pocas Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Spot S/RS w Smardzewicach z sportaudi.pl Audio też było testowane Wydech też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 kolor i koło powala:slina: Gratki zacnej fury:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 piękna prezencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Szkoda że ten s-tronic psuję całkowicie zabawę. Jeździłem teraz znajomego S3 440KM ze swapem dsg. To się nazywa zmiana biegów na cito! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 A S-Tronic i DSG to nie to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 W S4/S5 to zupełnie inne gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No i znów się człowiek czegoś innego nauczył. Jak już zacząłeś to co takiego jest w S4/S5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 S-tronic to nie jest typowe DSG. Poczekaj, pijany jestem, ale postaram się być kompetentny DSG jest wzdłużne a s-tronic nie. Czy jakoś tak Zmiana biegów w tym S3 jest w dosłownie w 0,1 s. Wręcz tego nie czuć. S-tronic wg DSG ma wyraźne lagi. Dodam że nieregularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 S-Tronic to w nomenklaturze Audi skrzynia dwusprzęgłowa, czyli DSG. Zwróć uwagę na to, że w A3 masz silnik ułożony poprzecznie, a w A4/S4/A5/S5 wzdłużnie i tu może być różnica w ułożeniu skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 S-tronic to nie jest typowe DSG. Poczekaj, pijany jestem, ale postaram się być kompetentny DSG jest wzdłużne a s-tronic nie. Czy jakoś tak Zmiana biegów w tym S3 jest w dosłownie w 0,1 s. Wręcz tego nie czuć. S-tronic wg DSG ma wyraźne lagi. Dodam że nieregularne. Jak to wzdluzne?. Golfy mają DSG a silnik jest poprzecznie. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No to S5 ma wzdłużnie. No coś tam przeszkadza przełożyć skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Chłop pijany ale stara się opisać jak może i podzielić się z nami odczuciami DSG z silnikiem poprzecznie ułożonym do skrzyni vs S-tronic z silnikiem wzdłużnie ułożonym do skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Piwo dla Ciebie // panowie, jak na dobrego człowieka przystało opowiem Wam co mnie dziś spotkało. Wracam sobie do domu taksówką, oczywiście doprawiony czym mogłem. Okazja była, szkoda że prawie środek tygodnia. Parę zdań skleiłem z panem taksówkarzem. W efekcie zaprosiłem go na test drive eSką. Po 15 minutach jeżdżenia do odcinki, przemiły Pan stwierdził że nie płace nic za przejazd bo mu za sponsorowałem banana na mordzie do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 czizes, ale Ty masz silne nerwy, nawet jak na bycie po pijaku:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Dobrze że nie masz żony bo jeszcze byś mu coś innego zaproponował. Ty byś był w domu za darmo, taksówkarz by dalej uważał że jego auto jedzie a żona by miała banana na Twarzy do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Piwo dla Ciebie // panowie, jak na dobrego człowieka przystało opowiem Wam co mnie dziś spotkało. Wracam sobie do domu taksówką, oczywiście doprawiony czym mogłem. Okazja była, szkoda że prawie środek tygodnia. Parę zdań skleiłem z panem taksówkarzem. W efekcie zaprosiłem go na test drive eSką. Po 15 minutach jeżdżenia do odcinki, przemiły Pan stwierdził że nie płace nic za przejazd bo mu za sponsorowałem banana na mordzie do niedzieli Coś Ty pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dobrze że nie masz żony bo jeszcze byś mu coś innego zaproponował.Ty byś był w domu za darmo, taksówkarz by dalej uważał że jego auto jedzie a żona by miała banana na Twarzy do niedzieli wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Panowie, grunt, że jest wesoło:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Chyba nie załapałem żartu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 jaki macie max zasieg w A5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi