Marynarz____ Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 oki a jak się zmienia biegunowość?? W elektryce jestem noga
POWER-KRIS Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Albo odwrotnie zakładasz żarówkę albo przekladasz kable. Sony Xperia Tapatalk 4.
Zaleczeq Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Albo odwrotnie zakładasz żarówkę albo przekladasz kable. Sony Xperia Tapatalk 4. :thumbup1: no ja kabelki przełożyłem:decayed: U mnie ogólnie te stare śrubki były zmasakrowane:decayed: i nie dało się ich normalne odkręcić to zdejmowałem okładzinę bagażnika dobrałem się do zamka odkręciłem cała listwę z lampkami i zamkiem i wtedy na stole mocno się zaparłem i odkręciłem te głupie śrubki i podłączyłem pod napięcie i zobaczyłem ze nie działa zamieniłem bieguny i jest git:wink:
Marynarz____ Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Oki to lecę do ASO kupić bo mi się i tak lampka spaliła i muszę wymienić
Zaleczeq Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 wez sobie od razu nowe śrubki no chyba ze stare masz w dobrej kondycji ja sobie wziąłem te na torxy łatwiej odkręcić na przyszłość będzie
Gość Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 śrubki powinny być w komplecie w ASO. ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ---------- W niektórych modelach (szczególnie A4 B7 oraz A6 C6) może pojawić się błąd "spalonej żarówki" - konieczne wtedy jest wlutowanie filtra/rezystora. ORYG LAMPKI LED AUDI A3 A4 A6 Q7 2SZT LED !!!! (3630853720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - aso Rzeszów
Zaleczeq Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 u mnie w ASO Palmowski nie było i musiałem dokupić :polew::polew: żena jak nic. Nie dziwi mnie to nasze ASO jest inne niz wszystkie :grin:
Fr0styyy. Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Po co wywalać 90 zł skoro można to samo mieć z 2 letnią gwarancją u Tomnika za 3 razy mniej Czyli co u Tomnika za 30PLN dostane komplet na tyl niepowodujacy bledow w B7??? Oczywiście, ja z pół roku mam już ledy na tył, na przodzie i żadnych błędów a świecą bodajże jaśniej niż te oryginalne.
kanu Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Czyli co u Tomnika za 30PLN dostane komplet na tyl niepowodujacy bledow w B7??? jak najbardziej, sam u niego zamawiałem i jest profi sprzęt
Lakiluk Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Pozwolcie ze dolacze sie do watku, czy srubki trzymajace te lampki daja jakas mase czy tylko potrzymuja je, bo jestem swiezo po zakupie audi i sruby sa tak zdewastowane ze nie ma nawet lebka zeby je odkrecic sam gwint zostal, wlasnie lampki mi ida i chcialem spytac czy moge je wkleic na jakis sylikon czy bez tych srubek beda swiecic pozdro
POWER-KRIS Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Ta śruba tylko trzyma. Ale zdejmij tapicerke wyciagnij cały zamek ladnie rozwiercisz od gory i jak nowe. Sony Xperia Tapatalk 4.
mlodziak22 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Potwierdzam, ściągnąć całą listwę i rozwiercić . Na klapie nawet nie próbuj Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk
Majkel Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Jeżeli masz kontrolę spalonych żarówek to po włożeniu leda w oświetlenie tablicy będzie błąd. Brednie. potwierdzam też mam kontrole spalonych i po włożeniu led-a żadnego błędu mi nie wybija
ucho.77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Jeżeli masz kontrolę spalonych żarówek to po włożeniu leda w oświetlenie tablicy będzie błąd. Brednie. potwierdzam też mam kontrole spalonych i po włożeniu led-a żadnego błędu mi nie wybija mi się popaliły a miałem jakieś canbus, i tak błędu nie ma:wink:
Ukasz699 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Kurcze a czy do zmiany biegunów trzeba zdejmować poszycie klapy bagażnika ??
Majkel Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kurcze a czy do zmiany biegunów trzeba zdejmować poszycie klapy bagażnika ?? przecież tablice oświetlają ledy-rurki... jak Ci nie zaświeci po włożeniu to ja wyciągniesz i włożysz odwrotnie...
Ukasz699 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kurcze a czy do zmiany biegunów trzeba zdejmować poszycie klapy bagażnika ?? przecież tablice oświetlają ledy-rurki... jak Ci nie zaświeci po włożeniu to ja wyciągniesz i włożysz odwrotnie... Nie biegało o rury bo to było by logiczne a ledy w ori obudowach z aukcji stronkę wstecz. Okazało się, że nie trzeba dobierać się do poszycia, aby podmieniać bieguny na kablach. Rozebrałem obudowę podpiłowałem malutki bolczyk, aby odwrócić całą płytkę z ledami o 360 stopni i działa. Zajęło to 3 minuty nie jak w przypadku podmieniania kabli. ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- śrubki powinny być w komplecie w ASO.---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:31 ---------- W niektórych modelach (szczególnie A4 B7 oraz A6 C6) może pojawić się błąd "spalonej żarówki" - konieczne wtedy jest wlutowanie filtra/rezystora. ORYG LAMPKI LED AUDI A3 A4 A6 Q7 2SZT LED !!!! (3630853720) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - aso Rzeszów Chodzi o dokładnie takie same ledy jak z linku kolegi. Dla Tych co mają podobny problem bo widzę, że nie tylko ja miałem.
Szymanek31 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tutaj również polecał bym zakup żarówek Led do rejestracji u kolegi tomnik z forum. Ma już zamontowane w nich rezystory i żadnego błędu wie ma. Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.
Rekomendowane odpowiedzi