Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Gdzie szunać numeru lakieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze zlokalizowaniem numeru lakieru w swojej A4. Obszukałem wydaje mi się wszystkie tabliczki, naklejki i pod maską i w drzwiach. Nie możliwe jest przecież, że to jest tak schowane. Pomocy?

Opublikowano

pod tylna kanapa masz wlepke

Opublikowano

W bagażniku, naklejona obok wnęki na koło zapasowe.

W książce serwisowej auta.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

W bagażniku są same plastiki, nie wyciągałem tego styropianu tam gdzie powinien być zapas może tam bo na wierzchu nic nie ma takiego. Zobaczę jeszcze pod kanapę może tam.

Opublikowano

W avancie jest pod kanapą.

Opublikowano

A nie latwiej po numerze vin? U mnie w kole zapasowym nie bylo a kanapy sie nie chcialo ruszac ;)

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalk now Free

Opublikowano
W bagażniku są same plastiki...

U mnie jest ona w tym miejscu:

0wkf.png

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

OOO dzięki teraz to już wiem jak wygląda u mnie w bagażniku nie ma tej naklejki, jutro sprawdzę pod kanapą.

Opublikowano

A nie masz książki serwisowej tam masz na pierwszej stronie wklejoną wlepke:wink:

Opublikowano

W książce serwisowej można to znaleźć najprościej. Wlepka w bagażniku nie zawsze jest w 100% czytelna niestety.

Opublikowano

--

Pozdrawiam.

Sławek

to miejsce co pokazałeś nie jest fabrycznym miejscem naklejki, ktoś ją musiał przekleić...fabrycznie jest pod kanapą.

Opublikowano

Kto by zadawał sobie tyle trudu, żeby zrywać kilkunastoletnią naklejke i kleić w innym miejscu ?

Opublikowano

to miejsce co pokazałeś nie jest fabrycznym miejscem naklejki, ktoś ją musiał przekleić...fabrycznie jest pod kanapą.

Gdybyś przeszukał forum, to dowiedziałbyś się, że oprócz mnie wiele innych osób też ma/miało wlepkę w bagażniku.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

--

Pozdrawiam.

Sławek

Otóż te miejsce jest jak najbardziej fabrycznym miejscem, w którym są podane dane samochodu.

Bez_tytu_u.jpg

Opublikowano
Otóż te miejsce jest jak najbardziej fabrycznym miejscem

Ale dla sedana bo dla avanta (patrzę w twojego screena) to wnęka koła zapasowego lub pod kanapą.

Przypomnę że w tym temacie mowa o AVANCIE

Opublikowano

Witam znalazłem i pod kanapą i w książce serwisowej są takie same. Setką lakieru już mam dobraną. Dzięki wielkie za pomoc.

Opublikowano

jak cos to czasem jest jeszcze w ksiązce serwisowej jak masz w bag zerwaną nalepke czy co , przynajmniej u mnie tam była

Opublikowano
pod tylna kanapa masz wlepke

napisałem Ci gdzie szukac na samym poczatku postu

widze ze szukałes wszedzie ale nie tam :grin:

Opublikowano

Znalazłem i pod tylną kanapą i w książce. nawet już dobrałem i mam lakier.