Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] < Skromny Avantador > by xBLADEx - Recaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, xBladex napisał:
21 godzin temu, mateusztbg napisał:
Nie dałeś zdjęcia "przed" emoji3.png
Ale RedNox  widzę daje radę, ciekawe czy jest tak na 100% bezpieczny

No rzeczywiście nie dałem.. nawet wcześniej nie zwróciłem uwagi na to. Na dniach będę mył Audi to wrzucę .. jak narazie nic złego z felgami się nie dzieje. Kupiłem też dla wujka RedNoxa i wujeszek mega zadowolony..

Sam sobie chyba też kupię :)

Opublikowano
  • Autor
Sam sobie chyba też kupię [emoji4]
Ja polecam.. kupiłem na allegro.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kuba daj w końcu aktualne fotki na pierwszy post ;)

Opublikowano
  • Autor
Kuba daj w końcu aktualne fotki na pierwszy post [emoji6]
Nie mam nic ciekawego i za bardzo nie ma się czym chwalić,bo przy aucie nic się nie zmieniło.. brak czasu i tyle.. może w końcu wpadną na pokład lusterka boczne podgrzewane i elektryczne składne od przemciotorun.. i tu dla Przemka mega podziękowania.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie myślę nad zmianą dekrów i po głowie chodzą mi dwa pomysły: hydrografika jakiś fajny wzór lub carbon coś w stylu Houdiniego. Może wiecie jakie są mniej więcej koszta tego wszystkiego i jaki wzór polecacie? Na pewno blac piano odpada..

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Miało być lakierowanie zderzaka tylnego lifa ,klapy tylnej i założenie lotki a'la RS4 ,a wyszło jak zawsze coś innego.. padała nagrzewnica [emoji26] jedyny plus tego że wpadnie czarny dywan i nowa nagrzewnica. Wpadł też wkład koła8933b0095a04a809dca61b141e650f70.jpg

Edytowane przez xBladex

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.12.2017 o 19:13, xBladex napisał:

Miało być lakierowanie zderzaka tylnego lifa ,klapy tylnej i założenie lotki a'la RS4 ,a wyszło jak zawsze coś innego.. padała nagrzewnica emoji26.png jedyny plus tego że wpadnie czarny dywan i nowa nagrzewnica. Wpadł też wkład koła8933b0095a04a809dca61b141e650f70.jpg

Jak zrealizujesz te plany to porób koniecznie Kuba jakichś fotek całości auta i wrzuć w pierwszy post. Bo auto na żywo naprawdę ładne i zadbane tylko z tymi fotkami w 1 poście kulejesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Foty by się przydały na letnich,a niestety z tym kicha. Pewnie dopiero zrobię gdy ogarnę zderzak tył itp.. Zdjęcia będą na pewno po całym lakierowaniu i oczywiście też w trakcie prac... teraz niestety czeka mnie na 99% wymiana uszczelniacza z tyłu na wale, także skrzynia w dół :facepalm:

Edytowane przez xBladex

Opublikowano
W dniu 23.12.2017 o 10:15, xBladex napisał:

Foty by się przydały na letnich,a niestety z tym kicha. Pewnie dopiero zrobię gdy ogarnę zderzak tył itp.. Zdjęcia będą na pewno po całym lakierowaniu i oczywiście też w trakcie prac... teraz niestety czeka mnie na 99% wymiana uszczelniacza z tyłu na wale, także skrzynia w dół :facepalm:

No to trochę roboty przed Tobą, powodzenia :)

Opublikowano
  • Autor

Niestety tak jak pisałem skrzynia poszła w dół i wymiana uczelniacza, okazało się że jeszcze ori to w całe się nie dziwię że puścił po 20latach.. w dodatku po wymianie uszczelniacza puścił znów oring przy chłodnicy oleju [emoji53],lecz to nie koniec przygód do wymiany podkładka pod wytrskiem i złamałem bagnet oleju.. pech? Czy co? Bo już powoli tracę cierpliwość do tego auta..c51123af8fee6fa631eaf891b18f03b3.jpg

Opublikowano
  • Autor

Watum ciąg dalszy.. niestety dzisiejsza trasa na Okęcie zakończyła się poślizgiem i lądowaniem w rowie [emoji30][emoji30][emoji35][emoji35], lecz Audi dojechało i wróciło . Na szczęście nikomu nic się nie stało,a auto trochę tylko oberwało.

746cae4ca4f9cc77b351856f6349b8f8.jpg

b71027368631dde349e4bfce19eccf8b.jpg

aeb313e627de8f219c859152159aa8d9.jpg

feee7d79f74b4d90efeadaf9749873de.jpg

Edytowane przez xBladex

Opublikowano

Dwa przednie ślizgi, malowanie zderzaka tylnego. Dokładki jakoś spasujesz i bedzie jak nowy :)

Opublikowano
  • Autor

Zderzaki już czekają dawano na malowanie.. tył polift a przód pod spryski. :wink: powoli go doprowadzę do stanu przed lub nawet lepszego, bo przy okazji dojdzie lotka RS i klapa tylna z lifta jeśli pasuje

Edytowane przez xBladex

Opublikowano

Czasami tak jest że wiatr w oczy wieje, ale nie można się poddawać [emoji6] ogarniesz co jest zrypane i dalej będzie cieszyć oko [emoji6]

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak.. szczęście w nie szczęściu że jechał gość z służby drogowej i mnie wyciągnął z tego rowu,bo 10min po mnie następne dwie A4 w tym samym miejscu wypadły, tylko że oni już dalej nie pojechali.. zrobi się i będzie dobrze [emoji3][emoji16].. najważniejsze że nikt nie ucierpiał.

Opublikowano

Audi na kozaku :) Tyle serca i pracy włożone a tu nagle dzwonek....Ładnie idziesz jak ja bym chciał tak swoją doprowadzić :) Powodzenia.

Opublikowano
  • Autor
Audi na kozaku [emoji4] Tyle serca i pracy włożone a tu nagle dzwonek....Ładnie idziesz jak ja bym chciał tak swoją doprowadzić [emoji4] Powodzenia.
Dzięki za miłe słowa [emoji6].. no niestety jak pech to po całości. Audi już rozebrane i na szczęście ucierpiały tylko zderzaki, odboje przedniego zderzaka , halogen i kierownica powietrza na Icka.. także zrobi się i będzie dalej jeździć i cieszyć oko jak na swój wiek.
Opublikowano
  • Autor

Auto poskładane.. teraz tylko czekać na wolny termin u lakiernika i będzie znów ładnie.. dodatkowo założę przy okazji zderzak z spryskami , który czeka z rok lub trochę dłużej na swoją kolej. 8bff8da83f8c63c4c7ec156cbf50306b.jpga526ee97dd81dcc4905d82ddb953ae1b.jpg

Opublikowano

oo a jaki hokej ładny :) deficytowy towar

Opublikowano
  • Autor
oo a jaki hokej ładny [emoji4] deficytowy towar

Bardzo deficytowy [emoji6]..