SID Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 z racji tego iz od ostanich moich zdjec dużo sie z mieniło w aucie wstawiam nowe foto zrobione szybko foto po myjni, felgi BBS 245/35/18' tymczasowe - beda RS4 18' AUDI S4 2,7 bit 430 KM 500 Nm
olek_BB Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Cóż tu powidzić kosmos i do tego ta moc Pięknie
Nowak_zg Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 kozak i potwor ... wiecej nie trzeba pisac SID powiedz mi prosze jak wygladaja formalnosci zeby zalatwic sobie mala rejestracje na przod ? bo narazie twoja s4 jest trzecim autem ktore widze z taka rejestracja
poziek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 SID powiedz mi prosze jak wygladaja formalnosci zeby zalatwic sobie mala rejestracje na przod ? bo narazie twoja s4 jest trzecim autem ktore widze z taka rejestracja Bardzo dobre pytanie
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Faktycznie Paweł zadał bardzo dobre pytanie, ale kolejne się nasuwa... kto się podejmie zrobienia tak małej ramki klubowej hehe :> Bo to autko aż się prosi o rameczki z klubowym logo :gwizdanie: Piękna furka, modyfikacje normalnie kox Pewnie jakieś kolejne mody już masz w planach? Graty dotychczasowych Oby tak dalej
kuba84 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 maska carbon, czy tylko pomalowana na czarno ? fajna aczwóreczka pzdr
Nowak_zg Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 maska carbon, czy tylko pomalowana na czarno ? fajna aczwóreczka pzdr z tego co wiem to karbon Witam, rejestracje mają określony wzór i wymiary - ta jest niezgodna z przepisami. jest zgodna z przepisami. [br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 11:35 _________________________________________________SID .... pokaz jakis filmik jak to lata bo lud sie domaga
Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Cudowny projekt Brakuje tylko relingow...
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Cudowny projekt Brakuje tylko relingow... Fakt auto piękne .. ale prócz relingów brakuje dachu na czarno i czarnych felg :kox:
rafalekx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Fakt auto piękne .. ale prócz relingów brakuje dachu na czarno i czarnych felg :kox: ototototototototo dokładnie Dlaczego ja się z nim zgadzam?
SID Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 he he - dach jest w planach na czarno - już temat obczajam od kilu tygodni relingi - NIE !!! (jak bym chcial to bym mial-ale nie chce) maska carbon sprawa rejestracji wyglada tak : - koszt 20 zł (zrobienie foto swojej starej duzej, wydrukowanie u siebie lub w zakladzie, zalaminowanie) - włożenie do gotowej ramki, np: ze Szwajcarji - przepisy jednoznacznie w PL mówia jakich rejestracji mozna używac, innych wymiarow niz standardowych długich i kwadratowych nie ma !!! - to co widzieliscie na drogach to niestety własnej produkcji "twór"
create2fight Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no no fajne autko w naszej okolicy:) duzo o nim slyszałem a powiedz jakie osiagi ma ??
marcin j Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 piękna ,jeszcze kilka fotek środka ,
SID Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no no fajne autko w naszej okolicy:) duzo o nim slyszałem a powiedz jakie osiagi ma ?? osiagni jeszcze nie mierzone, nie wiem jaki v-max i ile do 100 jak mialem 340 KM bylo 280 km/h przy 225/40/18' nowych oponach na liczniku seria 265 KM ma cos 5,6s do 100km, po chipie 310 KM cos 4,9-5,1s fotki środka i nowych hamulcow 365 mm niebawem ja poprostu jezdze i wyprzedzam ale cos mi sie wydaje ze czesciej hamuje niz przyspieszam brak dróg
szybki34 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 maska carbon, czy tylko pomalowana na czarno ? fajna aczwóreczka pzdr z tego co wiem to karbon Witam, rejestracje mają określony wzór i wymiary - ta jest niezgodna z przepisami. jest zgodna z przepisami. [br]Dopisany: 06 Sierpień 2008, 11:35 _________________________________________________SID .... pokaz jakis filmik jak to lata bo lud sie domaga nie jest zgodna z przepisami
create2fight Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no to jak zrobisz jakies pomiary to pochwal sie:) z tego co wiem to pewna Calibra z RZ ma na Ciebie ochote:)
Rekomendowane odpowiedzi