KoJ@K Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Na czarnucha fajny klinero finisz jest z Scholla, a dokladniej Scholl S40
H4mm3R Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 2 godziny temu, KoJ@K napisał: Na czarnucha fajny klinero finisz jest z Scholla, a dokladniej Scholl S40 Potwierdzam
Bruuuum Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 Ostatnio przy wolnej chwili zrobiłem dwa detale: - wpadła wycieraczka tył Touareg/Q5, ramię pomalowałem w kolor nadwozia - atrapy halogenów też pomalowane w połysk (spraye: podkład, baza LZ9Y i 3-4 warstwy bezbarwnego połysku) Przez zimę trochę uzupełniłem i powiększyłem kolekcję kosmetyków o: I tak mniej więcej tak teraz ona wygląda:
Bruuuum Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 1 minutę temu, afroo. napisał: Grunt to Wunder Baum. Chyba mój pierwszy zapach z auta, arctic white, ładny
FroS-t Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Kosmetyków pod sam sufit to lubie !!! Stay Clean, Have Fun Keep On Detailing !!!
K4rol81 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Rozwaliłeś system , szacun .Czy ja tam widzę maszynkę polerską K2? jak to się sprawuje?
Bruuuum Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Opublikowano 23 Marca 2017 4 minuty temu, karol1981 napisał: Rozwaliłeś system , szacun .Czy ja tam widzę maszynkę polerską K2? jak to się sprawuje? Masner, taka sama firma-córka. Póki co bez problemów, działa jak na początku 2 lata temu - kręci się, obroty stabilne, więc wszystko czego można chcieć od rotacji
K4rol81 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Teraz, Bruuuum napisał: Masner, taka sama firma-córka. Póki co bez problemów, działa jak na początku 2 lata temu - kręci się, obroty stabilne, więc wszystko czego można chcieć od rotacji Czyli za 200 zł opłaca sie wziąć , przynajmniej na początek
Norbas Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Trochę się nazbierało Woski to takie wisienki na torcie po ciężkiej pracy Aplikacja ich to sama przyjemność przez ich zapachy
Theooo Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Zestaw kosmetyków jak w jakimś sklepie do koloru do wyboru. Zazdroszczę auta bo masz bardzo ładna bazęWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jeszcze letnich nie złożyłem, czekałem na sprężyny HR od Frosta. Ale już są, więc w tym tygodniu będzie gotowe W międzyczasie dorwałem czarną podsufitkę z S4 i złożyłem do auta. Ogólnie jak ktoś chce bardzo czarną podsufitkę to polecam od razu z taką kupować auto, rozbierałem swoją i składałem tę, z przekładaniem elektryki, odkręcaniem kurtyn, itp. 9 godzin, o ilości kur** przy spasowywaniu do kupy słupków nawet nie mówię. Ale ogólnie warto było. Efekt: Lusterko środkowe przemalowałem sprayem w czarny mat. Wyszło jak ori Przy okazji podsufitki zdjąłem relingi z dachu do małego pomodzenia, aktualnie jestem bez i w sumie teraz zastanawiam się czy tak nie zostać, ładnie to wygląda i obniżyła się linia auta. Ramki szyb chrom kleiłem folią 3M czarny połysk:
FroS-t Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Relingi bym załozył z powrotem, no i w koncu czarny sufit !!! Fajnie że paczka tak szybko doleciała, ogólnie to...... Dobrze Modzone !!!
Bruuuum Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 33 minuty temu, FroS-t napisał: Relingi bym załozył z powrotem, no i w koncu czarny sufit !!! Fajnie że paczka tak szybko doleciała, ogólnie to...... Dobrze Modzone !!! Jak zdecyduje się założyć z powrotem, to na pewno je trochę obniżę, bo zawsze za duże mi się to 'poroże' wydawało
Rekomendowane odpowiedzi