spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 no widzisz tak jest napisane co ja na to poradze spanky... a czy taka sama wlepke masz w bagazniku (tam gdzie kolo zapasowe) :?:
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 czyli masz takie wyposażenie : X0A = national sales program Germany B0A = component parts set without country-specific design requirement C0V = steel wheels 6J x 15 offset 45 (five-hole) G0C = 5-speed manual transmission H6S = tires 195/65 R 15 V J0R = battery 380 A (80 Ah) M6 = code not found :-( Q1D = sports front seats 1AC = anti-lock brake system (ABS) 1G2 = steel spare wheel with original equipment tires 2PV = leather trimmed sports steering wheel 5RG = right outside rear view mirror, convex on large brace, plus panorama mirror 5SL = outer left rear view mirror: non-spherical T1R = components for, base engine, unit 028.R 3S2 = black roof rails 4VE = two 3-point seat belts and one static lap belt in third row of seats 0G1 = gearshift lever 8A = code not found :-( 8GL = alternator 120A 8RY = speakers with BOSE sound 1LB = disc brakes, front 3FE = electric slide/tilt sunroof with sun screen/sunblind 1BE = sports suspension/shock absorption
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 To chyba juz moja bardziej przypomina s-line
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 tylko ciekawe dlaczego ma napis s-line na wlepce :?:
taktuś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja nie mam na wlepce, ale mam za to emblemaciki( sam wklejałem ), mój ma w pakiecie materac w bagażniku-zawsze się przydać może!!! .1.9tdi s-line masz zajefajne 0000, głowa do góry :one:
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja nie mam na wlepce, ale mam za to emblemaciki( sam wklejałem ), mój ma w pakiecie materac w bagażniku-zawsze się przydać może!!! z tym wydechem to jest s-line plus :diabelek:
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 hm..... pierwsze słyszę żeby B5 mogło miec pakiet S-line ..... z tego co mi sie wydaje to dopiero w B6 były takie pakiety chyba ze sie myle to prosze o poprawke. Generlanie z S-linem( Twoje B5 ) chyba nie ma nic wspólnego.........
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 poplakalem sie ze smiechu :053: kolego sprawdz sobie moze w ASO historie auta, bo ksiazke to pewnie kupili na gieldzie za 50pln i byla od B6...w B5 nie bylo czegos takiego jak pakiet s-line :053: ale auto i tak ladne
Goran Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 fajne wypasy ma podoba mi sie :diabelek:
adadur Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Coś tu nie ten tego z tym S-Line - może ktoś wie co obejmował i w jakim roczniku
Gość Murzyn Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 adadur, nie bylo czegos takiego jak pakiet S do 2001r w wypasie dodatkowym (niby pod s-ke) mozna bylo zamowic -fotele kubelkowe -keirownice 3 ramienna (2 typy, chyba w zaleznosci od orcznika) -zegary (6 wskaznikow a nie 4) -zawieszenie fabryczne sportowe -chrom wokol szyb ....poszukam liste wyposazenia i sprawdze, pakietu na 100% nie bylo nawet po II lifcie
adadur Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Też sie nie spotkałem z S-line w B5 w żadnym katalogu, ale przecież jest np. kierownica 3-ramienna, obniżone zawieszenie, fotele i inne dodatki może to było "zaczkujące S-line" później przerodziło się to w pakiety wyposazenia. Tak czy inaczej dobrze opisano to tutaj: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4802&postdays=0&postorder=asc&start=0
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tak czy inaczej dobrze opisano to tutaj: http://www.a4-klub.pl/for...der=asc&start=0 No tak ale to wszystko sie tyczy modelu B6 a nie ma słowa o B5 chyba ze nie zwróciłem uwagi
spanky Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 poplakalem sie ze smiechu :053: kolego sprawdz sobie moze w ASO historie auta, bo ksiazke to pewnie kupili na gieldzie za 50pln i byla od B6...w B5 nie bylo czegos takiego jak pakiet s-line ale do B6 nie wkładali silnika AFN ... :okulary2:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 kurcze nie moge znalesc wydrukow, ale popatrzcie sobie na cennik nawet B7...pewne el pakietu s-line mozna dokupic osobno... (fotele, kiere itd) wszystkie te dodatki + dodatki stylistyczne tworza pakiet
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 no i może poprzedni właściciel kupił 'wszystkie te elementy' bez stylistyki + koła 15' A telefon sobie "dołożył"
BarthPL Opublikowano 3 Stycznia 2007 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Sorki za OT ale nie chcialem smiecic nowym tematem. Mozecie mi wyjasnic dlaczego wszelakie VIN DEKODERY pokazuja mi rocznik mlodszy niz mam? Gdzies czytalem ze jesli auto jest z drugiej polowy roku to w VINie ma zakodowany rocznik nastepny. To prawda czy jest jakas inna tego przyczyna?
adadur Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Bo w oznaczeniu VIN twoje auto ma 1996 a z fabryki wyszło jeszcze w 1995, w zależności od roku produkcji A4 różnie to bywało ale najczęściej jest to sierpień lub wrzesień jak były jakieś zmiany w modelu to może być inaczej. dokładnie rozpisane to mam gdzies w domu.
Rekomendowane odpowiedzi