Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] koniu / MOŻE NIE NAJTANIEJ ALE JAKO TAKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.6? Może kompresor? :wink:

Możesz rozwinać temat? Jest sens w ogóle modyfikacji tego silnika ? Wydaje mi sie że jak juz to pchać 18t

Co do kompresora to musisz się zgłosić do naszej koleżanki monia619, robiła gruby projekt: 1.6 + kompresor + AIR + 15" :glupek2:

Ta kobieta wiedziała wszystko najlepiej tylko szkoda, że jej wątek dziwnie zaginął na forum :grin:

Opublikowano

Dobrze na tym kole wygląda.Pomyśl o boilarzu zamiast o szpachlowaniu dachu i maski,sa ludzie którzy wyciagaja wgniotki a szpachla to zawsze szpachla tym bardziej ze takich elementów jak dach czy maska nie powinno się szpachlować

Opublikowano
1.6? Może kompresor? :wink:

Możesz rozwinać temat? Jest sens w ogóle modyfikacji tego silnika ? Wydaje mi sie że jak juz to pchać 18t

Oczywiście, że nie ma sensu, żarcik, który wyjasniony jest wyżej. :wink:

A tablica na srodek, albo ją wywal. To co jest teraz wygląda paskudnie, a tak naprawdę to oba przypadki są proszeniem się o niepotrzebne kontrole policyjne.

Opublikowano

Jest mega dobrze :)

Opublikowano

Bardzo fajnie już wygląda, a plany też zacne:kox: 11j na tyle:jerk:

Opublikowano

dobrze wygląda, oby tak dalej :kox:

Opublikowano
et jest duże, coś koło 50-60, przód od wewnątrz ociera bez dystansu, z tyłu trzeba było ciąć zwoje żeby felga sie zmiesciła, bo ocierała o nakretke z gwintu :decayed:

http://s18.postimg.org/qfivw4kv9/sprezynax.jpg

już miałem drzeć mordę za to zdjęcie, dopiero później doczytałem że buda do malowania:decayed:

świetnie wygląda, dobra gleba, simply clean:thumbup1:

brakuje tylko sesji... a jedyne co można zrobić z 1.6 to swapować na 1.8t:wink:

Opublikowano

No podziwiam kolege 18' koło zapakować do tego motoru i nie narzekać - należą Ci się brawa :decayed:

Sam mam ten motor i 16' to jak dla mnie jest max... Bo i tak odczuwam różnice pomiędzy 15' zimowymi.

Podzielam zdanie poprzednika - Swap na 1.8t jest dobrym rozwiązaniem :)

KOZAK :thumbup1:

Opublikowano

Dobra suka jest :naughty::kox: powodzenia i wytrwałości :decayed:

Opublikowano

Zayebiste Audi :kox::kox: Jakim cudem sie jeszcze nie trafiliśmy na mieście? Z jakiej dzielnicy jesteś? Wyczuwam sesje milordzie :whistling: To foto na ER ma potencjał.. :wink:

Opublikowano

Swietny wolnossak:) powodzonka w modach,strzałeczka:P

Opublikowano

juz czekam na te 11 z tyłu :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W temacie cicho ale w garażu cały czas powolutku pracuję :wink: Aktualnie 1ba + 15 stalówki z kołpakami :decayed: Felgi powoli rozkrecam, lecą do malowanka, trzeba skombinować rant na 11", wypolerować obecne 10,5 i siadają na przód, ogarnąć dystans na tył + negatyw, z przodu dystansik 3/5mm , poszerzenie nadkoli, klapa usa czeka już w garażu, dorwać progi od eski, oddać zerzaki do pospawania z dokładkami no i na koniec zimy skręcic gwint o te 2 cm które jeszcze zostały i wszystko to ładnie spasować :whistling: Także zima pełna przygód, postaram sie dodać jakies foty z prac jak dorwę aparat :wink:

Opublikowano

Jak ogarniesz juz wszystko sprobuj pokazac auto na raceism.com tam znajdziesz podobnych wariatow do Ciebie ;-)

Opublikowano
W temacie cicho ale w garażu cały czas powolutku pracuję :wink: Aktualnie 1ba + 15 stalówki z kołpakami :decayed: Felgi powoli rozkrecam, lecą do malowanka, trzeba skombinować rant na 11", wypolerować obecne 10,5 i siadają na przód, ogarnąć dystans na tył + negatyw, z przodu dystansik 3/5mm , poszerzenie nadkoli, klapa usa czeka już w garażu, dorwać progi od eski, oddać zerzaki do pospawania z dokładkami no i na koniec zimy skręcic gwint o te 2 cm które jeszcze zostały i wszystko to ładnie spasować :whistling: Także zima pełna przygód, postaram sie dodać jakies foty z prac jak dorwę aparat :wink:

spodobało sie:naughty:

ogarnałes temat przednie rejki?

Opublikowano

Konkretnie wygląda ;) powodzenia w modach , obecnie sam czekam na gwincior i pójdzie w dół ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

spodobało sie:naughty:

ogarnałes temat przednie rejki?

I to jak :decayed: rejka będzie także jak u ciebie, bez problemów a w razie potrzeby można ściągnąć raz dwa = profit :decayed:

---------- Post dopisany 09-02-2014 at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany 11-12-2013 at 18:00 ----------

Okej, na początek małe spyfoto 2ed14bb.jpg

Udało sie kupic rant 4,25 cala. Jak sie okazało poprzedni właściciel źle pomierzył szerokośc felg i dodał po pół cala naprzód i tył. Było 8,5 cala przód, 10 cali tyl, aktualnie 10 wyladuje na przodzie a 11 na tyle :decayed: . Definitywnie rezygnuje z pomysłu dystansów ze szpilkami 12 mm i nakretkach - zbyt duże koszta a wytrzymałośc budzi wątpliwości :wink:. Jak widac felgi są pomalowane na kolorek subaru "pure white "- na początku celowalem w kolor mietowy ale po wielu przemyśleniach doszedłem do wniosku, że nie ma co cyrkowac ( tym bardziej że planowo buda ma byc czarna ). Aktualnie przednie ranty poleruje, potem spróbuje strzelic na te felgi opony 215/35 i 225/40. TO chyba tyle jeśli chodzi o felgi, poza nimi wytworzyłem mocowanie na przednią rejestracie w ori miejscu ( tak jak kolega kowi, tylko kątowniki przymocowane sa do kratki środkowej zderzaka, w razie potrzeby wyciągamy i wkładamy drugą - 10 sekund roboty ). Teraz pozostało mi tylko dokończyc te felgi, obniżyc ponownie samochód, spasowac do tego błotniki, ogarnąc negatyw na tył i dobrac dystanse ( tym razem przykrecane), kupic nowe sruby i antykradziejki :decayed:. Mam nadzieje że do końca marca uda mi sie to wszystko ogarnąc i bede gotowy na sezon :wink:. Małe plany na rok 2014

- Pomalowac klape usa na obecny kolor i zamontowac, tabulka usa

- dorwac progi od s4

- pospawac dokładki ze zderzakami i w kolor

na nastepny rok jak dobrze pójdzie zajme sie zmianą koloru budy, ogarnieciem wnetrza na skóre, i może siądzie swap na coś mocniejszego :wink:

Opublikowano

Wszystko spoko, ale na tylne felgi nie wpadną inne opony? Bo między 215/35, a 225/40 jest duża różnica, może spróbuj sprzedać tą parę i kupić 225/35?

Opublikowano
  • Autor

Na stronce tyrestrech jedne 215/35 wygląda idealnie, drugie jest przesadzone. Zobaczymy jak spasują akurat moje na 10, jak bedzie źle to bardzo chetnie zmieniłbym na 215/40 lub 225/35 :whistling:

Opublikowano

furka.. przekozak :kox: