Prezes:D Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 witam mam problem przy dodawaniu gazu albo hamowaniu slychać stuk? hmm od czego zacząć?? Zawieszenie 100 git poduszki amorów tez .
Prezes:D Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 własnie ze nie bo nie mają luzu
Prezes:D Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 tem jest kielich na 1 śrubie
Prezes:D Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 sprawdzane dzis łożysko jest ok
arek20w Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Przegub stukałby orzy ruszanie i najgłośniej na skręconych kołach Ja szukałbym przy tłumiku ( może jakaś guma mocno już nie trzyma) dalej Poduszki silnika ( może kierownica lekk ci już drży ) - ale z kierownicą to nie zawsze jest tak samo NAjlepiej odpal auto a ktoś niech popatrzy na silnik czy się nietrzęsie przy dodawaniu gazu U mnie też coś stuka myślę że albo jakiś pierdolnik przy pasach bezpieczeństwa albo ( co bardziej prawdopodobne) ślizgacze fotela kierowcy ale przywykłem
Prezes:D Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 sprawdzałem i jak dam wsteczny to silnik leci w strone zderzaka a jak 1 to w stronę podszybia hm :?: ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ---------- mozliwe ze przez łape moze tak stukać ?
Prezes:D Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 ok łapa zamówiona zobaczymny jak przyjdzie ja założę
robisk Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 cześć. miałem to samo tzn ruszanie- pojedynczy stuk, przy hamowaniu też, stuki zanikły po wymianie łożyska w kole .po 4 tysiącach przejechanych spokój
Prezes:D Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 ale brak luzów nic nie huczy
Rabbi Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 czytałem że miał ktoś podobny przypadek bodajże w A4 i powodem pojedynczego stuku przy ruszaniu czy hamowaniu był jakiś rozwarstwiony zgrzew na sankach w ich części tylnej.po zespawaniu ucichło
Fido Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Poduszka skrzyni biegów ( ta na końcu). Miałem to samo. Sprawdź. Jak trafiłem to flaszkę stawiasz ?
Prezes:D Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Stawiam narazie wymieniona łapa skrzyni biegów i spokój zobaczymy jak długo
Fido Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Dopiero zerknąłem że to chodzi o B5, ale sprawdź. U mnie w B6 tak nawalało jak dodawałem ostro gazu i go puszczałem. Nie pamiętam jak wygląda mocowanie w B5.
Rekomendowane odpowiedzi