KERCZI Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 nie wierze...siemian dzisiaj do mnie zadzwonil i mowi: kurde te nowe hamulce piszczaly jak zalozylem to posmarowalem towotem, to teraz nie hamuja i zastanawial sie czy cos nie tak zrobil... :polew: p.s. Siemian z gowna cacy nie zrobisz :polew: tak powaznie to :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Smiejcie sie kiedys pojechalem motocyklem na myjnie kazalem umyc poszedlem na peta a jak wyjezdzałem to nie popatrzylem ze tylna gume pajac mi czernidlem potraktowal... Na zakrecie przy 100 omalo sie nie posrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 do tych hamulców to zrób swap silnika bo teraz to trochę dziwnie wygląda, skuteczność pewnie mega uważaj na inne auta co by Ci z tyłka garażu nie zrobiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 do tych hamulców to zrób swap silnika bo teraz to trochę dziwnie wygląda, skuteczność pewnie mega uważaj na inne auta co by Ci z tyłka garażu nie zrobiły wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 I opuść trochę auto bo szpara miedzi nadkolem a oponą wygląda jak łuk tryumfalny :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 I opuść trochę auto bo szpara miedzi nadkolem a oponą wygląda jak łuk tryumfalny :gwizdanie: :polew: przecież jest na podnośniku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 I opuść trochę auto bo szpara miedzi nadkolem a oponą wygląda jak łuk tryumfalny :gwizdanie: :polew: przecież jest na podnośniku :gwizdanie: A gdzie widzisz ten podnośnik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Siemian ma 1BE, i to będzie tak wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie ta felga do tego samochodu min. 19" i wysoko strasznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 bedzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 wszystko w swoim czasie. na lato bedzie nizej i wieksze kolo. Autko miało dowalony bagaznik dlatego az tak przód dzwignelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 wszystko w swoim czasie. na lato bedzie nizej i wieksze kolo. Haha a tak sie zarzekałeś że 18 max Dojrzałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Autko miało dowalony bagaznik Kogo waliłeś w bagażniku? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 :shocked: myślałem że te hamownie co masz to już max ale teraz budzę się patrze na zdjęcie i sobie myślę to jeszcze sen czy Siemian założył większe hamulce :hi: konkretnie nie doczytałem alebo nie ma jaka wielkość tych tarcz 360mm? czy tak jak miałes tylko zacisk x tłoczkowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITT33 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 nie wiem czy wiesz ale te zaciski mają dobre 14-15 lat czyli czasy ich produkcji, trochę strach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 nie wiem czy wiesz ale te zaciski mają dobre 14-15 lat czyli czasy ich produkcji, trochę strach to go pocieszyłeś :polew: :polew: mozna zapodac jeszcze 360mm :decayed: :decayed: no i tez trzeba mieszac z tyłem minimum 330mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 a to nie słyszeliście że Siemian się szykuje na swapa? sam mi mówił że albo będzie 4.2 z RS4 albo będzie upychał z RS6 :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 nie wiem czy wiesz ale te zaciski mają dobre 14-15 lat czyli czasy ich produkcji, trochę strach nie, ale po czym to niby wnioskujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 niezly ten hebel , tzn. S4 byly juz za slabe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi