikami A4 i własnie jeden twierdził ze tych ori kap już nie ma w programie audi i ze nie można tego nowego kupić. Jest to prawda? nic mi o tym nie wiadomo i wątpie w to. co mieliby zrobic kierowcy s4 ktorzy by je rozwali...[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 02:11_________________________________________________ Potwierdzam, widziałem dzisiaj, siemian jest po faceliftingu
boseron Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 a ja widziałem Go wczoraj, juz nie ma uroku Pingwina
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No pytam sie tak bo w niedziele tu spocilem sie z niemieckimi kierownikami A4 i własnie jeden twierdził ze tych ori kap już nie ma w programie audi i ze nie można tego nowego kupić. Jest to prawda? nic mi o tym nie wiadomo i wątpie w to. co mieliby zrobic kierowcy s4 ktorzy by je rozwali... Można kupić, ale nie aluminiowych, bo od 2004r. audi wycofało z produkcji aluminiowe lusterka i zastąpiło je lusterkami z tworzywa malowanymi w alu-mat. A wszystko to ze względu na normy bezpieczeństwa pieszych.
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 dzisiaj doszły dwa mody do auta: :kox: :kox: po pół roku wróciłem do pakietu prosta rejestracja i do pakietu kompletny boczny kierunkowskaz :kox: :polew:
Chuck Norris Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Myślałem, że już ten wątek dawno w koszu wylądował za ciągłe walenie OT . Mody na +
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Myślałem, że już ten wątek dawno w koszu wylądował za ciągłe walenie OT . Musi coś wymyślić jakieś gówniane zdanie by nadal temat był na wierzchu bo inaczej pójdzie do kosza bo zieloni czekają na tą chwilę Siemian jak się tak zastanawiam jak już tyle kasy włożyłeś do tego parcha to czemu nie wymodzisz Q jak Adamooo
shakal Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Furka obejrzana na żywo. Brzydal i golas jakich mało Auto robi wrażenie Tylko jakbyś ją troszkę umył i w bagażniku posprzątał jeszcze :gwizdanie: Dzięki za fachowo wykonaną robotę
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Furka obejrzana na żywo. Brzydal i golas jakich mało Auto robi wrażenie Tylko jakbyś ją troszkę umył i w bagażniku posprzątał jeszcze :gwizdanie: Dzięki za fachowo wykonaną robotę ciesze się że jestes zadowolony. Na drugi dzień już błyszczała :decayed:
shakal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Furka obejrzana na żywo. Brzydal i golas jakich mało Auto robi wrażenie Tylko jakbyś ją troszkę umył i w bagażniku posprzątał jeszcze :gwizdanie: Dzięki za fachowo wykonaną robotę ciesze się że jestes zadowolony. Na drugi dzień już błyszczała :decayed: Dekielki założyłeś?
siemian Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 jutro będe miał. Wkurwiłem się tym czekaniem i zamówiłem nowe[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________w poniedziałek zakładam na przód klocki EBC YellowStuff zobaczymy co będzie
mgtan Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 no tez jestem ciekaw... bo devastation ma mi wysłać w poniedziałke zaciski to co kupiłem od Ciebie..i będe kompletowal bebechy... zmieniałeś przewody hamulcowe? czy masz te co miałeś orri?
Dev Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 jutro będe miał. Wkurwiłem się tym czekaniem i zamówiłem nowe[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________w poniedziałek zakładam na przód klocki EBC YellowStuff zobaczymy co będzie a co ma byc .... za kilka dni stwierdzisz: "...to nie hamuje..." :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi