truckmaniac Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 W takim razie sobie poczekam. W październiku ma mi się córa wykluć, to te resztki komfortu niech zostaną
KOval81 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 A moja mała chętniej jeździła i jeździ twardym A4 niż miękką Corollą [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 14:39_________________________________________________Ale za bardzo bym nie usztywniał to fakt wiem z autopsji, że jak wracasz po pracy zmęczony, to czuć każdy kamyczek na plecach :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Stabilizatory RS4 albo H&R - choc to kolejny minus w komforcie no co Ty
Flyer Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 No co ja? Jest sztywniej, co wplywa na komfort
truckmaniac Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 a listwy na drzwi eski albo s-line? Będą, będą. Wszystko w swoim czasie.Trza trochę zbudować napięcie
David Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Artur jakie Ty masz dokladki porogowe? to jest Votex?
truckmaniac Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Super Audi THX Artur jakie Ty masz dokladki porogowe? to jest Votex? ?????Ori Made In Ingolstadt
Magdalenah Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja na razie nie ruszałem amorów, choć liczę sie z tym, że te długo nie pożyją Póki co, pomeczyłem dzisiaj swoją troszkę po fajnych zakrętach i jest po prostu BOSKO heheh
truckmaniac Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja na razie nie ruszałem amorów, choć liczę sie z tym, że te długo nie pożyją Póki co, pomeczyłem dzisiaj swoją troszkę po fajnych zakrętach i jest po prostu BOSKO heheh Ehh. Było bosko, ale już sie przyzwyczaiłem i d*pa. Czegoś brak...chyba Quattro ;(
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 moze jakies swieze fotki zapodasz
truckmaniac Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 moze jakies swieze fotki zapodasz W sumie od zmiany zawiasu nic się nie zmieniło. Jutro lecę do PL, to może po kuracji Megłajersowej coś wlepimy
truckmaniac Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zrob soft w tym aucie w koncu Boję sie, że się Multi wysra
Flyer Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Aaaaa... myslalem, ze masz manuala.
truckmaniac Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 Aaaaa... myslalem, ze masz manuala. No nie. Multi juz na 7 lameli, ale mimo wszystko trochę risk jest. Na Forum już są podjęte pierwsze próby wirusowania z Multi, ale czekam na efekty. [br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 13:51_________________________________________________No i stało się. Po 3 latach banana na twarzy moje Multi dołączyło do grona zjebów...
truckmaniac Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 Od pewnego czasu lekko poszarpywała, ale nie mogłem zlokalizować źródłą. Zamiast uderzyć gdzxieś do fachmenów, to delikatnie mówiąć olałem sprawę sądząc, że to być może dwumas się kończy. Dzisiaj rano zaczęły mi znikać literki (PRND) na wyświetlaczu. POtem wpadła na chwilkę w tryb awaryjny, ale błąd usunąłem i chwilowo nie powrócił, choć literki co chwilę znikają. Zadzwoniłęm do specó, to mi powiedział na dzień dobry, że sterownik do wymiany, a szarpanie to zapewne już łańcuch i bieżnie, ale to musi zdiagnozować u siebie. Za 2 tygodnie jestem umówiony ;(
Rekomendowane odpowiedzi