truckmaniac Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Przepraszam, że tak długo to trwało - sterownik skrzyni naprawiony (poza F125 reszta była "zdrowa"). Jutro wysyłam... Super :oklaski:Wrzuć mi na PW kwotę do przelewu. :notworthy: THX
GILI Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Najpierw złóż wtedy się będziesz cieszył Nauczyłem się ruszać z poszarpującym multi....jeśli się rusza delikatnie,to potem już bajka
truckmaniac Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 Najpierw złóż wtedy się będziesz cieszył Oj tam, oj tam...
Magdalenah Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Najpierw złóż wtedy się będziesz cieszył Nauczyłem się ruszać z poszarpującym multi....jeśli się rusza delikatnie,to potem już bajka A mnie to wkurza choć zdarza się rzadko, dlatego wybiorę się w najbliższym czasie do Wrześni.
truckmaniac Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Jaki masz rozmiar opon? 235/40 R 18
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Ładny avancik Kurde kuszą mnie cały czas te twoje lampy i chętnie zrobiłbym tez swoje bo przy srebrnym super to wygląda ale jak mam rozklejać te lampy to się przerażam a poza tym gdzie ja w UK dostane jakiś dobry spray w tym kolorze. Nie myślałeś o pakiecie black?? Ja pierwszy raz żałuję, że mam chromy w aucie do srebrnego i białego pakiet czerń to coś pieknego
truckmaniac Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 Jak tam Artur, sterownik doszedł? No jeszcze nie niestety, ale spoko. Trzeba być wyrozumiałym dla POczty Kurde kuszą mnie cały czas te twoje lampy i chętnie zrobiłbym tez swoje bo przy srebrnym super to wygląda ale jak mam rozklejać te lampy to się przerażam Przyznam szczerze, że swoje lampy sprzedałęm i założyłem BiXy. Docelowo oczywiście dorezam, samopoziom i spryski Nie myślałeś o pakiecie black?? Ja pierwszy raz żałuję, że mam chromy w aucie do srebrnego i białego pakiet czerń to coś pieknego Czy myślałem? Ja cały czas o tym myślę. Gdyby nie te chromy, to już bym robił pakiet black z czarny dachem w połysku
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Czyli lampy już poszły do żyda a cos się z nimi działo, że wpakowałeś bixy?? Tak jak mówisz, żeby nie te chromy to dach na kolor phantom black razem z relingami do tego gril na czarno i jest taki kox, że głowa boli Nawet moje 19" bym pomalował na czarno Ale jak mam się z tymi chromami jebać, wycinac tylne szyby itp. to wolę zostawić tak jak jest.
truckmaniac Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Czyli lampy już poszły do żyda a cos się z nimi działo, że wpakowałeś bixy?? Nic się nie działo. Połasiłem się na dużą soczewkę i to za***iste doświetlanie na długich [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 11:57_________________________________________________Dawno nic z autkiem nie robiłem, więc dzisiaj, zeby obyło się bez "zakwasów" do autka wskoczyły wycieraczki aero i oświetlenie kabiny wymieniłem w całości na LED. Zobaczyłem u Bart-sa i musiałem to zrobić
truckmaniac Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 MODY w dobrym kierunku Może "mody" przez małe "m", ale jednak
Magdalenah Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Czyli lampy już poszły do żyda a cos się z nimi działo, że wpakowałeś bixy?? Nic się nie działo. Połasiłem się na dużą soczewkę i to za***iste doświetlanie na długich [br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 11:57_________________________________________________Dawno nic z autkiem nie robiłem, więc dzisiaj, zeby obyło się bez "zakwasów" do autka wskoczyły wycieraczki aero i oświetlenie kabiny wymieniłem w całości na LED. Zobaczyłem u Bart-sa i musiałem to zrobić takkk.....jak się do Bart-S zajrzy to się marzy i o całej reszcie tych jego modów :> :> ja sobie coś tam dziubię ale zanim udziubię to on swoją sprzeda gratulacje :>
truckmaniac Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 W sumie, jeżeli ktoś stracił chęci lub motywację do modzenia, to szczerze polecam odwiedzić Bartka. Naprawdę pomaga
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 W sumie, jeżeli ktoś stracił chęci lub motywację do modzenia, to szczerze polecam odwiedzić Bartka. Naprawdę pomaga Zawsze zapraszam Arturo - sprawa z VIN, jeszcze nie załatwiona (gość się nie odzywa). No i rozglądam się za spojlerem tylnego zderzaka
truckmaniac Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 W sumie, jeżeli ktoś stracił chęci lub motywację do modzenia, to szczerze polecam odwiedzić Bartka. Naprawdę pomaga Zawsze zapraszam Arturo - sprawa z VIN, jeszcze nie załatwiona (gość się nie odzywa). No i rozglądam się za spojlerem tylnego zderzaka Spoko Starałem się naciągnąć żonę teraz na te fotele, niestety musiałem skapitulować http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236844.0
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 W sumie, jeżeli ktoś stracił chęci lub motywację do modzenia, to szczerze polecam odwiedzić Bartka. Naprawdę pomaga Zawsze zapraszam Arturo - sprawa z VIN, jeszcze nie załatwiona (gość się nie odzywa). No i rozglądam się za spojlerem tylnego zderzaka Spoko Starałem się naciągnąć żonę teraz na te fotele, niestety musiałem skapitulować http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236844.0 faajne były
Rekomendowane odpowiedzi