Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 zadajesz mi techniczne pytania na które nie zrozumiesz odpowiedzi a pytasz o to jaki wlać płyn hamulcowy to czegos tutaj nie qumam
machina Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Po roku użytkowania zapewne chodzi o mokry punkt wrzenia:decayed: Swoją droga skoro fireman82 zadał takie pytanie to coś tam wie lub coś próbuje się dowiedzieć
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Po roku użytkowania zapewne chodzi o mokry punkt wrzenia:decayed:Swoją droga skoro fireman82 zadał takie pytanie to coś tam wie lub coś próbuje się dowiedzieć taaa znalazł na necie
machina Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Czyli próbuje się dowiedzieć. To źle:co:
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 oczywiście że dobrze, ale nie lubie ludzi którzy udaja mądrzejaszych niz są ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- aaaa dobra niech wleje Blueracinga
fireman82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 zadajesz mi techniczne pytania na które nie zrozumiesz odpowiedzi a pytasz o to jaki wlać płyn hamulcowyto czegos tutaj nie qumam Nowy płyn, który wygrywa ranking płynów hamulcowych 2013r. i ma punkt wrzenia 178 st. C (testowany jako nowy!) i dostaje najwyższe noty. Ty piszesz, że po roku płyn o który pytam ma punkt wrzenia 185 st. C i to już jest lipa... i czegoś tu nie kumam.
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 jaki nowy płyn ? Blue racing ???? Kolego ten płyn jest w sprzedazy ponad 10 lat i ma suchy pkt wrzenia 260 stopni, przy mokrym 185 jest do wymiany jezeli chcesz juz tak bardzo wiedziec
machina Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Najlepiej zalej DOT 5.1 nie ma co ciągnąc tematu:grin:
fireman82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 jaki nowy płyn ? Blue racing ????Kolego ten płyn jest w sprzedazy ponad 10 lat i ma pkt wrzenia 260 stopni, przy 185 jest do wymiany Nie nie, chodziło mi o nowy płyn podczas testowania, a dokładnie ORGANIKA DOT-4LV, jako świeży zalany ma punkt wrzenia 178 st. C, i wygrał cały ranking płynów 2013r. Dlatego dziwi mnie, że jak piszesz po roku użytkowania ATE BLUE RACING ma 185 st.C i jest do śmieci?????
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 jaki nowy płyn ? Blue racing ????Kolego ten płyn jest w sprzedazy ponad 10 lat i ma pkt wrzenia 260 stopni, przy 185 jest do wymiany Nie nie, chodziło mi o nowy płyn podczas testowania, a dokładnie ORGANIKA DOT-4LV, jako świeży zalany ma punkt wrzenia 178 st. C, i wygrał cały ranking płynów 2013r. Dlatego dziwi mnie, że jak piszesz po roku użytkowania ATE BLUE RACING ma 185 st.C i jest do śmieci????? ATE Bremsen - Original ATE Bremsflüssigkeit
Tom A4 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Dziekuję Panu devastation, proszę żeby już mi nie odpowiadał czytam, czytam i ręce opadają chciałbym abyś miał 5% wiedzy tej co kolega Devastation. Pytasz to odpowiadają. Skoro wiesz szystko to po co pytasz ?
fireman82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Dziekuję Panu devastation, proszę żeby już mi nie odpowiadał czytam, czytam i ręce opadają chciałbym abyś miał 5% wiedzy tej co kolega Devastation. Pytasz to odpowiadają. Skoro wiesz szystko to po co pytasz ? Nie ma sensu pytać , szkoda:facepalm:
Dev Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Tomek, daj spokój, jak to wszystko czytam to wydaje mi sie że jestem coraz głupszy
fireman82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Tomek, daj spokój, jak to wszystko czytam to wydaje mi sie że jestem coraz głupszy Tez odniosłem takie wrażenie:polew:
stanley Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Tomek, daj spokój, jak to wszystko czytam to wydaje mi sie że jestem coraz głupszy Tez odniosłem takie wrażenie:polew: posłuchaj Kolegów, zastosuj się do wskazówek
Rekomendowane odpowiedzi