talib1990 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Gwiazdor filmów "Szybcy i wściekli" zginął w wypadku samochodowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No cóż - szkoda chłopa:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho899 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 eh;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 szkoda :/ teraz film podejrzewam że stoi pod znakiem zapytania , pewnie przerobią że niby zginął w filmie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 niestety życie to nie film....ujęcia nie powtórzysz niechaj jeździ po niebiańskich drogach "szybko i wściekle".... R.I.P. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Szkoda faceta... W niebie musi brakować fajnych i normalnych ludzi, skoro tak wcześnie tam są wzywani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Okropna smierć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja się rano o tym dowiedziałem... Aż nie mogłem uwierzyć... [*] Ja się zastanawiam jakim prawem marki typu Ferrari, Porsche, Lamborghini itp. zapalają się podczas wypadku... . Czy oni w ogóle testują te samochody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Moze i mnie bedziecie hejtowac ale jakby jechal rozsadnie to by tego watku nie bylo i tyle:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Moze i mnie bedziecie hejtowac ale jakby jechal rozsadnie to by tego watku nie bylo i tyle:kwasny: To nie on kierował... . Tylko jego kolega. Paul był pasażerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Moj blad, sorry. Ale co to zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pewnie wielu z tutaj obecnych też wychowało sie na szybkich i wscieklych.. i zginela jedna z ikon fundamentu młodości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 ostatnie zdjęcie...przed wypadkiem http://img.tapatalk.com/d/13/12/01/original/u8a2a2ym.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 szkoda chłopa a reklama dla porsche bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał139 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dla mnie to tez jest chore ze takie auta odrazu po uderzeniu staja w plomieniach . szkoda faceta , mi on sie zawsze bedzie kojarzyc z niebieskim skyline r34 (*) Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi