siemian Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i co się cieszysz?? Na spota byś lepiej przyjechał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i co się cieszysz?? Na spota byś lepiej przyjechał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak z ciekawosci -dlaczego wstawiales nowy błotnik tylny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i co się cieszysz?? Na spota byś lepiej przyjechał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak z ciekawosci -dlaczego wstawiales nowy błotnik tylny ? bo nie opłacało się tego klepać... Na wzmocnienach nadkola był dość mocno pognieciony, dodatkowo przy samym zderzaku była pęknięta blacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i co się cieszysz?? Na spota byś lepiej przyjechał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak z ciekawosci -dlaczego wstawiales nowy błotnik tylny ? bo nie opłacało się tego klepać... Na wzmocnienach nadkola był dość mocno pognieciony, dodatkowo przy samym zderzaku była pęknięta blacha. mhm a powiedz jak tam sprawa z reflektorami ? Zapomnialem calkiem Ci zasugerowac przez tel.zebys sobie zrobil kierunki na diodach masz do tego idealna okazje skoro klosze sciagniete Wyglad takiego modu jest bezcenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i co się cieszysz?? Na spota byś lepiej przyjechał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak z ciekawosci -dlaczego wstawiales nowy błotnik tylny ? bo nie opłacało się tego klepać... Na wzmocnienach nadkola był dość mocno pognieciony, dodatkowo przy samym zderzaku była pęknięta blacha. mhm a powiedz jak tam sprawa z reflektorami ? Zapomnialem calkiem Ci zasugerowac przez tel.zebys sobie zrobil kierunki na diodach masz do tego idealna okazje skoro klosze sciagniete Wyglad takiego modu jest bezcenny reflektory się robią :) Kierunków na diodach narazie nie będe robił (za dużo naraz). Zostawie to sobie na kiedy indziej :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 i co się cieszysz?? Na spota byś lepiej przyjechał... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: tak z ciekawosci -dlaczego wstawiales nowy błotnik tylny ? bo nie opłacało się tego klepać... Na wzmocnienach nadkola był dość mocno pognieciony, dodatkowo przy samym zderzaku była pęknięta blacha. mhm a powiedz jak tam sprawa z reflektorami ? Zapomnialem calkiem Ci zasugerowac przez tel.zebys sobie zrobil kierunki na diodach masz do tego idealna okazje skoro klosze sciagniete Wyglad takiego modu jest bezcenny reflektory się robią :) Kierunków na diodach narazie nie będe robił (za dużo naraz). Zostawie to sobie na kiedy indziej :naughty: Bedziesz znowu rozklejal klosze ? im wiecej modow za jednym razem tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 jak siebie znam to pewnie jeszcze nie jeden raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atemlos Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ile kosztowało Cię zamontowanie czujnika deszczu? Zastanawiam się czy też sobie nie zamontować tylko nie wiem jakie koszta tej operacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ze wszystkim ok. 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ile kosztowało Cię zamontowanie czujnika deszczu? Zastanawiam się czy też sobie nie zamontować tylko nie wiem jakie koszta tej operacji. polecam... wszytko też zależy za ile wyrwiesz części... szczególnie lusterko, czujnik deszczu i przełącznik auto... no i jak chcesz ORI to szyba, siemian mnie się wydaje, że to znacznie taniej wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 lusterko + mocowanie 300zł czujnik 100-150zł przełącznik AUTO 200zł przełącznik obok 70zł wiązki 20zł No racyja koło 700zł[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 20:37_________________________________________________lampki już złożone i wyczyszczone.Po polerce szystko ładnie zeszło. Kierunków pomarańczowych też już nie ma. Jeszcze tylko musze kupić żarówki "dymione" do kierunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Mniam, czyściutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 lusterko + mocowanie 300zł czujnik 100-150zł przełącznik AUTO 200zł przełącznik obok 70zł wiązki 20zł No racyja koło 700zł[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 20:37_________________________________________________lampki już złożone i wyczyszczone.Po polerce szystko ładnie zeszło. Kierunków pomarańczowych też już nie ma. Jeszcze tylko musze kupić żarówki "dymione" do kierunków. :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: klasa jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 lusterko + mocowanie 300zł czujnik 100-150zł przełącznik AUTO 200zł przełącznik obok 70zł wiązki 20zł No racyja koło 700zł[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 20:37_________________________________________________lampki już złożone i wyczyszczone.Po polerce szystko ładnie zeszło. Kierunków pomarańczowych też już nie ma. Jeszcze tylko musze kupić żarówki "dymione" do kierunków. niech zainteresowany przejedzie sie samochodem z czujnkiem deszczu podczas opadow,wtedy sie okaze czy cos takiego przypadnie mu do gustu. A co do lamp Siemian to rewelka napisz nam co i jak bylo robione ze jest taki efekt.Ciekawe jjak dlugo taka bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Siemian a czemu spod tej lampy wystaje metka z ASO nówki nieśmigane co..... nie no kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 co mnie jeszcze zastanawia na tym zdjeciu lampy-soczewka wyglada jakby byla zywcem wyciagnieta z jakiegos najnowszego modelu audi vw lub skody -brylantowy polysk tez tak chce moja soczewka jest czysciutka ale tak nie wyglada jak ta na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Siemian lampki Coprawda ja robiłem to sam osobiście i nie miałem kogo zapytać co i jak się robi czy rozbiera Ty miałeś przeze mnie wiedze i knify podane jak na tacy ale i tak wielkie gratki jak na Ciebie to i tak sukces Ps. z pewnych zródeł wiem że udało Ci się to przy drugim kpl. lamp :gwizdanie: ale w sumie racja - efekt super - nie każdy musi wiedzieć że 1 kpl. w piekarniku troszke zmienił rozmiary przez źle dobraną temp. i jedyne audi do jakiego pierwszy kpl. lamp pasuje to audi A2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 siemian nie kłam lampy jeszcze sa w czesciach a ta co na zdjeciu trzyma sie na gumie do rzucia:)chyba bede musiał kolegom wstawic fotke jak wygladaja te tragiczne lampy:) a tak nawiasem mowiac siemian jest dobry w czyszczeniu , ale błedów w aucie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Siemian lampki Coprawda ja robiłem to sam osobiście i nie miałem kogo zapytać co i jak się robi czy rozbiera Ty miałeś przeze mnie wiedze i knify podane jak na tacy ale i tak wielkie gratki jak na Ciebie to i tak sukces Ps. z pewnych zródeł wiem że udało Ci się to przy drugim kpl. lamp :gwizdanie: ale w sumie racja - efekt super - nie każdy musi wiedzieć że 1 kpl. w piekarniku troszke zmienił rozmiary przez źle dobraną temp. i jedyne audi do jakiego pierwszy kpl. lamp pasuje to audi A2 chciałbyś. :decayed: Jeśli chodzi o samo rozklejanie to zajął się tym kolega fryzjerek ponieważ robił to ze swoimi lampani w B8. Z tego co wiem to użył do tego suszarki... siemian nie kłam lampy jeszcze sa w czesciach a ta co na zdjeciu trzyma sie na gumie do rzucia:)chyba bede musiał kolegom wstawic fotke jak wygladaja te tragiczne lampy:) a tak nawiasem mowiac siemian jest dobry w czyszczeniu , ale błedów w aucie:P fryzjerek napisałem że lampki są złożone i wyczysczone, ale nie są jeszcze do końca zaklejone. I taka jest prawda. ...i nie bądz taki hop do przodu bo do końca życia będziesz popierdzielał na czerwonych kierunkach z US :decayed: co mnie jeszcze zastanawia na tym zdjeciu lampy-soczewka wyglada jakby byla zywcem wyciagnieta z jakiegos najnowszego modelu audi vw lub skody -brylantowy polysk tez tak chce moja soczewka jest czysciutka ale tak nie wyglada jak ta na fotce jeśli chodzi o czujnik desczu to jestem mega zadowolony. Jesli chodzi o lampy to zostałe one poddane lekkiej polerce przez co "twarda" warstwa nie powinna zostać starta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjerek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Twoja lampa siemiean i nawet swieci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi