1.9TDI_S-Line Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 pokaz mi audi która telefon originalnie montowany podgrzewane siedzania i system BOSE [ Dodano: 01-01-2007, 23:32 ] a po drugie tak pisze w książce serwisowej...
pre_pl Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 pokaz mi audi która telefon originalnie montowany podgrzewane siedzania i system BOSE [ Dodano: 01-01-2007, 23:32 ] a po drugie tak pisze w książce serwisowej... pokaż to co jest napisane, bo ja srednio widzę pakiet S-line
1.9TDI_S-Line Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kurde czlowieku czy ty jestes slepy??? Jest Zdjecie Telefonu... Widac tez podgrzewanie siedzen (pokrętla) Jest Też i BOSE.... Napiłes sie czy co??
wesoly Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f322baece201906.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1f1490a4e4d77d4.html hmm ja mam też to wszystko co Ty opisales i jeszcze pare dodatków ale koło s-line to nawet nie stało wiec chyba w tej książce to jakieś bzdury piszą
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kurde czlowieku czy ty jestes slepy??? Jest Zdjecie Telefonu... Widac tez podgrzewanie siedzen (pokrętla) Jest Też i BOSE.... Napiłes sie czy co?? jeszcze jeden taki post i bedzie ostrzeżenie :!: P.S pokaz ta książkę serwisową bo wynika z tego ze ja mam s-line plus
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jest Zdjecie Telefonu... Widac tez podgrzewanie siedzen (pokrętla) Jest Też i BOSE.... I wedle Ciebie to jest S-Line?
adadur Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 S-line czy nie, nie ma znaczenia. Nie moge przpykać tej wycieraczki po stronie pasażera, co jest zamontowana "do góry nogami".
wiki Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ty chyba gościu S-Line nie widziałes kupiłes autko "dobrze" wyposażone i myślisz że pana Boga za nogi złapałeś ,a gdzie jakies emblematy S-line :?: ,przestań nas czarować bo czekalśmy na fotki konkretnej bryki a tu ... rozczarowanie, zwykła seria plus pare bajerków, zadzwoń sobie z tego telefonu fabrycznego do Ingolstadt z reklamacją, że w ksiażce rzekomo wpisali Ci S-Line, a tego pakietu jak nie widac tak nie widac i bez głupich tekstów do nowych kolegów bo kiepsko startujesz, no ale pomimo tego wszystkiego masz ładne auto i niech tak zostanie :diabelek: :564:
wojtas-audi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ladne ladne, ale nie s-line :one:
wesoly Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 hmm jak dla mnie to normalny avancik ale najlepsze co mi sie w nim podoba : "Sportowa (szyta) Kierownica z S8 "
Szewczenko7 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jezeli chodzi o srodek to na dobrym wypasie a z zewnatrz zwykla seria tak jak zeszla z tasmy moze kolega z miasta da sie namowic na spota??
1.9TDI_S-Line Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 No wiecie tak pisało w ksiązce i ja w to uwierzyłem.... Tez tak mysle ze autko nie jest tam zadne super Extra bo widziałem wiele lepszych na forum.. Mi tam sie podoba... Kupiłem auto na takie jakie mnie stac :|
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 No wiecie tak pisało w ksiązce i ja w to uwierzyłem pomimo, że ton skierowany do mnie był dziwny , to jeszcze raz poproszę: pokaż co jest w książce Jestem po prostu ciekaw co oni tam wypisali...
1.9TDI_S-Line Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 a jak mam ci ja pokazac...???
Wihajster Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 a jak mam ci ja pokazac...??? zrobic foto?? :one:
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ciekawe czym ;/ oj to przepisz ten tekst... kawałek zacytuj :diabel:
1.9TDI_S-Line Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaraz dam ta ksiazke tylko polece do kumpla zeby mi zeskanował [ Dodano: 02-01-2007, 14:23 ] Prosze Bardzo... http://www.mobiliaforum.yoyo.pl/skanuj.jpg
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaraz dam ta ksiazke tylko polece do kumpla zeby mi zeskanował [ Dodano: 02-01-2007, 14:23 ] Prosze Bardzo... http://www.mobiliaforum.yoyo.pl/skanuj.jpg :galy: pierwszy raz cos takiego widze w B5 ..... a widziałem juz sporo ... :diabelek:
1.9TDI_S-Line Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 no widzisz tak jest napisane co ja na to poradze spanky...
Rekomendowane odpowiedzi