ch0m1k Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Widziałem ją jakoś na 2-3 miesiące i nawet mi się spodobała tylko szkoda że jeszcze wtedy nie miałem hajsu bo prawdopodobnie teraz jeździłbyś B7 a cd tego co napisałem to bardziej w temacie spotów trzeba pisać
alani2 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 co najlepsze w czasie gdy była na allegro miałem lekką stłuczkę tzn Pani Policjantka obszorowała mi zderzak z przodu czekałem na odszkodowanie i dlatego tylko nie sprzedałem. Ale i Twoja ładna aby sie nie sypała co ci moge poradzić to jest ,,Q'' więc przed zimą sprawdź od razu mocowanie amora z tyłu jest on przykręcony do takiej wytłoczki a dopiero ona do karoserii i niestety te wytłoczki lubią ,,Gnić'' lepiej za wczasu ogarnąć to zaimpregnować przed zimową solą
ch0m1k Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 Wszystko było sprawdzane i robione w ASO Skody więc jest bez lipy . Wiem że tam zrobią i zrobili dobrze bo mamy 3 skody w rodzinie i nie ma lipy każda jest robiona jak należy Aczkolwiek dzięki za info . Cała konserwacja jest wporządku cd mojej audi ... na zdjęciach nie wygląda tak jak na real . na real ten kolor o wiele lepiej wygląda . Jak jechałem ją kupować to kolorem zachwycony nie byłem ale jak już na żywo ujrzałem to inna baja ---------- Post dopisany 13-03-2014 at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2013 at 20:12 ---------- Trochę mnie tu nie było Tak więc Audi trzyma się dobrze lecz i trochę było zrobione od czasu ostatniego update'a lecz tylko z mechanicznych / eksploatacyjnych rzeczy : dwa dolne wahacze przednie tzw banany , cztery wahacze na tyle , tuleje i poduszka dyfra . Tydzień temu nowe klocki na przodzie (tarcze w za***istym stanie a tył jak klocki się zjeżdzą to komplet tarcz i klocków pójdzie) Co by więcej strasznie zaczęła mnie denerwować ta różnica odcienia błotnik > drzwi . Zamierzam coś z tym zrobić lecz znajomy mechanik-lakiernik nie pocieszył mnie gdyż mówi , że ktoś po prostu odcień źle dobrał i oprócz ponownego lakierowania nic nie da się z tym zrobić ... Maska przednia była wyklepana - strasznie w oczy się nie rzuca ale jak się przyjrzeć to widać . Z pierdółek to uruchomiłem półkę tył (wkońcu) i dołączył do niej sub nokia Teraz plany jakie w najbliższym czasie będą zrealizowane ( szału nie będzie bo się uczę a hajs na mody to tylko to co sam zarobię dorywczo bo nie będę od Ojca na takie pierdoły brał ) tak więc : -> Zabudowa suba fabrycznego pięknie i ładnie seryjnie w bok - boczek już mam więc pewnie w ten weekend -> Podświetlenie nóg przód jak i tył w ledach - zobaczymy jak to wyjdzie -> Na dalszej perspektywie planowany jest jakiś detailing wraz z polerką lakieru -> Chip na 140 kuca (nie , nie z allegro) i wycięcie kata ( na okolice wakacji ) I na te najbliższe pół roku pewnie dość Potem się okaże czy dalej będą mody ( tym razem grubsze ) czy będzie sprzedaż 1.9 i przesiadka na 2.8 Jeżeli za rok nie sprzedam Jej to będą następujące mody : ->16" koło S'line z b6 coś takiego Oryginalne felgi AUDI A4 A5 A6 A8 S-Line 16'' 4G0 (4000007315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak dla mnie piękne do tego oponki na lato ok 215/55 ->Ciemne szyby na tyle ->Ogarniecie lakierki na tip top tzn błotniki , maska ->Xenonik na pewno wpadnie razem ze spryskami ->Listwy progowa S line Po prostu aby była piękna i nie zwieśniaczona
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Sciema szyba wszedzie albo w ogole, rzucenie folii w sedanie tylko na tyl to wiesniactwo
ch0m1k Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 Jeżeli już to nie będzie folia tylko szybki do pieca pójdą . Tył zrobię 75% a przód 30% tak aby policeman'y nie mogli mi nic zrobić I wiem ile kosztuje wrzucenie do pieca szybek ps Kowi nie jest u Ciebie twardo na 17 ? ile zawieszenie wytrzymuje ?
chudy30 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 powiedz ile u ciebie piecowe przyciemnianie kosztuje i czy dają wkładkę do dowodu czy wbijają w dowód atest żeby psiarnia się nie czepiała
ch0m1k Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 chudy tak dokładnie to nie wiem ale okolice tysiąca (chyba) za tył . Jak chcesz konkretniej wiedzieć to na dniach podlecę zapytam
Kowi87 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Jeżeli już to nie będzie folia tylko szybki do pieca pójdą . Tył zrobię 75% a przód 30% tak aby policeman'y nie mogli mi nic zrobić I wiem ile kosztuje wrzucenie do pieca szybek ps Kowi nie jest u Ciebie twardo na 17 ? ile zawieszenie wytrzymuje ? ja mam 18ki i na ten sezon setup bardzo twardy, mozna wkońcu jeżdzić pewnie z załadunkiem:wink:
chudy30 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 no jak możesz to się dowiedz,sam dwie przednie szyby w drzwiach, tył to folią okleję a i zapytaj się czy jakąś wkładkę do dowodu dają
ch0m1k Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Kowi a jak dlugo ogólnie masz gwint już? To prawda że bardziej wahacze Cierpią przez to ? kkam - ładny to On będzie jak pełen detaling przejdzie ale dzięki chudy - po niedzieli polecę zapytam i dam znać
ch0m1k Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Opublikowano 23 Marca 2014 Wypadało już zmienić opony na letnie więc postanowiłem zrobić małą przymiarkę do 17" i powiem tak - na seryjnym zawieszeniu dla mnie za***iście się jeździ . Opona 215/50 Na takiej feli samochód już całkiem inaczej wygląda Polerka lakieru + dobra fela i już autko pięknie by wyglądało Wcześniej nie doceniałem tego koloru . Dopiero przy dobrej feldze Audi naprawdę ładnie się prezentuje Koło z bliska A tu już powrót do gorzkiej rzeczywistości Aż z bólem serca zakładałem te 15"
szafa Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Kolor nietypowy, pewnie w sloncu dopiero nabiera blasku Jesli chodzi o kola to moim zdaniem te 17 wieja tandeta, dodatkowo jeszcze profil nietypowy Jak juz szukac 17 to pokusilbym sie o lepszy wzor i na to opony 225/45 jesli chcesz miec tak jak fabryka dala
ch0m1k Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Te 17" to była tylko przymiarka . Swoje koło kupie dopiero za rok i będę chyba celował w ori audi 17" te 5 ramienne . Kolor dopiero po pełnym detalingu pokaże pazur bo na razie to jest nic ---------- Post dopisany 03-04-2014 at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany 23-03-2014 at 17:23 ---------- Co o tym myślicie ? TURBO TIMER - HKS - TYP 0 - RED WHITE BLUE - WAWA (4110417958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rekomendowane odpowiedzi