niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) no to w koncu przyszla kolej i na mnie. auto w moim posiadaniu od 4 lat .kupilem golasa, mega golasa fabrycznie jest tylko bluetooth podgrzewana tyla szyba i prawe lusterko :decayed: nie bylo nawet podlokietnika... silnik - 2.0 TDI ( BPW )kolor - LY9B - BRILLIANTSCHWARZrok prod 2005 modelowy 6na blacie juz 274.000 co zmodziłem?- lampy bixenonowe + czarne srodki + soczewki z b8 ( made in GWERTY )- coming leaving home - CLH- DRL- nowe żarniki od hammerka 1DS [emoji106]1:- ledy oswietlenie srodka + tylna tablica rej. + led w postoju ( made in Tomnik ) [emoji106]1:- czarny gril- podłokietnik- zmieniarka- kierownica multi - siemian mial racje teraz zapier...- ciemne wszystkie szybki oprocz czolowej- alu ori 18" do b7 + nowe opony 225/40/18"- pompa oleju ( zregenerowane gniazdo zabieraka )- wirusik na 164KM + usuniety DPF- dolozony xenon + instalacja samopoziomu i spryskow ( pelen orginal )- podswietlany wizytownik + kubek- CB radio- h&r -40 (bylo za nisko, obecnie s-line 1BE) BYŁO- diody ambiente- hamulce 312/255 BYŁO- hamulce 320/288- pakiet światlo ( oswietlenie nog przod/tyl + tapicerki drzwi lampki biale i czerwone )- siedzenia skorzane sporty + tapicerki skora + podlokietnik skora- tuba BOSE + wysokotonowe BOSE w tylne drzwi- 4 x elektryczne szyby ( dolozony tyl )- lotka na klape s-line- schowki pod fotele- tylne siateczki na przednich fotelach- dokladka na przedni zderzak od cupry- dystanse przod 15mm + tyl 17 mm- stabilizatory przod rs4 + tyl 3.0 tdi ( 18mm tyl, a przod 1 kg ciezszy 4.8 kg )- lusterko wew fotochrom z czujnikiem deszczu i swiatla- elektrycznie skladane lusterka z zew. fotochromami- RNS-E LED z PL menu i mapami polska + europa :decayed: - PAKIET ZIMA - ori webasto + zdalne sterowanie pilot - podgrzewane przenie siedzenia - podgrzewana tylna kanapa - podgrzewana kierownica co do zrobienia?ciagle coś...kilka fotek , po sesyjce bedą lepsze na starej feldze i zawias 1 BAitu na H&R -45 ale jeszcze bez xenonui dystans 17mm na koloiiii pewne NIESTANDARDOWE niedzielne popoludnie u Bart-saz tego popoludnia wyszlo tak:wirusik: na chwile obecną: letni setup: zimowy setup: i to co zimą najlepsze no to zapraszam do komentowania Edytowane 20 Listopada 2015 przez niestandardowy
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 oooo odezwal sie jak jestes w Poznaniu wpadajcie, musze te ledy oblukac bo graty juz sa... tel, masz wiec zapraszam
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Poprawka - lampy masz Bixenon (lub Xenon Plus). Dużo zdjęc się powtarza a mało środka jest - dopracuj temat (Slo może Ci cyknąć kilka fajnych fotek ). Plany na przyszłość jakieś by się przydały Tapicerki pod 4 x elektryka i roletkami z tyłu już czekają
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 przeciez pisalem ze po sesji uzupelnie co do rezania to wpierw musze uszczelke pod glowica ogarnac...
VesslaN Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam kolegę - piękna czarnulka - Czy mógłby kolega odezwać się do mnie na PRV ze swoim nr telefonu. Chciałbym o coś wypytać pozdrawiam
miedzikos Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 W końcu i jest Niestandardowe wozidło dobra czarnula
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 zmień te stołki.. wiem, wiem, wiem poszkuje skory wiec moze niebawem cos wleci, klimatronik juz jest pod grzane posladki wiec...
briano Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kolor masz chyba taki sam jak ja to Phantom black?? co do furki to zwawieszka idealna idzie pojezdzic po polskich drogach i auto zacnie sie prezentuje, felunek zndystansem miodzio, bardzo ladnie, zdesie od rsa stolki recaro i juz niebo inne auto. Prezentuje sie naprawde super zazdroszcze Oczywiscie in plus
Burrows Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 auto zacne mam okazję oglądać na co dzień na pewnym parkingu kurcze, chyba też założę swój wątek
KrzysiekSPI Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Widze ze mamy te same modyfikacje w wiekszosci^^. Teraz srodek rns-e i stolki by sie przydaly:P.
Dumel Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 zmień te stołki.. wiem, wiem, wiem poszkuje skory wiec moze niebawem cos wleci, klimatronik juz jest pod grzane posladki wiec... zupełnie Ci się środek odmieni..
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ty juz mnie nie namawiaj
skubiii89 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 no właśnie daj jakieś porządne foto bo na żywca wygląda lepiej pozdro
Bart-S Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 no właśnie daj jakieś porządne foto bo na żywca wygląda lepiej pozdro Mam dokładnie takie samo odczucie.
danielo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 oooo odezwal sie jak jestes w Poznaniu wpadajcie, musze te ledy oblukac bo graty juz sa... tel, masz wiec zapraszam Po świętach teraz dużo roboty w domu
akjam Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 ładna sztunia! Już nieco porobione ale to pewnie nie koniec...
MAT1000 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ładny czarnuch. Dobrze stał na H&R, równo i nisko Jak masz tylne szyby ściemnione, o jeden odcień od przodu ?
Rekomendowane odpowiedzi